|
|
|
Тема
|
Дайте малко инфо относно автосервизите в Чикаг
|
|
| Автор |
Kykepa (-: Зевзек :-) |
| Публикувано | 09.08.04 08:41 |
|
|
Значи тъй като ми се налага да сменя една част от колата, а я имам(колата) от скоро ме интересува, ако можете да ми дадете информация за БГ сервизите около и в Чикаго. Ако имате някакви впечатления де. И от какво да се пазя, защото аз мога да ви кажа за един мой познат, който до колкото разбрах ще се съди с един сервиз, който му взе доста пари и след това този мой приятел похарчи оше за да дооправи това-онова. Сервизът, който не препоръчвам на никого се Намира на Елстън, близо до Елстън и Фостър, някакви араби ми прличаха.
А също и така дали не е по-добре да използвам американски сервиз или български. ЧУвал съм за някакви Жоро, Димо(там бях в Шамбург, но ми е доста далече), Сабри съм чувал. Аз мога да отида и до най-близкия до нас, но ако някой ползва услугите на сервиз от доста време и е доволен, моля да сподели или пък ако има някакъв черен списък на авто-сервизи.
Ей така за инфото, иначе на мен частта не ми е толкова скъпа, та да търся ефтин сервиз.
- Japanese fever
| |
|
Тема
|
Re: Дайте малко инфо относно автосервизите в Чикаг
[re: Kykepa]
|
|
| Автор |
Jena+++ (I As... I Vie..) |
| Публикувано | 09.08.04 09:08 |
|
|
Gof kadeto se presicha s 294 magistralata ima edin ryski servis Vilage neshto si, tam mi opraviat dvete koli, vsichko e okolo 200$ ako triabva i 15 chasa da rabotiat po neia..
| |
|
Тема
|
[re: Jena+++]
|
|
| Автор |
XAH_KPYM (член) |
| Публикувано | 09.08.04 09:57 |
|
|
To4no tam e i Ivan (Puldin)- na Potter v dqsno i e na agala na parvata ulica.
Az hodq tam i sam dovolen.
Opredeleno e mnogo po evtino ot amerikanski serviz (za dilar govorq). ina4e ima i drugi Ruski, Arabski i t.n. no sa mi rezvali glavata v Ruski zatova ne im se doverqvam. Pri Dimo sam 4uval 4e sasto e dobre.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| (>[2] /dev/null) |
| Публикувано | 09.08.04 14:03 |
|
|
Ама как така ще сменяш част бе Кукер. Нали само американските коли се чупеха. Да не са ти пробутали някой Форд дегизиран на Хонда? :Р
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | . (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.08.04 14:10 |
|
|
Kupi si nova!
| |
|
Тема
|
[re: |]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.08.04 17:56 |
|
|
Пич знеш ли какво е маншон?!?
Ако знаеш, смятам знаеш имам бял кахър!
- Japanese fever
| |
|
Тема
|
[re: XAH_KPYM]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.08.04 17:58 |
|
|
Как е точно адреса на този Иван?
Сервиза се казва Пълдин , така ли? М/у другото аз съм го чувал, ей така по реклами и от вестниците. Карам по Голф и после в дяно по Потър или как?!?
- Japanese fever
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 09.08.04 19:51 |
|
|
Един ? към lS3OO
Какво значи - drive shafts demfg. или нещо подобно.
Нещо като полуоска каре или какво. Защото е сменяно на моята кола преди, но не знам какво е?!?
Също така е сменяно left/right outer C.V. boot - това предполагам са външнит маншони на полуоската(C.V. joint)
На колко мили пробег се сменят outer C.V. boot, защото моите са сменани предо около 30 000 мили.
Мерси предварително!
- Japanese fever
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
lS3OO (c230) |
| Публикувано | 09.08.04 22:22 |
|
|
poprincip drive shaft e na koli sas zadno predavane kardana. v tvoia sluchai kakto e v mnojestveno chislo, moje bi se ima v predvid axle shafts, t.e. poluoskite, a pak demfg. hich i prez um ne mi minava kvo moje da e. CV boot e manshon i se smeniat kogato se skasat ili po skoro kogato sa pred skasvane, t.e. gumata veche silno se e napukala kato dalboka reska i e pred skasvane, obiknoveno originalnite manshoni izdarjat 100K mili, no na moi priatel Integrata e vche na pochti 140K mili i oste ne sa se otvorili, no seki moment i tova ste stane. CV joint e kare i CV=Constant Velocity
| |
|
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
| Автор | Kykepa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.08.04 22:48 |
|
|
Онзи ден видях, че левият ми маншон е скъсан(да направо посредата на 2 се е скъсал). Та като се замислих като ми сменяха водната помпа и ангренажния ремък, са махали точно лявата гума, а онзи пич не ми каза нищо, механика де.
Бахти, ако го е скъсал той, няма акъл?!?
Но маншоните наистина изглеждат нови и нвса напукани, нямам идея как се е скъсал?!? Имам даже документ от "Midas auto experts", че са сменяни и 2-та маншона на 70К. Добре, че го видях случай бях завил волана докрай като паркирах един път и маншона се вижда доста добре.
Кофти.
| |
|
|
|
|