|
Тема
|
eBay
|
|
Автор | EmS (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.04 05:49 |
|
от доста време се чудя дали да го пробвам този прослувут еBay, но с вродената си българска мнителност и съмнителност все се спирам. вие какво мислите - пазарувате ли от там и чували ли сте за изпатили покупвачи ? да знам, може да се четат отзиви за продавача,ама каква гаранция че той не си ги пише сам ? инче гледайки цените се намират доста добри неща ,но....
| |
Тема
|
Re: eBay
[re: EmS]
|
|
Автор |
lS3OO (c230) |
Публикувано | 07.08.04 06:46 |
|
az ot vreme na vreme kopuvam po nesto ot ebay, za sega problemi ne sam imal. inache ima prodavachi s hiliadi otzivi, niama nachin te sami da si gi pishat, samo niakoi kupil nesto moje da napishe otziv. inache sam siguren che ot vreme na vreme se niakoi izrevava che e precakan, ta ne se vpuskai za mnogo skapi nesta i kupuvai ot niakoi s mnogo solidna istoria.
| |
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
Автор |
Jena+++ (I As... I Vie..) |
Публикувано | 07.08.04 07:43 |
|
ta na vaprosa tarseiki kola v ebay spechelix edna i kato propatyvax da ia vzema 40 chasa se okaza palna baraka i niama nishto obshto sas snimkite. Estestveno ne ia vzex, a toia zaplashi che shtial da me napishe kato losh kypyvach, ama koi go e grija napravi si nov user i deistvai pak :)
Sledvashtata kola koiato spechelix Mercedes si ia xaresax i si ia vzex :) gledax ia 3 dni da ili ne, ama nakraia i vzex, mojex sashto da ne plashtam 80$ za ebay, no nali sam dobrichka igrax po pravilata, ee niamam problemi karam si kolata 8 meseca......
| |
|
Браво!
Риск печели, риск губи! има една такава приказка или една друга на английски
NO risk, No fun!
- Japanese fever
| |
Тема
|
[re: EmS]
|
|
Автор | :-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.04 04:55 |
|
Az pazaruvam dosta neshta ot eBay ne sam imala problemi,a priatelia m isi kupi kola ot tam sashto e dovolen.
| |
Тема
|
[re: Jena+++]
|
|
Автор | Lucky (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.04 17:51 |
|
Zdravei,
prochetoh postinga ti che si kupil/a ot eBay Mercedes i ako ne te pritesniavam s vaprosa si kakav model,koia godina i za kolko? Pazaruvam dosta neshta ot eBay i niamam problemi,no az sashto iskam da vzema kola ot tam ta zatova sa mi i vaprosite kam teb.
| |
Тема
|
[re: :-)]
|
|
Автор |
King (Antiemancipator) |
Публикувано | 08.08.04 19:19 |
|
Az pak si kupih Digital camera i mi izleze sas 150 $ po evtino otkolkoto v Canada, i dori mi q izpratiha do tuk, ima i garanciq 1 godina, samo deto seviza e v Ontario i mi e malko dale4e, dano ne se 4upi de.
-----------------------------------------
"Il s'amuse avec de l'argent..."
| |
Тема
|
[re: King]
|
|
Автор | :-) (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.04 06:33 |
|
Ami chestito za camerata i da snimash priatni neshta:-)
| |
|
|
|
|