Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:21 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Тема eBayнови  
АвторEmS (Нерегистриран)
Публикувано07.08.04 05:49

от доста време се чудя дали да го пробвам този прослувут еBay, но с вродената си българска мнителност и съмнителност все се спирам. вие какво мислите - пазарувате ли от там и чували ли сте за изпатили покупвачи ? да знам, може да се четат отзиви за продавача,ама каква гаранция че той не си ги пише сам ? инче гледайки цените се намират доста добри неща ,но....

Тема Re: eBay [re: EmS]  
Автор lS3OO (c230)
Публикувано07.08.04 06:46

az ot vreme na vreme kopuvam po nesto ot ebay, za sega problemi ne sam imal. inache ima prodavachi s hiliadi otzivi, niama nachin te sami da si gi pishat, samo niakoi kupil nesto moje da napishe otziv. inache sam siguren che ot vreme na vreme se niakoi izrevava che e precakan, ta ne se vpuskai za mnogo skapi nesta i kupuvai ot niakoi s mnogo solidna istoria.

Тема Re: eBayнови [re: lS3OO]  
Автор Jena+++ (I As... I Vie..)
Публикувано07.08.04 07:43

ta na vaprosa tarseiki kola v ebay spechelix edna i kato propatyvax da ia vzema 40 chasa se okaza palna baraka i niama nishto obshto sas snimkite. Estestveno ne ia vzex, a toia zaplashi che shtial da me napishe kato losh kypyvach, ama koi go e grija napravi si nov user i deistvai pak :)
Sledvashtata kola koiato spechelix Mercedes si ia xaresax i si ia vzex :) gledax ia 3 dni da ili ne, ama nakraia i vzex, mojex sashto da ne plashtam 80$ za ebay, no nali sam dobrichka igrax po pravilata, ee niamam problemi karam si kolata 8 meseca......

Тема Re: eBayнови [re: Jena+++]  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано07.08.04 07:49

Браво!

Риск печели, риск губи! има една такава приказка или една друга на английски
NO risk, No fun!

- Japanese fever

Тема Re: eBayнови [re: EmS]  
Автор:-) (Нерегистриран)
Публикувано08.08.04 04:55

Az pazaruvam dosta neshta ot eBay ne sam imala problemi,a priatelia m isi kupi kola ot tam sashto e dovolen.

Тема Re: eBayнови [re: Jena+++]  
АвторLucky (Нерегистриран)
Публикувано08.08.04 17:51

Zdravei,
prochetoh postinga ti che si kupil/a ot eBay Mercedes i ako ne te pritesniavam s vaprosa si kakav model,koia godina i za kolko? Pazaruvam dosta neshta ot eBay i niamam problemi,no az sashto iskam da vzema kola ot tam ta zatova sa mi i vaprosite kam teb.

Тема Re: eBayнови [re: :-)]  
Автор King (Antiemancipator)
Публикувано08.08.04 19:19

Az pak si kupih Digital camera i mi izleze sas 150 $ po evtino otkolkoto v Canada, i dori mi q izpratiha do tuk, ima i garanciq 1 godina, samo deto seviza e v Ontario i mi e malko dale4e, dano ne se 4upi de.

-----------------------------------------
"Il s'amuse avec de l'argent..."

Тема Re: eBayнови [re: King]  
Автор:-) (Нерегистриран)
Публикувано09.08.04 06:33

Ami chestito za camerata i da snimash priatni neshta:-)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.