Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:39 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема с какво чистите пода на колата?нови  
Автор cherrycoke (got blood?;))
Публикувано17.05.04 01:13

какъв препарат използвате и откъде се купува? трябва да може да чисти поне дзиф и кафе

Тема Re: с какво чистите пода на колата?нови [re: cherrycoke]  
Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано17.05.04 01:23

S BLOOD!!!

Majtapa nastrana, pri men ima 2 polojenija: ili njakoj drug go chisti, ili e mrasen.

Тема Re: с какво чистите пода на колата?нови [re: Gia]  
Публикувано17.05.04 01:33

късметлийка си ти

не мен не можа да ми се размине чистенето на колите днес. голямо търкане на стъклата и вратите падна. дръпнах и по една прахосмукачка. даже и 2 дъвки изчъгъртах но не знам как да отстраня петната по пода.

хелп

Публикувано17.05.04 01:43

No luck involved whatsoever! Horata na car wash ti se moljat da svarshat rabotata... Kogato se sluchi da ima koj da chisti kolata for free, chisti ja; kogato njama - bezahlen... life... Obache bezplatnoto chistene na kola... goljam angajiment... po-dobre da si plati chovek.

Публикувано17.05.04 01:56

чистя си колата редовно отвън на Шел на автомивката. отвътре само когато стане наложително и няма накъде повече да се отлага. но нямам доверие на някой друг срещу заплащане да ми я изчисти. не заради парите, а заради ниското качество. в крайна сметка се получава, че хем си плащам, хем после пак трябва да си я доизчистя.

ако можеш да ми препоръчаш място, къде го правят качествено, може да се позамисля за следващия път, когато ми се наложи пак да чистя.

Публикувано17.05.04 02:18

E, stom imash petna za chistene, trjabva ti dosta skapichak detailed wash. I pak koj znae dali ste se izchistjat. Az ot njakolko godini, otkakto pochti se izravniha tzenite na automatic car wash (samo otvan) i naj-evtinijat, pri kojto pone prahosmukosvat vatre i pozabarsvat vsichko, veche ne hodja na automatic. Pri men pepelta hvarchasta navsjakade e naj-golemijat problem. Njamam navik da jam v kolata.

Konkreten car wash kak da preporachash na drugo mjasto... I veriga da e... zavisi ot horata... boja rabota.

Автор Georgeto (be-e-ep)
Публикувано17.05.04 03:18

карпет клийнър

Публикувано17.05.04 22:46

и аз нямам такъв навик. кафето само го транспортирам от Старбъкс до работата, където го консумирам. само веднъж ми се разля на един завой при по-разко натискане на спирачка. гадното е, че се разтече навсякъде по пода, не само на равното, но и по прага и под стелките. абе, трудно си е за чистене.

петната в другата кола са от дзиф или някаква друга гадост, в която дъщеря ми и една нейна приятелка стъпиха, докато тичаха по паркинга на Блокбъстър, в близост до който има строеж. в тъмного не са успели да се изчистят достатъчно добре преди да вляват в колата и сега си личат следите...

Тема Re: с какво чистите пода на колата?нови [re: Georgeto]  
Публикувано17.05.04 22:52

каква марка си ползвал? и колко успешно си почистил с него?

Авторnhn (Нерегистриран)
Публикувано18.05.04 00:30

Problemyt mi e mnogo poznat i oshte ne sym go reshil.
Probwah razni preparati ot Home Depot, no otnemat mnogo wreme za samoto chistene, a i sled towa zadylvitelno trqbwa da se prowetri kolata.
Zamislil sym se za neshto drugo:

...ili naprawo da smykna stariq carpet ot mini-van i da go polzwam za razkrojka na now, no towa syshto otnema wreme.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.