Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:08 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема По какво имат да ни стигат хамериканците!нови  
Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано28.04.04 08:53

Значи моите наблюдения от престоя ми вече около година:

1-ви минус(-) Няма сифон(дупка към канализацията) на пода на всички бани, в които съм влизал и на хотелите даже! Изключение правят само някои обществени тоалетни и тоалетни в заведения, но аз говоря за домашна баня!
Ами ако стане наводнение и няма сифон на пода на банята заминава,
абе направо си става яко наводнение!

2-ри (-) Пътното движение!!!
Кога ще се научат тия ахмаци, че на път с 2 ленти се кара в дясната лента за да може този отзад да те изпревари отляво, а не да се ръчка отдясн
На път с с повече от 2 ленти карай където искаш, но ако са само 2 задължително ако се движиш без да изпреварваш трябва да си в дясната!
Така е в цяла Европа, не само в БГ!!!

3-ти (-) електрическите стълбове още са от дърво?!?
Абе няма ли желязо и бетон за тая нация?!?

4-ти (-)Чучура на мивката в баните е на енда педя от сифона и като си миеш ръцете си ги опираш в мивката, а пък ако трябва да си плиснеш на лицето трябва да имаш здрав кръст и силни крака?!?

5-ти (-)Колите нямат скорости!
Така де имат, но автоматични. Това за мен да карам с автоматични скорости е все едно карам една и съща кола, независимо каква автом. скорости убиват удоволствието от шофирането и погубват индивидуалността на всяка една кола!

6-ти(-)Грозните червени?!? мигачи!
В цял свят колите имат оранжеви мигачи(оранжевото и жълтото се забелязват от най-делече и при мъгла също) само видиш ли в САЩ имат червени ?!?И то хем ти мига мигача, хем ти свети стопа, абе аматьорщина пълна!

7-ми (-) Модата!
Тук и жените ще се намесят!
Ами тези ми хамериканчета са мнооооооооооооооого назад с модата(за дерхи говоря). Ние гокато носехме дънките подгънати отдолу и то от тези дънки, които са шити на парчета с въшните джобове тук са носили още класическите прави дънки и сега пак си ги носят! Да не говоря за маратонките, че ако видят какви модели има в Европа ще си помислят че са на марсианци, ане на хора!
А пък черните ще гледат с отворена уста
Мои приятели лично са ми газвали, че са виждали(и то не веднъж) млада дама облечена с официален костюм и с МАРАТОНКИ?!? Тези хора сигурно си мислят, че като ходят от офиса до колата и обратно никой не ги вижда?!?

Аз отивам да спъ, ако някой има какво да добави ще стане много интересно!

Критика и мнения приемам всякакви!

Няма страшно щ'ом има брашно, лесна работа ша съ оправиме!

Тема Re: По какво имат да ни стигат хамериканците!нови [re: Kykepa]  
АвторФac (Нерегистриран)
Публикувано28.04.04 10:19

Има и нещо друго: Ако влезнеш с кукерските си одежди(като на снимката) в който и да е бар и кажеш, "кой боядиса коня ми зелен", ще ти дадат зелена карта. Пробвай, ако не вярваш

Няма страшно щ'ом има БИРА, лесна работа ша съ оправиме!

Автор Toми (нам си къв си)
Публикувано28.04.04 10:24

1. Не ми е направило вчепетление
2. При тях е разрешено да си карат в която лента искат и в същото време изобщо не им пука дали ще ти е удобно да ги изпревариш.
3. Тая нация се движи от парите като направят бетона да е по-ефтин от дървото ще си сменят стълбовете. Май това важи и за къщите
4. За това си абсолютно прав и мене много ме дразни че трябва да се гъзиш като някой педал дето чака да го наденат
5. Автоматиците няма да ги коментирам ... това не са коли ...
6. Ми червени са ... както тока им е 110 волта ... и както още един куп неща с с различен стандарт ... голяма работа.
7. Модата им е под сяква критика т.е. май нямат такава . Ходят си както им падне ама хич не им пука и затова им свалям шапка ... жената на собственика на хотела в който работих преди време ходеше облечена като някой изпаднала просякиня ... ама щом и е удобно значи всичко е ОК. Далеч съм от мисълта че ако поискат немогат да се докарат като хората ... мисля че е същото като с маратонките на тая мацка за която говориш.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
.
.
.
Има много неща които са странни или збъркани при тия хора но мен ме дразни едно: ШИРОКИТЕ ИМ ЛИЦЕМЕРНИ УСМИВКИ когато само преди час са ти направили мръсно например ... знаете за какво говоря ... е това не мисля че ще мога да го приема някога ...

Образование: да знаеш къде да намериш това, което ти е нужно.

Тема Re: По какво имат да ни стигат хамериканците!нови [re: Фac]  
Автор Toми (нам си къв си)
Публикувано28.04.04 10:25

Образование: да знаеш къде да намериш това, което ти е нужно.

Автор orfo26 (непознат)
Публикувано28.04.04 12:34

Ааа, тук много имам да допълня. Съгласен съм със всичко казано. И да, виждал съм жена с официално сако, пола и бели маратонки. Абе ужас.
1. Докога ще ползват тия хора тая система от мерки и теглилки. К'во е т'ва нещо, инчове, паундове, глупости? Моля ви се. И в Англия вече не ги ползват.
2. Маи трябва да си избият масовият комплекс за малоценност. Тия джипове са с размерите на средностатистически европеиски камиони. Бе, гледам ги и им се чудя. Нито живеят на нивата, нито в планината, все по един в кола се возят, а пък като се качат на тея ми ти джипове и пикапи са като френски камионджии.
3. Как може да съм насред града, да имам чисто нов телефон и да нямам връзка. Като говоря с Европа и като ми се изгуби връзката и хората ми се смеят.
4. От кафе не разбират. Какво ще правят, какво ще струват, не знам, ама да си оправят кафето, че е много зле.
5. Положението с бирата е същото.
6. Маи имат нужда да се въведе утринната ведрина за всички. Такова мастито население има нужда от упражнения.
Аиде спирам тук, че много голяма тирада стана. Хубава държава се е получила, ама имат нужда от повече Българи за да я подобрят.

Тема ЗДРАВЕЙТЕ ПРОСТАЦИ !! ( всички горе )нови [re: orfo26]  
АвторДOKO (Нерегистриран)
Публикувано28.04.04 14:26

Нито един аргумент не е сериозен ! За Кукера вече всички разбраха че е простак ,и социалистическа издънка, шпионин, нечии агент. Ще ви покани на СРЕЩА да пиете по едно.....
Питам ЗАЩО СТОИТЕ ОЩЕ ТУК ТЪПАНАРИ ?
Питам в BG ли е по -хубаво от ТАЗИ ЛОША АМЕРИКА ?
Ние ли сме със страхотно готините НАВИЦИ ?
НИЕ СМЕ ЗА СМЯХ НЕ САМО ТУК , АМИ И В ЕВРОПА ! (заради вас ) ТЕСНОГРЪДИ ПИКЛЮВЦИ и ДЕТСКИ ГЪЗОВЕ !
ПЛАЧЕТЕ ПЕДЕРАСИ МРЪСНИ за РОДИНАТА и ЧУДЕСНИТЕ BG НАВИЦИ !

ТЕЛЕТА ДОЙДОХТЕ - ВОЛОВЕ ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ в ........... родината !!

........

Тема Re: По какво имат да ни стигат хамериканците!нови [re: orfo26]  
Публикувано28.04.04 17:39

Значи и ти си много прав!
Аз бях забравил кафето и бирата?!? Ама ти ги допълни!
А като каза връзка на мобилния тел.
Абе виждали ли сте им мобилните тел. ми не знам как се движи модата при тях,
ама ми прави впечатление, че тел. са им такива каквито имаше в бг в началото на пускането на мобилните апарати?!?
Лощото е, че колкото повече живееш в САЩ, толкова повече горните неща не ти правят впечатление и ти се струват нормални, а те всъщност са далеч от истината!
Ами содата(газираните безалкохолни напитки)?!?!?!!?
Ела в САЩ да се отвратиш от тях!
Аз вече кола, спрайт и т.н. от машина не пия! Спрях да пия един месец след като разбрах, че освен О2 и захар няма нищо друго.
МИ Фантата им, ужааааааааас!
Говорили сме за нея вече! Тук в Чикаго има една поласка ли е, чешка лие тя е същата като българската иначе ам. Фанта си е по-зле пикня!
Ами тъпата им напитка дето не може да стъпи на малкия пръст на Степчетата.
Как се казваше - Gatorade или нещо подобно, ми един път си купих и половината го изпих насила другата половина го изхвърлих и повече никога няма да си купя!

Абе какво да ти разправям?!?
Има да ни стигат, не само ние тях!!!

Тема Re: ЗДРАВЕЙТЕ ПРОСТАЦИ !! ( всички горе )нови [re: ДOKO]  
Публикувано28.04.04 17:41

Кой плаче бе будала????

Аз се забавлявам, ха-ха ...

Но ако живее някой в САЩ и каже без да си криви душата, че горните работи са глупост е вече здраве му кажи!
Всичко си е истина и много готино да ги гледаш всеки ден как си мислят че са Но.1

Редактирано от Kykepa на 28.04.04 17:42.

Тема Re: По какво имат да ни стигат хамериканците! [re: Kykepa]  
Автор BR (непознат)
Публикувано28.04.04 18:01

Мисля, че би било добре да престанат да бъдат толкова self-conscious. Какво имам предвид.. каже някой нещо весело/интересно/провокиращо интелекта, аз разбира се се радвам на такива изказвания и започвам да се смея и радвам на човека, ония абсолютно фрийкват аут- какво ми има, що ми се смееш?!?! е не може ли просто да ти се зарадвам? това го правят всякакви- умни, малоумни, тънки, дебели, просто всичко що е расло тук..
Май трябва да се отвори тема ние по какво имаме да ги стигаме

Тема Re: По какво имат да ни стигат хамериканците! [re: orfo26]  
Автор BR (непознат)
Публикувано28.04.04 18:11

тва за костюма и маратонките е подвеждащо, защото те така отиват/излизат от работа (за да е по-удобно), но там си слагат подходящите обувки :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.