|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
kupuvane na kola
|
|
Автор | niki (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.04 08:01 |
|
koi sa nai-dobrite saitove za tyrsene na used car? Az znam autotrader.com, cars.com, no sigurno ima i drugi podobni...?
kak mislite, koja kola e po-evtina za poddryjka i po-nadejdna - Toyota ili Honda? Az si mislja ili za Toyota Camry ili Honda Accord. Znaete li njakakvi tipichni nedostatyci za koito chovek trjabva da se oglejda kato kupuva takava kola?
| |
Тема
|
Re: kupuvane na kola
[re: niki]
|
|
Автор |
Gia ((former njakoj)) |
Публикувано | 16.01.04 08:09 |
|
Moje da razgledash i tezi:
Nasochil si se kam naj-preporachvanite used cars. Toyota e malko po-evtina. Koja ste e po-nadejdna si e boja rabota s used cars... Az imam Camry. Kato varvi si e harna, no si imam jadove, i to skapichki. Ima i certified used cars , koito pone imat njakakva garantzija, no njamam opit s kupuvaneto na takava.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
balgarin (poznat) |
Публикувано | 16.01.04 08:13 |
|
Много добре си се ориентирал.
Японските коли са най-добри - поне според моето скромно мнение.
Говоря за съотношението цена-качество.
Камри-то няма грешка,само от време на време му наливай малко масло!!!
Провери кога е сменян ремъка(те са няколко),аз говоря за timing belt.
Дано да съм го написал правилно.
Най-добре отиди в някой сервиз и направи консултация.
И не му давай много жега,че глобите са големи!!!
На ринга излезли Доброто и Злото.
Хората заложили за Злото.
То победило.
Хората спечелили.
| |
Тема
|
[re: balgarin]
|
|
Автор |
Kykepa (Зевзек :) |
Публикувано | 16.01.04 08:17 |
|
Човекът има вече Хонда Акорд, ако не се лъжа, споко!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
c23O (вале с-патка) |
Публикувано | 16.01.04 08:26 |
|
za kolko stara kola stava vapros?
| |
Тема
|
[re: c23O]
|
|
Автор | Boby66 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.04 11:31 |
|
I na men mi predtoi skoro idvane v US i kupuvane na kola.Sashto sam se orientiral kam japan cars-Toyta ili Honda.Za 3000-4000 dolarara na kolko godini moze da se vzeme kola?Razbrah oshte che imalo nachin kato se kupuva da se vzeme niakakav credit koito se trupa kato credit history.Kak e nai-dobre da se kupi -ot chovek li? ili ot dilar.
| |
|
Za kreditnata ti istoria e hubavo da vzimash nesta na izplastane. Mnogo malak shans oba4e ima6 nqkoq banka da se zanimava da finansira 3/4k, + si absoluno nov v US. Sasto ste te nabutat s golqma lihva ot porqdaka na 20%+. Hubavo e kato kupuva6 kola ve4e da imash kreditnata istoriq, za jiliste sasto e vajno.....taka 4e kato doidesh vednaga gledai da izkarash kreditna karta i po4ni da e polzvash, ne e vajno kolko har4i6 a prosto e polzvai.....
Ina4e ne mi idva na um kakva kola mojesh da si kupish za tezi pari: razgledai
www.autotrader.com naprimer ili cars.com ili v yahoo-to
| |
Тема
|
[re: XAH_KPYM]
|
|
Автор | Boby66 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.04 13:32 |
|
Blagodaria Hane!
Predloziha mi i drug variant-choveka pri kogoto otivam ima Mazda na 3 godini(za sazalenie ne pomnia modela) koiato e kupena na kredit-dokolkoto razbrah toi moze da prehvarli kolata na men i zadalzenieto da plashtam vnoskite,kato mi stane toi garant.Taka shte mi se broi za credit history.Tova koeto me pritesniava e che zenata shte e okolo 10000$-ne znam normalno li e za 3 godishna Mazda-dokolkoto pomnia sas rachna skorostna kutia.
| |
Тема
|
|
|
Автор | TO (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.01.04 15:36 |
|
nedostatacite sa che sa Japanese pieces of crap
kupi si edna americanska kolica i si gledai kefa
| |
Тема
|
Напълно съгласен!!!!!
[re: TO]
|
|
Автор |
Dilithium (d.batch) |
Публикувано | 16.01.04 17:51 |
|
В Америка като американците!!!!!
Т.е. с американски автомобили, японските са много прехвалени, какво толкова коли са все, е вярно уж по-качествени са малко ама и те се чупят ако не са поддържани, а и ще ти одрежат главата за части.
А и кой ти дава гаранция, че е правена в Япония, а не в Китай, Мексико, Кореа или Канада?
Едно Шеви Кавалерче като за новопристигнил, ще е много по-евтино и за поддръжка от колкото например Тойота Корола.
Administrator, root of all evil
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|