Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:41 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема kupuvane na kolaнови  
Авторniki (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 08:01

koi sa nai-dobrite saitove za tyrsene na used car? Az znam autotrader.com, cars.com, no sigurno ima i drugi podobni...?
kak mislite, koja kola e po-evtina za poddryjka i po-nadejdna - Toyota ili Honda? Az si mislja ili za Toyota Camry ili Honda Accord. Znaete li njakakvi tipichni nedostatyci za koito chovek trjabva da se oglejda kato kupuva takava kola?

Тема Re: kupuvane na kolaнови [re: niki]  
Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано16.01.04 08:09

Moje da razgledash i tezi:

Nasochil si se kam naj-preporachvanite used cars. Toyota e malko po-evtina. Koja ste e po-nadejdna si e boja rabota s used cars... Az imam Camry. Kato varvi si e harna, no si imam jadove, i to skapichki. Ima i certified used cars , koito pone imat njakakva garantzija, no njamam opit s kupuvaneto na takava.

Автор balgarin (poznat)
Публикувано16.01.04 08:13

Много добре си се ориентирал.

Японските коли са най-добри - поне според моето скромно мнение.
Говоря за съотношението цена-качество.

Камри-то няма грешка,само от време на време му наливай малко масло!!!

Провери кога е сменян ремъка(те са няколко),аз говоря за timing belt.
Дано да съм го написал правилно.
Най-добре отиди в някой сервиз и направи консултация.

И не му давай много жега,че глобите са големи!!!

На ринга излезли Доброто и Злото.
Хората заложили за Злото.
То победило.
Хората спечелили.

Тема Re: kupuvane na kolaнови [re: balgarin]  
Автор Kykepa (Зевзек :)
Публикувано16.01.04 08:17

Човекът има вече Хонда Акорд, ако не се лъжа, споко!

Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано16.01.04 08:26

za kolko stara kola stava vapros?

Тема Re: kupuvane na kola [re: c23O]  
АвторBoby66 (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 11:31

I na men mi predtoi skoro idvane v US i kupuvane na kola.Sashto sam se orientiral kam japan cars-Toyta ili Honda.Za 3000-4000 dolarara na kolko godini moze da se vzeme kola?Razbrah oshte che imalo nachin kato se kupuva da se vzeme niakakav credit koito se trupa kato credit history.Kak e nai-dobre da se kupi -ot chovek li? ili ot dilar.

Тема Re: kupuvane na kolaнови [re: Boby66]  
Автор XAH_KPYM (минаващ)
Публикувано16.01.04 12:30

Za kreditnata ti istoria e hubavo da vzimash nesta na izplastane. Mnogo malak shans oba4e ima6 nqkoq banka da se zanimava da finansira 3/4k, + si absoluno nov v US. Sasto ste te nabutat s golqma lihva ot porqdaka na 20%+. Hubavo e kato kupuva6 kola ve4e da imash kreditnata istoriq, za jiliste sasto e vajno.....taka 4e kato doidesh vednaga gledai da izkarash kreditna karta i po4ni da e polzvash, ne e vajno kolko har4i6 a prosto e polzvai.....

Ina4e ne mi idva na um kakva kola mojesh da si kupish za tezi pari: razgledai
www.autotrader.com naprimer ili cars.com ili v yahoo-to

Тема Re: kupuvane na kolaнови [re: XAH_KPYM]  
АвторBoby66 (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 13:32

Blagodaria Hane!
Predloziha mi i drug variant-choveka pri kogoto otivam ima Mazda na 3 godini(za sazalenie ne pomnia modela) koiato e kupena na kredit-dokolkoto razbrah toi moze da prehvarli kolata na men i zadalzenieto da plashtam vnoskite,kato mi stane toi garant.Taka shte mi se broi za credit history.Tova koeto me pritesniava e che zenata shte e okolo 10000$-ne znam normalno li e za 3 godishna Mazda-dokolkoto pomnia sas rachna skorostna kutia.

АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано16.01.04 15:36

nedostatacite sa che sa Japanese pieces of crap
kupi si edna americanska kolica i si gledai kefa

Тема Напълно съгласен!!!!!нови [re: TO]  
Автор Dilithium (d.batch)
Публикувано16.01.04 17:51

В Америка като американците!!!!!
Т.е. с американски автомобили, японските са много прехвалени, какво толкова коли са все, е вярно уж по-качествени са малко ама и те се чупят ако не са поддържани, а и ще ти одрежат главата за части.
А и кой ти дава гаранция, че е правена в Япония, а не в Китай, Мексико, Кореа или Канада?
Едно Шеви Кавалерче като за новопристигнил, ще е много по-евтино и за поддръжка от колкото например Тойота Корола.

Administrator, root of all evil

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.