Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Democratic Primaryнови  
Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано15.01.04 03:00

Povecheto hora ne glasuvat na primaries, no ot druga strana, ako ne glasuvame, posle njama na kogo da se sardim za izbora. Interesuva me kakvo e mnenieto vi za vodestite candidati democrati - Dean, Clark, Lieberman. Ne se interesuvam mnogo ot politica i ne sam chela dostatachno. Zatova mi se iska da chuja i drugi mnenija. Mojata lichna tzel e otstranjavaneto na Bush ot vlast.

Ne sam gledala interviewta s nito edin ot tjah. Clark me pritesnjava s vmanijachavaneto si na tema homeland security... Za Dean chuh, che e prekaleno izbuhliv i se nadjava na glasovete na rednecks & racists v deep South... koeto e sasto obezpokoitelno. Za Lieberman na practica ne znaja nisto.

Tuk kato che li njama hora ot VT, no ima ot CT i drugi New England states. Bih iskala da razbera kakvo mislite.

Тема Re: Democratic Primaryнови [re: Gia]  
Автор Baмпиp (жаден)
Публикувано15.01.04 03:16

Тука един луд "консервиран" републиканец заяви, че ако изберат Dean, щяло да е най-добре за Буш - нямало да има никакви проблеми, за да спечели отново.
Какво ли иска да каже с това, не знам...
(Ама и моя примитивен кръгозор се изчерпва само с жаждоподтисничество...)

Тема Re: Democratic Primaryнови [re: Baмпиp]  
Публикувано15.01.04 03:22

Ja go porazpitaj zasto misli taka! Poneje az v momenta kato che li klonja kam Dean... vapreki che njamam seriozni osnovanija. Obache poslednoto nesto koeto iskam, e da nalivam voda v melnitzata na Bush. Vsichki znaem kakvo stana na poslednite izbori zaradi Nader. Ako njamah tozi primer, moje bi bih pomislila i za independent. Sled nego, obache, magare da e, democratichno ste e.

Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано15.01.04 04:06

Dean е интересна личност и е умен. Само отношението му към гей браковете е малко ограничено, но това всъщност ще допадне на много хора. Моят избор би бил между него и Кларк, но засега нямам право да гласувам . Мен ако питаш почти ми се иска да не могат да изберат нито един и да draft-нат Хилъри, но по-добре да не става, защото тя няма да спечели на този етап.

Тема Re: Democratic Primaryнови [re: no_bs]  
Публикувано15.01.04 04:13

I az sam bila vinagi privarjenik na Billary , no njama izgledi na tozi etap. Koeto mi napomnja za edin star vitz za tjah:

Bill & Hillary spirat na gas station i tja govori s rabotnika. Bill i kazva, "Vijdash li kak steshe da jiveesh ako se beshe omajila za nego." Pri koeto tja nevazmutimo zajavjava, "Ako se bjah omajila za nego, toj steshe da e president."

Eh, hubavo momche si beshe Billy!

Автор 3X (непознат )
Публикувано15.01.04 04:52

На мене ми допада Джон Едуардс, но не мисля че ще номинират него за кандидат на демократите. Предполагам че ще е Хауърд Дийн. Който ще да е, само едно е важно - Буш вън от Белия дом

Автор блoнди (умничка)
Публикувано15.01.04 05:10

Само Кларк! Според мене е много умен, когато беше военен консултант на CNN определено ми направи добро впечатление. Дийн е един такъв много лъскав, републиканоподобен и не ми е симпатичен...

I'm not lost! I'm just EXPLORING

Тема Re: Democratic Primary [re: Gia]  
Автор HeДoДяЛKo ()
Публикувано15.01.04 05:23

Ако някой ден Хилари стане президент първата дама как ще се нарича? Първи джентълмен???

За какво ни е суперумен президент? Важното е да е представителен, да избере добри съветници и да ги слуша.

N

Автор HeДoДяЛKo ()
Публикувано15.01.04 06:14

??? Въпроса си беше съвсем резонен без грам сексизъм - аз също харесвам Хилари, но ако вземе да стане президент как ще викаме на Бил-чо? Първа дама не върви, а първи джентълмен звучи тъпо.

М/у другото ако демократ стане президент тази есен на Хилари ще и се наложи да почака поне 8, ако не и 12 години преди да се кандидатира. А старите моми кой ги гледа? :) Така че трябва да решиш дали мразиш Буш повече отколкото харесваш Хилари - ей това е дилемата на тези избори!

N

Тема Re: Democratic Primaryнови [re: HeДoДяЛKo]  
Публикувано15.01.04 06:23

How'bout "former president"?! Pone za tozi sluchaj ima reshenie. Ako pak se sluchi njakoj den, ste mu mislim kogato mu dojde vremeto. Edva li ste e skoro.

Kolkoto za dilemata, az opredeleno mrazja Bush poveche otkolkoto obicham Hillary. Da ja ostavim nastrana. Imash li njakakvo konkretno predlojenie koj ot democratite e naj-podhodjast s tzel otarvavane ot W?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.