Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:45 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема napolseduk...нови  
Автор jena (sluncheva)
Публикувано19.10.03 21:58

... izpisanoto tuk e samo povod za radost, che ne sum v BG - tova neveroiatno kolichestvo zloba i prostotia, koito se leiat vseki den, sa sposobni da zaleiat tselia amerikanski kontinent ... iavno horata v BG imat dosta poveche psihichni problemi ot amerikantsite - tezi robotizirani glupatsi, na koito povecheto se prismivat i sred koito na "inteligentnite" bulgari im e bezkraiino tupo!!!... tazi mahlenshtina e otbluskvashta i za sujalenie shiroko razprostranena u nas!
mai vsichki si zaslujavate neshtastnoto sushshtestvuvane

Тема Re: napolseduk... [re: jena]  
Автор deliveryman (минаващ)
Публикувано19.10.03 22:11

kekekekeke,radvash me kolko si izpliskala

Тема Re: napolseduk...нови [re: jena]  
АвторBG (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 22:23

И твоето изказване не е от най-учтивите и най-културните. Прочети го отново и се замисли над това което казваш. Да не би и ти да си от тези хора които описваш? Щом обиждаш така жестото българите, да не би в теб да се е насъбрала злоба?

Аз съм българка и не мисля, че сам "inteligentnitna" (в кавички), нямам психичен проблем, не сам злобна и проста, нито пък съществуването ми е нещастно. И аз съм в Америка, но нямам чувство на превъзходство над българите в България.

Пак повтарям, помисли над написаното. Релаксирай, полезно е!

Тема Re: napolseduk...нови [re: BG]  
Автор jena (sluncheva)
Публикувано19.10.03 22:31

napisanoto beshe po povod pomiata naosleduk tuk... ako ne si uchavstvala v neia, ne vijdam zashto triabva da go priemash kato lichna obida... slava bogu, zloba u men niama... ianche shtiah da se vkliucha v kolektivnite psuvni bpostinga mi e prdi vsichko obobshtitelen...

Тема Махай се от тук бе Боклук !нови [re: jena]  
Автордиp.бr (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 22:39

Тема Re: napolseduk...нови [re: jena]  
АвторБГ (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 22:42

Да... "помия" наистина има, интересно защо няма кой да я изтрие?! Тези които я създават обаче, колкото и да им обясняваш, няма да се спрат... дори още повече псуват... За това мисля, че е по-добре да се изтрива и да се блокират от тук такива които го правят редовно...

АвторMeca (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 22:47

Простака си е простак, БГ, независимо дали е в България, или извън нея. А ти какво ги защитаваш, или ти е приятно, че някои простаци си позволяват в обществен форум да се проявяват хей-така, за самочувствие? Заемат време и пространство, което може да се използва за полезна информация. Ти ако беше щастлива от простащината в България, щеше ли да я напуснеш?
Или искаш да толерираш всичко, което е българско, дори и простащината, лошото възпитание и псувните, обидите на обществени места, сриването на авторитета на другите.
аз мога да ти се обзаложа, че всичките тези, обиждащи на воля Гия тук, не биха казали всичките тези гнусотии и обиди директно в лицето и, поради страха, че в Америка за такива неща бъркат в джоба. А простака се грижи единствено за паричките си в джоба. Затова и американците са им намерили цаката
А затова , че не си злобна и проста, не те оправдава, че не си и активна срещу злобата и простотията. Какво като си добричка и интелигентна и защитаваш простотията? Това е съучастничество, ти си помисли за твоето държание......

Тема Re: napolseduk...нови [re: Meca]  
АвторBG (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 23:14

Ако беше прочела по-добре моето мнение по-горе, нямаше да ми прeписваш защитаване на простотията! Jena също обиждаше затова написах нещата които написах. Изводите които си направила не са логични. C ya!

АвторShefa (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 23:30

Abe vij sega tuka e mqstoto kydeto vseki si kazva kakvoto go vylnuva -zasyrbi go nqkoi nesto idva tuka da se izkaje. Sq ne moje da trygne da razpraq na shefa si ko bilo v BG i kvo ne mu haresvalo. Sq im se e padnalo na horata i sq si go izkarvat tuka.

Тема Re: napolseduk...нови [re: Shefa]  
АвторBG (Нерегистриран)
Публикувано19.10.03 23:40

Ама разбира се, че всеки може да си изказва мнението, НО БЕЗ такава огромна омраза и обиди. Не е цивилизовано!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.