Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:10 09.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема American Dream ili spomena za Bg ?нови  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 10:38

Kakvo vi otnema UDEISKATA sistema v USA ?
Zamisliate li se che tova e travma za tsial jivot ?

Тема Re: American Dream ili spomena za Bg ?нови [re: Koko]  
Авторnjakoj (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 16:53

Njamam nito vreme, nito jelanie za dalgi analizi.

Ta nakratko - kato se ostavjat nastrana vsichki drugi predimstva i nedostatatzi, "judejskata" darjava, za razlika ot "mafiotskata" darjava, pone mi dava pravo da si izkarvam hljaba s chesten trud.

Kolkoto za tova kade kak se chuvstvam, sas sigurnost se chuvstvah poveche kato immigrant v sobstvenata si darjava v BG sled '89. Tova ne oznachava che podkrepjam nepremenno sotzializma kato sistema. Prosto lichnoto mi usestane.

Тема На мен пък юдейската система ми дава :)))нови [re: Koko]  
Автор d.batch (незаинтересован)
Публикувано03.06.03 17:41

Наскоро ми "даде" една дигитална камерка Canon Power Shot G2.
И разни подобни работки дето не можех да си ги позволя в БГ.
Така че системата ме е "погълнала" и вече съм с "промит" мозък
ХАХАХАХАХА

d.batch

Тема Re: На мен пък юдейската система ми дава :)))нови [re: d.batch]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 19:52

Eto ti jiv primer na prostitutsia priatelu :-)
Momcheto ot rodopskoto selo Karamantsi popadnalo po sluchainost v imperiata i se podlqgalo ot charenite vitrinki , navelo se kato se hvanalo za paltsite i ostanalo v tazi poza a udeite si go muchkat kakto im e udobno :-)

Тема Може би помака от Родопите си тинови [re: Koko]  
Автор d.batch (незаинтересован)
Публикувано03.06.03 20:07

Не си познал от къде съм байно.
А като не ти харесва в УСА аре бегом в БГ и стига си плакал.

Eto ti jiv primer na prostitutsia priatelu :-)

И за каква проституция говориш, че не ми стана ясно?!?!

И за какви евреи??

Momcheto ot rodopskoto selo Karamantsi popadnalo po sluchainost v imperiata i se podlqgalo ot charenite vitrinki , navelo se kato se hvanalo za paltsite i ostanalo v tazi poza a udeite si go muchkat kakto im e udobno :-)

И какво лошо има на Америка бе? Щом го твърдиш поне се обоснови!!!
Иначе празни приказки говориш.
Направи един лист.
Например ето така.

България Лоши Неща Хубави Неща

САЩ

И почни да изброяваш, та да видим.

п.п. С евреи аз лично нямам никави допирни точки и въобще не ме ебе кой ми дава парите след като съм си ги изработил. А на теб като не ти харесва не виждам за какво се оплакваш.?!?!?

п.п.п. Аре бегай в Родопите че оттърва кочбайряма (или както се казва там мюсюлманския празник)

d.batch

Тема Evropa-Istinskiq svqtнови [re: d.batch]  
АвторDodi (Нерегистриран)
Публикувано03.06.03 23:54

Tiq Amerikanci sa absolutni maloumnici,a darjavata e edin izkustveno sazdaden megapolis...v Bg ako imash parichk isi e nai-dobre...tova tuk e imigrantski lager...da go duhat!

Тема Re: Може би помака от Родопите си тинови [re: d.batch]  
АвторNe se zasiagai (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 00:06

Не се засягай от "компетентни " отговори.
В БГ- всички други са ни виновни, само ние не сме.
Евреите ви били виновни- за какво бе? Това мнение се шири из старите и вече из новите бг среди в Сащ.
Моят личен опит е че евреите обичат да се пазарят, както и арабите и всеки един отраснал в конкурентна икономика. Но пък евреите с които съм работила до сега винаги са проявявали съчуствие към емигрантите, особено БГ. И са плащали според уговорката. После, хайде да се разбереме еврейството е религия, не е националност.
Предпочитам да имам евреин за шеф, отколкото черен или мексиканец. Да не говориме пък гърците колко са стиснати, а индийците? На тях ако можеш да им работиш без пари, ще е най- добре. Те отдавна са с настройка- комунизъм:))
А ако работиш за българин- освен ругатни , простотии и коментарии зад гърба си какво друго ще чуеш от новоизлюпилите се капиталисти?
Американците били тъпи- ами като ни гледат, как да не си мълчат и да не коментират. То по-умния никога не плюе и обижда. А БГ-то колкото по- малко опит и познание има- толкова е по нагло и нахално в държанието си. Иначе как ще пробие с тъпотата си?
Хайде замислете се и на това, да не ви го казвам по - лицемерно:)))

АвторAнa (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 01:33

Много си ми е добре в юдейската държава, защото съм еврейка. Нещо против, смотаняко?

Тема Re: American Dream ili spomena za Bg ? [re: Aнa]  
Автор vazelindion (onzi bre!)
Публикувано04.06.03 02:50

ne se habi ,sanarodni4ke??!!
te puberite krai nemat!
uspehi i blagodenstvie!

AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!

Авторpesho (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 02:57

Ne znam kakvo mi otnema US, zashtoto ne sum jivial samostoiatelno v Bg, a gimnaziata mi se vijda malko mugliava siakash i ne bih mogul da precenia kakvo bih pravil v momenta, ako biah v Bg. Predpolagam, che shtiah da sum obsht rabotnik kato edin moi priatel, koito tova pravi ot kakto zavurshi. V Sofia e i vzima 17 leva na den, koito ne mi zvuchi prekaleno zle, no ne znam dali shte stiga za normalen jivot v Sofia (toi imashe bogati roditeli i sigurno poluchava dosta pari dopulnitelno). Sushtiat pich tukmo v momenta e v noshtnia vlak ot Varna i se vrushta ot moreto i mnogo se beshe izkefil.
No te vakanciite po-prinzip chesto sa mnogo gotini. Znachi kakuv e izvoda? Niamam izvod.
Ne znam kakvo mi otnema. Az tochno ne bih mogul da se vurna da jiveia v Bg za postoianno, no bi mi bilo interesno da znam kakvo izpuskam. No ne moga da si pozvolia da si pravia razni pogreshni predpolojenia, che tam bih imal niakakvi pari ili che shte moga da izkarvam poveche ot 350 na mesec ili che imam razni apartamenti / roditeli / vruzki i vuobshte kakvito i da e bilo pomoshtni sredstva...za razlika ot US.

Zashto e travma za zial jivot?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.