|
Тема
|
Eiiiiiiiiiiiii diplomatska istoria beeee
|
|
| Автор |
rain (absurdna) |
| Публикувано | 03.03.02 22:57 |
|
|
Cheta tuka edna knijka The worlds most dangerous places i kakvo da vidia statistika , zabolia me surceto: PO ticketi na diplomaticheskata misia za nepravilno parkirani avtomobili v NY sme na vtoro miasto sled Koreia. Po 20 ticketa mesechno na prevozno diplomatichesko sredstvo. 5525 ticketa prez ne znam si koia godina. Care sa, vurha sa , nepukizum bezkraen te parkirat , ma nali drugi shte pashtat. ne znam kakva e globata za ticket v NY nolesno moje da se izchisli tova povedenie na nashite diplomati kolko struva za nashite blizki v BG.
|
|
|
Тема
|
mi drasni niakolko reda do saita na purvanov...
[re: rain]
|
|
| Автор | neamdumi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.03.02 08:26 |
|
|
priloji statistikata, za vseki sluchai izprati i kopia do niakolko bulgarski vesnika i chakai da se vidish dali neshto shte napraviat. uspeh!

|
|
|
Тема
|
Re: Eiiiiiiiiiiiii diplomatska istoria beeee
|
|
| Автор | нoвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.03.02 08:41 |
|
|
За съжаление за това плащаме не само ние, които сме в БГ, но и вие, които не сте тук.Казвам това, защото повечето от вас подпомагат родителите си. Поне при мен е така.
|
|
|
Тема
|
Re: mi drasni niakolko reda do saita na purvanov...
[re: neamdumi]
|
|
| Автор |
rain (absurdna) |
| Публикувано | 05.03.02 15:37 |
|
|
za emailite shte go napravia sus sigurnost. saita na Purvanov koi beshe? Dokolkoto znam poslanicite sa se smenili. No takova precedentno povedenia iavno si e tradicia. Dobre che e Koreia ta ne vodime klasaciata po ticketi. A nie prostoliudieto putuvame s metro ili obikaliame po dva chasa parkingite da namerim svobodno miasto i si plashtame kato popove
|
|
|
Тема
|
kak? ti ne znaesh sait na nash president ?...
|
|
| Публикувано | 05.03.02 16:17 |
|
|
obzalagam se, che na amerikanskia znaesh. . vreme e da nauchish i bulgarskia:
www. president.bg
ako toi ne ti otgovori, pishi na tzaria. 
|
|
|
Тема
|
Re: kak? ti ne znaesh sait na nash president ?...
|
|
| Автор |
rain (absurdna) |
| Публикувано | 05.03.02 17:04 |
|
|
Zagubi obloga, ne znam i na amerikanskia koi e, ma puk hich i ne mi traibva !
Az shte pisha do niakolko mesta i hich ne mi triabva da mi otgovoriat lichno na mene- dostatuchno shte mi e da ima otzvuk v presata
|
|
|
Тема
|
e, shtom zagubih, niama kak ...
|
|
| Публикувано | 05.03.02 19:33 |
|
|
shte cherpia. samo deto ne znam kak da stane taia rabota sled kato v radius ot 250 mili ot tebe niamalo jiv bulgarin ...

|
|
|
Тема
|
Re: Eiiiiiiiiiiiii diplomatska istoria beeee
|
|
| Автор | lvanFL (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.03.02 20:40 |
|
|
tova e zashtoto diplomatite ne plashtat tezi tickets i ne mogat da gi izvikat na s6d zaradi diplomaticheskija imunitet. globata ne e malka i ako triabvashe da gi plashtat shteshe da izleze sk7pichko. no v NY nomera e otdavna izvesten che diplomatite parkirat k7deto ima padne i minavat bez da plashtat ticketite. s5shtoto se otnasia i za zgradata na united nations k8deto v6preki sichkite zakoni protiv pusheneto v america vseznainite lideri na sveta svobodno si pushat iz koridorite i se praviat na vazhni.
ivan
|
|
|
Тема
|
iskash da kajesh, che globite....
[re: lvanFL]
|
|
| Публикувано | 05.03.02 20:51 |
|
|
si ostavat samo na hartia? togava nashite diplomati se okazvat dobre informirani. 
|
|
|
Тема
|
Re: iskash da kajesh, che globite....
|
|
| Автор | lvanFL (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.03.02 21:09 |
|
|
e da...bai ganio sigorno si umira od gordost che e nameril nachin da izl7zhe drugite i polzva seki sluchai da se pohvali kolko e hit6r. kak da ne se gordeesh che si roden v b6lgarija.
|
|