Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:34 08.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Тема RE: Купоните за 8-ми декемвринови  
Автор бълrapckиcтyдeнт (гастарбайтер)
Публикувано07.12.07 19:46

Как е настроението? Стягат ли се всички за традиционния масов български мариз, който съпътства всяка нашенска проява? Подгряхте ли се от дома или по-скоро запашахте бултилка-хулиганка с високоградусен алкохол в гащите? Преговорихте ли си репертоара от традиционни български закани, които ще използвате тази вечер за стъписване на противника, докато раздавате шутове, тупалки и парни чукове в мелето?

Българските студентки, които ще доведат своя турски, италиански или немски приятел на купона, готови ли са с отсега с преводите на изрази като "бахта в гъзъ тесин", "ша та варгалам по главната" и "че те ритам до вас", които ще се наложи правят на своите любопитни любими?

Лятна и пролетна ваканция - това е помеждутък от време между две бачкания в Даймлер

Тема Re: RE: Купоните за 8-ми декемвринови [re: бълrapckиcтyдeнт]  
Автор Nevena (приземих се)
Публикувано08.12.07 22:29

Здравей мили български студенте,

На тебе и всички студенти от все сърце пожелавам един весел и интересен 8ми декември! Надявам се да сте успели да се освободите от прозаични задължения като почасова работа, обяд у свекито или пазаруване с възрастната половинка и да си отбележите празника подобаващо- натряскани и напушени. Днес специално влязох за да Ви поздравя, като естествено си знаех, че ще си драснал нещичко. Знаеш, че отдавна съм ти фенка.

Българските студентки, които ще доведат своя турски, италиански или немски приятел на купона

немски приятел, викаш, странно, особено след присъединяването на нашата мила родина към ЕО. Тук ми намирисва на благотворителност. Или не съм права? На какво според тебе се дължи съществуването на този архаичен и тъжен феномен?

Тема Или не си права..нови [re: Nevena]  
Автор Zoe ()
Публикувано11.12.07 13:17

Но аЗ какво да ти отварям очите...

...and may the force be with you!

Тема Re: RE: Купоните за 8-ми декември [re: бълrapckиcтyдeнт]  
Автор abbyviper (непознат )
Публикувано20.01.08 03:24

Браво,ама наистина ,а не иронично...то си е така !!!!Аз 5 години в Кьолн не видях българка с друго гадже освен споменатите от теб.Или момичетата ни са боклуци или....знам ли,уж и аз съм ..е малко вече жена,но успях все пак да си имам само две гаджета за цялото това време и то познай - българи от Своге :)
Май не си единствения отвратен от факта ,ама на курвите к'во им дреме....

Тема Re: Или не си права..нови [re: Zoe]  
Автор Nevena (приземих се)
Публикувано21.01.08 03:26

Но аЗ какво да ти отварям очите...

Пази Боже, викаш, сляпо да прогледа, а?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.