|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Масов бой във Франкфурт
|
|
Автор |
DrEAMON (припознат) |
Публикувано | 20.06.07 22:33 |
|
Пак сме се проявили...
http://www.ad-hoc-news.de/Marktberichte/de/12190016/Massenschl%E4gerei-in-Frankfurt
Gone, but not forgotten!
| |
Тема
|
Re: Масов бой във Франкфурт
[re: DrEAMON]
|
|
Автор |
aruba_man (Турбо Гъзар) |
Публикувано | 21.06.07 00:25 |
|
Брееее,чак у вестника са ни писали!!!Ураааа!!!
Че в България всеки петък и събота ги правим тези работи,и е нещо нормално.Само дето Бойко Борисов идва веднъж!!!
Ние се бяхме събрали в Мюнхен да полеем поредния "нов внос"и после тръгнахме за пазара в Утрехт,а се събудихме във Франкфурт!И не бяхме 20,а 200.Има правописна грешка в статията!Пак като не сме тръгнали да обираме световната банка е добре!!!
Наздраве...
Редактирано от aruba_man на 21.06.07 00:32.
| |
|
Български сеир във Франкфурт
news.bg
Един човек е бил сериозно ранен при масов бой между българи снощи във Франкфурт, информира БНР.
Пострадалият, който е на 40 г. е откаран в болница.
По данни на полицията в боя са участвали около 40 души, за които се предполага че са българи. Те са се нахвърлили един срещу друг с тояги и метални прътове.
Повечето участници в побоя успели да избягат при пристигането на полицията, но 8 души са били задържани временно за изясняване на самоличността.
В понеделник вечерта е имало подобен масов бой между двайсетина българи във Франкфурт, при който е бил прободен млад мъж.
Причините за двата инцидента все още не са ясни.
Лятна и пролетна ваканция - това е помеждутък от време между две бачкания в Даймлер
| |
|
най-вероятно е било студенти варненци на студенти бургазлии, но не е изключено да е било Габрово с/у Севлиево, Петрич с/у Сандански, Ямбол с/у Сливен.
Лятна и пролетна ваканция - това е помеждутък от време между две бачкания в Даймлер
| |
|
Не бяха студенти!Автоджамбази бяха!Горубляне срещу Пещерско шосе!
И ние мислехме да се включим,но закъснявахме за пазара в Утрехт!
Пък и 2 масови побоя за 3 дена щяха да ни дойдат много!!!
| |
|
Може и да съм сбъркал, защото двете общества (студенти и автоджамбази) трудно могат да бъдат разграничени и динамично се преливат едно в друго.
Всеки автоджамбаз се води записан някъде по немските университети и всеки студент се препитава от автоджамбазлък.
Аз даже съм склонен да говоря за една и съща група хора.
| |
|
Много си прав колега!!!Съгласен съм с теб
Ами да те питам тогава българските СТУДЕНТКИ с коя група или кое общество се преливат?
Das weise Pulver hier is bestimmt kein Persil.
Hier is man schon mit 16 Dealer oder Stаnz.
Наздраве.........
Редактирано от aruba_man на 23.06.07 03:54.
| |
|
Откакто България е в ЕС, българските студентки в Германия са на изчезване. Останаха без стимул. Докато излезне немският им паспорт по причина на брак с немски гражданин, и последните ограничения за работа ще паднат
Но да се върнем към новината, която толкова много ни изкефи. Аз лично цяла нощ не можах да спя от яд, че не съм бил там да гледам гладиаторската битка. Вече на два пъти сънувам картини от битката. Български студенти, облечени като гладиатори, лицата им намазани с грес и картерно масло, облечени в светлоотражателни жилетки, се млатят с крикове, пожарогасители, гаечни ключове и всичко друго, що може да се намери в багажника на автомобила. А във въздуха се носят върли закани с говори от всички краища на родината, като например "Е са че ти пръснем кофата", "Ша ти праа маратонките сираци!", "Ке те колам!" и някои други специфични български, като например "Са тайбах в гъзъ!", или "Че ти пукнем геврека!". Ти да си чувал някога германци, холандци или англичани да си отправят такива хомосекскуалн закани? Не, нали...
Лятна и пролетна ваканция - това е помеждутък от време между две бачкания в ДаймлерРедактирано от бълrapckиcтyдeнт на 27.06.07 16:18.
| |
|
| |
Тема
|
Re: ПС. Защо да са неясни причините?
[re: Noma]
|
|
Автор |
aruba_man (Турбо Гъзар) |
Публикувано | 30.06.07 01:42 |
|
Xa-xa-xa!!!Те англичаните,холандците и т.н. не отправят по принцип закани!!!
Те направо действат!!!Влез в някоя обществена тоалетна около HauptBahnhof или някой Platz и ще разбереш за какво става въпрос
Те затова германките само с турци и албански тикви ги засичам напоследък...
За първите не съм много сигурен,може и от близкия изток да са,но вторите не можеш да ги объркаш по формата на главата
Ааааа да не забравим и темата...Автомобилите,които са участвали в сцената сигурно са били топселъра на българския пазар Голф-2 и Астра,пак 2
Познах ли?И един цитат от мене....
Шти убърна нусъ с хастара навънка!!!!
Наздраве.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|