|
Тема
|
Безвизово пътуване до ДЕ
|
|
Автор |
mevi (непознат
) |
Публикувано | 05.06.06 11:39 |
|
Здравейте! Незнам дали това е мястото, където мога да задам въпроса си, но моля ако някой може, да ми помогне!
Имах едногодишна виза за ДЕ, която изтече в края на март. След изтичането и аз останах в Германия още 2 месеца( мисля вече като турист). Сега, след едномесечен престой в БГ, желая отново да пътувам до там, тъй като несъм си закрила кредитната карта и имам още останал личен багаж. Въпросът ми е- ще имам ли проблеми на границата в ДЕ? Смятам да пътувам със самолет. Могат ли да ме върнат затова, че несъм стояла 3 месеца в БГ, преди отново да се върна?
Благодаря предварително!
| |
|
Без виза имаш право на 3 месеца престой на всеки 6 месеца. Ти си стояла само 2, така че проблем не би трябвало да има.
| |
Тема
|
Re: Безвизово пътуване до ДЕ
[re: mevi]
|
|
Автор |
mevi (непознат
) |
Публикувано | 05.06.06 14:44 |
|
Благодаря, дано си прав! Взех си и билета, много ми беше притеснено, но ти ме успокои!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Strandjata (Meчтател) |
Публикувано | 16.07.06 04:47 |
|
Абе аз пък да те уплаша, на един мой приятел преди 2 години му направиха страшни проблеми тъкмо затова... Ама дано за теб да не е така...
Хайде наслука
Живота не е нито толкова хубав, нито толкова лош, колкото си го представяме
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lale_31 (vedra) |
Публикувано | 16.07.06 12:50 |
|
Mozhe edinstveno da te pitat kolko pari imash, s kakva tsel i t.n. Na letiste Berlin pone chesto se sluchva.
| |
|
картата не я закривай... не е проблем!
| |
|
|
|
|