Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:33 03.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Тема Помощ с превод  
Автор HeпoзнaT (Arschbacke)
Публикувано08.05.06 22:30

Захванал съм се да превеждам на позната едни академични справки и ме мъчи една поредна щуротия на българската бюрокрация - зора ми е да преведа израза системи за подпомагане на решенията! Ще съм много доволен ако някой учещ информатика ми даде приблизителено точен превод, но не нещо от рода Entscheidungsunterstuetzungssysteme или Entscheidungshilfssysteme!

На мен за сега най - ми звучи Еntscheidungssupportsysteme, но ще съм радостен ако някой даде hint

Тема Re: Помощ с преводнови [re: HeпoзнaT]  
Автор nealivilla (непознат )
Публикувано09.05.06 09:25

..............spontanno bich kazala "Management Support Systems",....na nemski moje bi "Konzepte und Methoden zur Realisierung fuer Anwendungssystemen .............oder Informationssysteme" ....ako si po konkreten bi bilo po-lesno....

Редактирано от nealivilla на 09.05.06 11:37.

Тема неточни ли ти се струватнови [re: HeпoзнaT]  
Автор himbeer (седмият елен)
Публикувано09.05.06 23:59

тези всичките + допълненията?!

Това опира вече до твой стил.

Само за "Konzepte und Methoden zur Realisierung fuer Anwendungssystemen" не съм ммного сигурна.

by himbeer

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.