Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 06.05.26 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема foruma e mnogo tup!нови  
Автор gubka (непознат )
Публикувано13.02.06 23:13

iskam da popitam zashto vse oak triabva da se re´gistriram za da poisha v foruma? Ne stiga che e dosta tup i nishto svesno ne moje da prochgetesh no i sega triabvashe da si gubia vremeto ta da se registriram!E kato gedam otkakto e s registrazii ,ne vijdam da ima novi mninia! E kakto i da e! No spored men e tupo s tezi registrazii ,

Тема Re: foruma e mnogo tup!нови [re: gubka]  
Автор Дъpт Пpъч (непознат)
Публикувано14.02.06 16:00

Ами ................

Редактирано от Biba на 15.02.06 11:00.

Автор Cyпep Mapиo ® ((30/А/П))
Публикувано16.02.06 14:04

Защото Компютърата Майка си го присвои. Ама проблема не е в жената. проблема е в българските студенти дето си я назначиха...

Тема Re: foruma e mnogo tup! [re: gubka]  
Автор Gary Jones (непознат )
Публикувано16.02.06 19:43

Predlagam da svalim babata ot 6efskoto mjasto, 4e mi pisna ve4e da se trijat temi i mnenija kolkoto i glupavi da sa .

Dolu babata koito e s men da kaje Da !!!!!

Тема Re: foruma e mnogo tup!нови [re: Gary Jones]  
Автор BibaМодератор ()
Публикувано17.02.06 00:16

Здравей,
неzнам кой си, тъй като това ти е първото мнение в клуба, но ако обичаШ да се обосновеШ какво имаШ впредвид, че са трият мнения? Иzвинявай, но НИКОГА не съм трила неЩо, което Е zа тоzи клуб, и което НЕ ОБИЖДА някога. Клубовете си имат правила (не само тоzи клуб) и на който не му харесва да не пиШе тук. Не мисля съЩо, че някой тук има право да обижда мен и семейството ми и не виждам какъв е смисълът от такива постинги zа да ги оставям тук да се четат. На кого помагат с неЩо, кажи ми? Не съм обидила никого, така че докато продължават да се пиШат обидни постинги Ще бъдат трити, точно zаЩото не е мястото им тук, не че се zасягам от мнението на някой от вас, все ми е тая кой какво си драска по мой адрес, zа да си успокоява нервите
И zа какво Шефско място говориШ? направо ме раzсмя от сърце.

А ако мноzинството иска да се откажа, Ще го направя с радост, но не това начинът_ с обиди, уж се имате zа голяма интелигенция

Автор BibaМодератор ()
Публикувано17.02.06 00:30

Ами ти си се регистрирал вече, zа да напиШеШ тоzи постинг, къде е проблема, сега ако искаШ да напиШеШ неЩо няма нужда да губиШ време, така че къде е проблема?? А след като е тъп клуба, zаЩо наминаваШ насам, че даже се и регистрираШ, zа да напиШеШ тоzи така остроумен въпрос?
Затварянето на клубовете zа нерегестрирани се иzвърШва от администраторите, а не от модераторите (това zа теzи, които не zнаят) и това не е единственият клуб само zа регистрирани, така че не драматиzирайте толкова.
На никого не са нужни мнения на колограм, писани от скучаеЩи индивиди от 100 раzлични имена, нямаЩи ниЩо обЩо с тематиката на клуба, само ей така_ zа спорта.
Пак повтарям, че който иска да каже неЩо смислено Ще го направи и регистрацията няма да го спре. (както направи и ти Гъбке)
Приятна вечер.

Тема да ама ти си ги измисли правилата.нови [re: Biba]  
Автор Cyпep Mapиo ® ((30/А/П))
Публикувано18.02.06 12:14

Не трябва да пишеш Клубовете си имат правила, а
"Аз сложих правилата на този клуб"
Защото клубовете си нямат правила, а модератора ги слага. В твоя случай без да ги обсъдиш!
Само един пример, който си сложила:

В отговор на:

3. Не се допускат реклами и обяви с комерсиални цели.

Ако искам да си продам чиниите щото ще се местя в друг град, това не се допуска в този клуб нали?
А и съм чел мнения, че еди кой си продавал купен самолетен билет щото не можел да го ползва...
Само за едно нещо си правя, че повечето български студенти влизат тука да си чешат пръстите по клавиатурата... Това обаче не значи автоматично, че правилата трябва да се измислят еднолично!

Редактирано от Cyпep Mapиo ® на 18.02.06 12:20.

Тема Re: да ама ти си ги измисли правилата.нови [re: Cyпep Mapиo ®]  
Автор BibaМодератор ()
Публикувано18.02.06 21:43

В грешка си Марио, и ще иzхабя малко от времето си zа да ти отговоря zаЩо. Рядко се наминаваш насам, губят ти се някои неща и говориш наиzуст.
Клубовете си имат правила, получава ги всеки модератор zаедно с модераторските права, там се каzва, че са zабранени спама, обидите, рекламата, иzнасянето на лична информация zа потребителите и т.н.
Правилата в тоzи клуб ги сложихме по молба на потребителите, имаШе специална тема, в която всеки можеШе да даде предложения и допълнения и накрая пуснахме анкета (която беше активна достатъчно дълго) и мноzинството гласува със "zа" правилата, тогава ги zаковахме най_горе.
Така че теzи ти иzкаzвания "В твоя случай без да ги обсъдиш!", "Това обаче не значи автоматично, че правилата трябва да се измислят еднолично!" са глупости на търкалета. Знам, че голяма част от вас си умира от кеф да ме критукува, но мислете поне преди да говорите (пишете)
За рекламата_ това, че искаШ да си продадеШ чиниите или самолетният билет НЕ Е реклама. Става въпрос zа комерсиални реклами, например някоя фирма да иzполzва мястото тук да си рекламира услугите, zаЩото е беzплатно.
Това е, ако съм zабравила неЩо, иzвинявам се.
Лека вечер

Тема Re: foruma e mnogo tup!нови [re: Biba]  
Автор docdoc (Наблюдател)
Публикувано18.02.06 23:18

Невероятно ПЛЕМЕ сме това Българите ей
Каквото и да ни се предостави(безплатно) от нищо не сме доволни.Модераторката си губи времето, за да вкара поне малко ред в този клуб, но вместо благодарност, само хули. Нестига, че се позволява да се пише на латинеца с тия отвратителни числа, като добавка, ами и доста Обидни обращения НЕ СЕ ЦЕНЗУРИРАТ и НЕ СЕ ТРИЯТ.
Нито я познавам Biba,, нито съм я виждал-но ЗНАМ, колко време и нерви изискват подобни дейности, така че ПРЕСТАНЕТЕ само да мърморите.
Щом като хората идвали тук "да си почешат пръстите"(или нещо подобно) айде да не ви отварям, къде да си ги чешете
Уважавайте труда на другите!!!

Тема Re: foruma e mnogo tup!нови [re: Biba]  
Автор Simeonka (непознат )
Публикувано21.02.06 09:16

Сериозна жена е тази модераторка!Пише ли пише,всеки ден:)))Отговаря на всички нападки,на всички хули и гневни писания:)))Та затова ни е малко трудно да повярваме,че не я засягат хулите и обидите тук.Чудя се само,как е успяла да подразни толкова много хора и защо продължава да се старае в тази посока!Разбрахме,че клубовете си имат правила и че Вие госпожо Биба ги спазвате.Искам да попитам сега,Вие мадам какво разбрахте от толкова много нападки срещу Вас?И няма ли да се смирите малко,че накрая ще си останете само Вие и т.нар.правила на клуба!Не е никак лошо да става винаги това,което искаме,но факт е,че никога не се случва!И когато работиш с хора правилото е да зачиташ тяхното не да ги навикваш о строяваш:)))Това е мнопго старо правило,още преди да се появи този клуб:)))Ако ви засегнах извинете,не тази беше целта ми:)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.