Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:05 22.10.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за крадливото бг племе!!!!!!!!нови  
Авторsesil (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 11:46

снощи летях от варна за берлин и като се прибрах се оказа че са ми ровили в багажа и са ми гепили телефона и разни други работи!!!!!!

случвало ли ви се е и на вас????

бях чувала отдавна,че и други хора са ги крали на летището, но мислех, че вече сме нормална държава!!!
И точно тези,които работят на летището, да ми отварят багажа, мамка им и свине!!!!!!!!
така носталгията веднага ме напусна
еби му майката и българия!!!!!!!!!!!!!!!!!

има ли смисъл да ги тарся
моля ако на някой му се е случвало да ме посъветва

Тема Re: за крадливото бг племе!!!!!!!!нови [re: sesil]  
Авторpoндa (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 12:16

Е, добре де, ти телефона си не го ли вzемаш със себе си в самолета в някаква дамска 4анти4ка? Аz пък хи4 не мога да си представя да си оставя скъпа или важна вещ в багажника!!! Раzбира се , 4е има смисъл да си търси6 нещата.

Авторmaria (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 12:31

i na men mii se slu4i,samo 4e ne v Bg,a v De!lNa letisteto v de me nakaraha da si otvoria bagaja,zastoto na skenerite izlizalo nesto goliamo i metalno-beshe maluk klu4odurjatel,no v burzinata samo sum zatvorila kufara,bez da promeia kombinaciata i ...iznenada-vsi4ko zlatno i cenno go niama.No taka 4ovek se u4i,ve4e na vi4ko slagam katinari!

Автор die kaka (новак)
Публикувано11.10.05 13:53

Преди седмица сестра ми летя от Бургас до Франкфурт - същата история! Бяха се опитали да и разбият ключалката на куфара, за щастие неуспешно. Нейни познати от Бургас, които работят на летището я предупредили за тарашите.

И на мен ми е писнало от тези работи. Както и отварянето на писма и пакети, които понякога изпращам до България. Крадат такива неща, че имам чувството че го правят от любов към спорта.

Не че тук в Германия не стават такива работи. На скоро слушах за някаква "банда" пощенски служители, които отваряли също пакети и писма и прибирали намерените пари. Но разликата е, че някой си е направил труда да ги хване и осъди.

А на нас ни остава само да вземаме предпзни мерки: ценните неща само в ръчния багаж и никакви писма и пакети, даже и само с бонбони, защото и тях ги крадат.

Автор kилиkaндзep (Ø 70 mm*)
Публикувано11.10.05 15:04

Да случвало ми се е. И то в по- драстични размери (компоненти за около 800 $)от това което на теб са ти откраднали. Само, че аз не псувах народа си и страната си. Боклук има във всички държави. Разбра ли?

Тема Re: за крадливото бг племе!!!!!!!!нови [re: kилиkaндзep]  
АвторBE (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 16:01

Изчезна ми швейцарско ножче.
На летището имаше една стаичка, попълних някаква декларация какво ми е изчезнало,теглих им една жестока майна на всички цървули!
Тръгнах си. След 1 час ми го докараха до вкъщи с кола. Има фирма, която се занимава на летището точно с такива неща. Важното е да се разбучиш.
И за последно: **************

Редактирано от Biba на 11.10.05 21:47.

АвторSf (Нерегистриран)
Публикувано11.10.05 19:12

Njama kakvo da rugaesh,kradtsi ima navsjakade.Navsjakade se krade,gubjat se kufari,tarashat ti bagaja...Ne moga da razbera kato stane neshto takova zashto vsichki pravjat njakakvi generalni izvodi za balgarite kato tsajlo-nikoi njama da kaje-eiii kolko sme ucheni ili kolko dobri sportisti sme(primerno),kogato njakoi napravi neshto hubavo.Vse chuvam izkazvanija nie balgarite,balgarkoto pleme i t.n.aAmi ti kato si ot kradlivoto balgarsko pleme e trjabvalo da si se nauchila dosega da si pazish neshtata.Vsichko tsenno se darji v damskata chanta nezavisimo ot kade za kade patuvash.

Авторbor (Нерегистриран)
Публикувано12.10.05 10:50

nemash nikakvi shansove da ti go vurnat .piiedna studena voda i si tursi nov.

АвторA (Нерегистриран)
Публикувано12.10.05 14:57

На мен пък ми откраднаха багажа от багажника на колата на излизане от Бургас през лятото.Не е много приятно да си дойдеш в България и веднага да те окрадат на излизане от летището!Да не чуе дявола,но до сега в Германия не съм се парила така.Сякаш там хората са по-благородни,а тук мангалите,пък и другите не са цвете...Иначе не мисля,че ще си получиш обратно вещите,както и аз не си получих моите,въпреки че попълвах молби и давах показания в районното тогава.Е,поне да сме живи и здрави,всичко останало се купува!И да се надяваме ,че крадците ще си го получат някой път!!!

Тема Re: за крадливото бг племе!!!!!!!! [re: maria]  
Авторantilepsi (Нерегистриран)
Публикувано13.10.05 15:43

на мен ми бъркаха на летище стутгарт, имаше 1 час закъснение и си бях предала багажа, а в софия можех да гледам как затоварват, докарват и качват на лентата куфара и нямаше начин да си го отворили там. беше с код и т.н. ама тема за крадливото германско племе не отварям.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.