Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:59 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема I AZ SE VRUSHTAM OT DE V BGнови  
Авторteteven (Нерегистриран)
Публикувано27.09.05 12:23

Da,
veche pisah na otogovor..." vrushtam se v BG i produljavam v UNSS..."
I az.
samo che v sofiiskiq,zashtoto v UNSS veche biah.
shte mi e za 3ti put da zapo4vam obrazovanieto si ot na4alo.
No kakvo da se pravi...shte izmilim ne6to:0)
Uspeh na vsi4ki,koito ostavat tuk.
az se vru6tam!Ura!
pone 6te moga da si piq bira i da ne govoria i prez tova vreme za streeees,rabota,uchene i t.n.

Do skoro
@ Kalina

Тема Re: I AZ SE VRUSHTAM OT DE V BGнови [re: teteven]  
Авторsashto taka be hora (Нерегистриран)
Публикувано27.09.05 15:26

kakvo stava s vas be hora ?? Kakvo vsichki si izpotrugvahte ? Tolkova li e trudno i neplashtaemo obrazovanieto ?

Авторзaвъpнaл ce (Нерегистриран)
Публикувано27.09.05 18:08

Aз също се прибрах в БГ наскоро.
Бих искал да споделя с теб някои неща.
Ако желаеш дай ми мейла си. Или ми пиши на:
pl_76@abv.bg
Успех

Тема Re: I AZ SE VRUSHTAM OT DE V BGнови [re: зaвъpнaл ce]  
АвторMO (Нерегистриран)
Публикувано28.09.05 10:31

Az ostavam!Koito mu e trudno ili ne se spravia zurück!!!To tuka na sila nikoi ne go darjat pak i s baniza ne sa go kanili!Ama tapoto e 4e posle se po4va da se govori protiv nemzite kolko sa tapi,sku4ni i t.n. Ami te horata ako sa tapi njama da sa tolkova napred nie BGte vse se mislim za tarikati pak sme v lainata(sorry),s dalaveri i izmami nestava samo ei!A nemzite sas po normalni ot nas i po dobri(koito moje da go otre4e)Horata sa prosto kak da go nareka-druga poroda.Te sa vazpitani po drug na4in jiveiat po razli4no ot nas te sa nemzi be hora!!!Zatova ni se struvat stranni no za men e normalno da e taka! Ai

Тема kum MOнови [re: MO]  
Авторggg (Нерегистриран)
Публикувано29.09.05 20:32

Hei Mo , ami da ti kaza i nemzite ne sa tolkova napred kolkoto si mislish! predimstvoto e che jivejat v strana s visok standart za razlika ot BG. No horata sa navsiakude ednakvi! Moga da ti kaza che tuk v instituziite, kato Arbeitsamt i tn ...,horata sa po tupi ot tia v nai tupanarkoto buro po truga v bg! javno ne si popadal na takiva hora tuk! No sluchite v koito se sreshtam s hora ,koito prosto nimat i poniatie ot rabotata si vse poveche zachestiavat!

Авторpoндa (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 12:14

А, zащо се връщащ? Каква е при4ината?

Тема Обичайната [re: poндa]  
Авторвиkтop (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 20:10

Голяма част, въпреки че от няколко години са в Европа, все едно не са били и ден извън родното си село и не могат да живеят без чалгата и простотията.

Тема сърцето, сърцето, майко, юнашко!! [re: teteven]  
Автор drosophila (melanogaster)
Публикувано01.10.05 05:34

е .. аз избягах.. от отечеството си събрах в чантичката терличките и монитора и хукнах да се уча на мулти-култи живеене в страна, която не позволява разнообразието.. хич и не смея да се самоизследвам за ефекти и заключения, защото кратичък ми е престоят - едногодишен.. затова и все се теша, че илюзията още не се е разсеяла.. че което ми липсва от бг е безгрижието-безотговорност, свободата-разхайтеност, младостта-пубертет .. и в никакъв случай това, което слушам сега за тая мила родна страна - чалгии в дискотеките, в канцелариите, по улиците, навсякъде чалгии и мръсотии, които като тийнейджърка не са ме настигали.. преди седмица приятелят ми ме попита искам ли да се връщам и аз .. мъцам.. отворя ли гърленцето си студентско, пълно с роткол и биер, все мъцане излиза, затова си мълча засега .. на 20 ще съм веднъж, но и в германия я съм, я не повече от сега .. ще се повъртим, ще се събираме на бандички от шумни и вътрешно хвъркати балканчета и каквото сабя покаже и сърце, майко, юнашко ..

..never mistake motion for action..

Тема Re: сърцето, сърцето, майко, юнашко!!нови [re: drosophila]  
Автор drosophila (melanogaster)
Публикувано01.10.05 05:40

аа аз всъщност исках и да питам, ей тъй, насред неспирното си мрънкане, завърналите се за някакво мнение.. сега започват и при вас семестрите и вече сте били на хайка вместо на нормална опашка пред някой административен пункт, стиснали подозрително новообменените евра в джобче.. и са ви гледали стръвнишки продавачките-страдалки, които не са научени да стават рано и да уважават .. или?

..never mistake motion for action..

Тема Re: kum gggнови [re: ggg]  
АвторMO (Нерегистриран)
Публикувано01.10.05 18:10

Problema e 4e v germania nasila nikogo ne darjat i ne sme nie horata koito 6te opredeliame dali sa zleta ili sa dobre!Nie sme vremenno, ili za po dalgo tehni gosti i trjabva da se saobraziavame s polojenieto takova kakvoto e!ZA6toto vsi4ki parvo se hvaliat 4e otivat v germania (osobenno maikute vi)a posle zlosloviat protiv ! Normalno e vseki da si misli 4e tuka e kato BG no ne e! Koito ne mu haresva-v ka6ti obratno ima samoleti ima i avtobusi!Nemzite sa savsem drugi hora i ne sa kato nas!Az sa6to se radvam 4e nesam se rodil tuka ,a v BG!vseki misli 4e tuka parite lejat po ulizite ama znaete ne e taka!KAto mine izvestno vreme i vseki mesec idva miete, telefon i t.n smetki vinovni sa razbirase nemzite!Az izob6to neiskam da darja za tiah prosto me drazni samo kato se govori lo6o! Поне малко уважение

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.