|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Обучение на английски...в Германия
|
|
Автор |
sunny (:-)) |
Публикувано | 09.04.05 01:18 |
|
Моля,ако имате мнение за добри университети,в които обучението се провежда на английски по икономика....споделете го
| |
|
ami za ikonomika ne stava, ama inache mojesh da hvyrlish edin pogled ==> http://www.iu-bremen.de
Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!
| |
|
Благодаря за информацията Разгледах сайта,но не откривам икономически специалности.
Всъщност,разчитам тук да науча повече като мнение и лични наблюдения за обучението в подобни университети.Защото разглеждах инфото на няколко такива места,някои от които с комбинирано обучение-да речем 1-те 2години на единия език,другата на немски или обратно,но ми е трудно да се ориентирам за нивото.Съответно...не ги откривам и в сайта за ранкиране на университетите.
Весел ден
| |
Тема
|
ето тук си намери каквото те влече
[re: sunny]
|
|
Автор | DLCl (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.05 14:52 |
|
| |
Тема
|
ami drug sait?
[re: DLCl]
|
|
Автор | mouse (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.05 18:23 |
|
Ami nqkoi drug sait znaete li?Men ina4e me interesuva za obu4enie izcqlo na angliiski ez.
| |
|
www.campus-germany.de e dosta dobyr, makar che kato v ostanalite ima nesyotvetstviq i nezavyrsheci .. no tova stava lesno, za orientaciq stava, osobeno za idniq WS e pylno s angliiski specialnosti .. www.higher-education-compass.de e malko po-beden, no otnovo - moje da ti dade idei ..
..never mistake motion for action..
| |
Тема
|
Re: drug sait
[re: drosophila]
|
|
Автор | d_maedchen (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.04.05 22:14 |
|
www.uni-magdeburg.de
enjoy, az veche go pravq ot 2 godini...:)
| |
|
Благодаря...за информацията:)
НО...какво те радва или какво правиш от 2 години 
Весели празници и прекрасно настроение на всички!
| |
Тема
|
Re: drug sait
[re: sunny]
|
|
Автор | BumpeR (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.05 22:09 |
|
uni-magdeburg da :) ... join the club...
ako se kefish na economix si samo za tuk...
| |
Тема
|
за uni-magdeburg
[re: BumpeR]
|
|
Автор | Aди (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.05.05 01:32 |
|
Можете ли да ми кажете с какви изпити се влиза там? TOEFL? С какви резултати? А трябва ли да имам някаква диплома по немски или са достатъчни часовете немски, които се учат в гимназията като 2ри език? Ако има и други подробности около кандидатстването, ще се радвам да ги знам:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|