|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
vapros za otcelqvane
|
|
Автор |
nordman (непознат
) |
Публикувано | 31.03.04 17:36 |
|
zdraveite,student sam v germaniq,oba4e naposledak edvam izdargam tuk,a ne iskam da se prebiram v balgariq ,za6toto ne mi se zapo4va pak vsi4ko otna4alo.nqkoi ima li ideq kak da prestana da se depresiram.kogato sam v kompaniq e ok ,samo 4e napoledak nqmam mnogo kontakti i ostavam dalgo s mislite si i togava se zapo4va tova podtiska6to use6tane 4e 6te se pobarka6.izvinqvam se na hoarta s tvarda psihika,qvno moita me e tolkova tvarda.nadqvam se na savet
| |
Тема
|
Re: vapros za otcelqvane
[re: nordman]
|
|
Автор | Eli (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.04 19:29 |
|
Ne znam dali tova shte te uspokoi, no tuk vsichki kato ostanat sami, se chuvstvat taka. Prosto si povtariai, che ako vsichko se obarka mojesh vinagi da si stegnesh kufarite i da se maxnesh, nikoga ne e kasno da zapochnesh nanovo, jivotat e palen s iznenadi, ako neshto te pravi prodaljitelno neshtasten bez da ima vidim rezultat ot nego v niakakva polojitelna nasoka, prosto go zareji i misli nov plan za deistvie...
| |
Тема
|
Re: vapros za otcelqvane
[re: Eli]
|
|
Автор |
nordman (непознат
) |
Публикувано | 31.03.04 20:13 |
|
eli i ti max ,vie sami kazvate 4e mnogo minavat po toi pat no nqma li na4in da se izbegne,ne znam 4ustvam s eponqkoga samoten dori kogato sam sred hora i togava stra6no.az sam super4 4ustvitelna li4nost a tuka s teq obnoski prosto se sasipvam,ne e vednag i dva pati da sam se predoveril .super mi se iska da si govorq s hora koito znaqt kakvo e da si mlad i da misli6 kato pensioner.ako nqkoi ima gelanie 6te mi kage i 6te zapo4nem nqkakva vrazka .bahti iskam da obi4am a tuk napravo izsahvam.
| |
Тема
|
sa6tiaproblem bratt!
[re: nordman]
|
|
Автор | asdf (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.04 00:52 |
|
pi4 imam absolutno sa6tia problem kato tebe!se edno 4eta moi posting!!!4esno!
ama sam se navil da zema 6ibanata diploma i togava da vidim na kade!misla 4e smao za tova si zasluzava ina4e tuka e OTVRATTTT! bahti
| |
Тема
|
Re: sa6tiaproblem bratt!
[re: asdf]
|
|
Автор | Nema znachka (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.04 06:06 |
|
kratyk shte byda che e kysno.
I az mislih tochno taka dopredi 2 meseca! Ama chestno! Ot godina i polovina sym tuk. Nьrnberg.
Mislih glavno - tia typi nemci, tia roboti, tia samo bachkane i posle vkyshti da si sediat. Nekvi statui, typaci.
I znaete li kvo. Reshih che nemcite taka ili inache niama da gi promenim, da pochnem da gi vyzpriemame takiva kakvito sa. Imat i polojitelni kachestva vse pak. I reshih - da ne mi dreme kakvo praviat i kolko skuchni sa - vajno e che az taka i iskam i tolkoz. I sega gledam da gradia kontakti s nemci. I az shte sym dushata na kompaniata. Veche hodih na edno party. Sled edna sedmica sym na rojden den na nemec, sled tova idvat germankite. Tova e nai-trudnoto - da se abstrahirash. Da pochnesh da mislish - abe deba i te sa hora, i to neloshi, az ako biah na tiahno miasto pri tolkova turci, kitaici i cigani da sym gi izbil sichkite.
I taka pichove i dami. Prosto tyrsete kontakti. Dneska biah v Stuttgart, posetihme edna firmichka sys skromnoto oborotche ot 2 Mlrd. Ђ na godina, s Vorstandsvorsitzender-a si govorihme, horata sa dosta dobre nastroeni. Egati ako ne se vyzpolzvam ot tova!!!
A nemkinite sa chudni...
I posetete www.zaedno.de
Tam sme po-otbrani.
Men byrzo shte me zabelejite ;)
| |
Тема
|
[re: Nema znachka]
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.04 10:25 |
|
zdraveite,realno pogladnato mnogo se zaradvax na saob6tenieto ti,po4uvstvax se ne sama....po4uvstvax ,4e ima i drugi balgari koito stradat i 4e triabva da sme silni....ot izvestno vreme i az se 4uvstvam mnogo zle....4uvstva se sama sre6tu cqla germaniq....vsi si povtarqm....ti si silna ,znae6 kakvo iska6 i za6to si tuk...i ne moga da se varna nazad i ne iskam ,prosto se 4uvstvam samotna ,a ne sam svikanala da sam sama....
lqtoto idva...,a az sam v takova nastoenie....boje kakvo li 6te pravq zimata.....
bedete silni balgari..... ......
| |
Тема
|
[re: az]
|
|
Автор |
nordman (непознат
) |
Публикувано | 01.04.04 11:37 |
|
sigorno e mazohsti4no,no kato vidqh 4e ima hora koito se ma4at ,po podoben na4in ,ili nai-malkoto im e minalo prez givota se po4istvah po-dobre.otnosno formulata da zapo4na kontakti s nemci,naistina moeg tova da e razkovni4eto,nqmam predstava.galkoto e 4e v edin i sa6ti moment dosta hora se 4ustvame samotni i 4e vseki kopnee za mila duma i usmivka.az giveq v muenchen i bih spodelil nqkoi drug samoten 4as s naqkoi 4ovek,neznam dali tova 6te pomogne no sam gotov da experementiram.vse pak az trqbva da namerq na4in da mi haresa tuk ina4e se ozlobqvam i dori me e straha 4e po4vam da se otdale4avam ot horata.celuvam vsi4ki balgari koito se borqt da dokagat sebe si
| |
|
За тебе бира няма ли бе младеж? Сега тъкмо е сезонът на силната бира. Ходи по кръчми, и като пийнеш няколко, като се заприказваш с хората, ще ти мине.
Наздраве
| |
|
hvani si gadje brat..tova e reshenieto..
inache vinagi she se chuvstvash samoten..znam za kakvo govorish..i az imam syshtiq opit..
a inache..gledai da si sred hora poveche..pochni sport nqkakyv..zapoznai se s drugi nacionalnosti..jivei..nqma smisyl ot samotstvane..tegli maina na vsichko i se naslajdavai..lesno e da se kaje,no povqrvai..znam za kvo govorq..ne e tolkova trudno da se otpusnesh ako iskash..samo go pojelai..i raboti v posokata.
uspeh
| |
|
Ох, човече, толкова болезнено познати са ми тия твоите болки...
Няма единна рецепта, всеки я намира за себе си... Много е трудно да намериш хора, на които наистина да можеш да се довериш тук. Немците имат друг начин на мислене, много, ама наистина много малко от тях могат поне отчасти да ни разберат. А от българите... какво да ти кажа, повечето могат само да ти гледат сеира или даже да ти направят мръсно... В най-добрия случай може да седнеш да пиеш с тях, познати за на маса му викам аз на това... Но приятели... трябва време, за да намериш такива и пак не е сигурно, че ще успееш.
Но много зависи с какви цели си дошъл в Германия - ако не си бил напълно убеден, че искаш да си тук, ще ти е доста трудно да преодолееш депресията.
Все пак ти пожелавам бързо да намериш хора, с които да се чувстваш добре. Защото сам казваш. че сред тези, с които се събираш, се чувстваш самотен - значи просто не са за теб. Дерзай, стискам ти палци, не се давай така лесно Ако имаш нужда да споделиш нещо, да получиш инфо или просто да полафиш - тук сме. Мисля, че първоначалният стрес обаче скоро ще попремине и дори да не се почувстваш перфектно, нещата полека-лека ще започнат да се пооправят
Sorry за тоя ферман, дето го изписах 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|