Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:07 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Haide da zapochnem otnachaloнови  
АвторTANlA (Нерегистриран)
Публикувано19.01.04 21:59

Neznam kakvo mislite po vyprosa, no kakvo shte kajete da zapochnem otnachalo. Da se opitame da napravim tozi klub interesno miasto za nas samite? Mnogo mi se iska da ne se obijdame. Zashto sme takiva ili onakiva. Ne moje li prosto da si govorim? I da si spodeliame? V BG ne moga da se oplacha naprimer za neshto svyrzano s Germania. Samo vie moje da me razberete, zashtoto znaete kak e tuk. Zatova si mislia, che tozi klub moje da stane pravilnoto miasto za takiva kato nas.
Niama li da vi e hubavo da vlezete tuk i niakoi da se zaradva, che ste tuk i vi pozdravi?

Тема Re: Haide da zapochnem otnachaloнови [re: TANlA]  
АвторStudent (Нерегистриран)
Публикувано19.01.04 22:24

Tanche mnogo si sladka znachi:)
Samotna li si tam kydeto si..?
Obache i az namiram che vyv foruma se komentirat mnogo chesto gluposti..
Za izvyn "germanski" vyprosi ti preporychvam "Любов и още нещо" (sorry за рекламата на други сайтове) на

там го има тва да си се радват хората:)

Поздрави

Тема Re: Haide da zapochnem otnachaloнови [re: Student]  
Публикувано19.01.04 22:31

OK, predavam se. Kak mojah da si pomislia samo, che s bylgari moje da se govori! Chudish li se togava, kato ti kaja, che zaradi takiva kato teb, koito se praviat, che niamat problemi, ne sym razgovariala ot mnooogo dylgo s bylgari. I, eto, pak stignahme dotam, otkydeto biahme zapochnali.
Tova beshe ot men. Da ste jivi i zdravi. Ili po-tochno ti, koito razvaliash nastroenieto na horata, za da opravish sobstvenoto si.
Student, ako ne ti beshe skuchno, niamashe da pishesh tuk vseki 15 min. Taka che si pomisli kakvo te nakara teb da otvoriash vyobshte stranitzata na tozi klub!
Chao. Priatno pytuvane za BG, kogato mu doide vremeto i mnogo pozdravi na semeistvoto ti:)

Тема Re: ???нови [re: TANlA]  
Публикувано19.01.04 22:39

Ti mai imash nujda ot pomosht..
Zashto tochno si pomisli,che se opitvam da si opravq nastroenieto za smetka na drugite??
Kyde tochno se "pravq che nqmam problemi"??
Pisah tuk zashtoto mi beshe interesna diskusiqta s TEB!!
Tova s drugiq forum beshe seriozno..ne podigravka..naistina e gotin foruma..
Za tova che ti se razvalq nastroenieto prichinata tyrsi v teb..sled kato se vliqesh tolkova lesno ot nqkvi post-ove v nqkakyv smeshen forum..
I posledno..ne sym se zaqjdal po nikakyv umishlen nachin s teb.ako taka e izleznalo..sorry..

Тема Re: ???нови [re: Student]  
Публикувано20.01.04 00:12

Narushavam mylchanieto si samo, za da si priznaia neshto. I go pravia, zashtoto chesto me uprekvat, che si vireia nosa. Prav si. Problemyt e v men! Shtom kato naistina ne si imal nishto losho predvid, a az vednaga si pomislih nai-loshoto... I tova e edin ot moite nedostatytzi. Da se obijdam tam, kydeto ne triabva. Chestno, opitvam se da se popravia, no kakto veche vidia, ne mi se otdava zasega.
Inache tova za kluba "Liubov i neshto drugo" mi se vidia... neumestno. Ne sa mi tova problemite. A moje bi i ne si iskal da kajesh tova.
Oh, oh. Syvsem ne pasva tova, kato za razgovor v tozi klub:)))

Тема Re: Haide da zapochnem otnachaloнови [re: TANlA]  
АвторVanina (Нерегистриран)
Публикувано20.01.04 00:17

Tania, v koi grad v germania jiveesh, haresva li ti, imash li si priateli?

Тема Re:нови [re: TANlA]  
Публикувано20.01.04 00:18

S kluba beshe vyv vryzka s tva da te pozdravqvat kato vlizash..ne che tva sa ti problemite..

Тема Re:нови [re: Vanina]  
Публикувано20.01.04 00:25

V Duesseldorf sym. Ot 2 godini. I ...neznam, na grada li se dylji, na neshto drugo li...mi, vheche syjaliavam, che sym tuk. Premestih se...samo, zashtoto sym rodena na more i si pomislih, che ako ne na more, pone moga da sym do reka. Glupavo se okaza:)
Priateli niamam. Neshto zapochna na krivo tuk, oshte ot samoto nachalo. A i fach-yt mi e takyv osoben- ne predrazpolaga kym istinski priatelstva.

Тема Re:нови [re: TANlA]  
АвторVanina (Нерегистриран)
Публикувано20.01.04 00:29

A pak az jiveia v Bayreuth i sashto niama priateli . Kakvo uchish v Duseldorf?
Az sam omajena i sega zavarshih ezikoviat kurs i neznam kakvo da ucha.

Тема Re:нови [re: Student]  
Публикувано20.01.04 00:30

:))) Znachi sym se izvinila nadiavam se pravilno.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.