Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:06 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Тема zapitvaneнови  
АвторTANlA (Нерегистриран)
Публикувано18.01.04 15:54

Zdraveite.
Neznam kak da zapochna. Moje bi daje i izobshto ne triabva da pitam. No... Kakva e ideiata na tozi klub? Tuk miasto za syzdavane na kontakti mejdu bylgarite v Germania li e? Ot vsichko procheteno dosega ne sym ostanala s takova vpechatlenie. Ne iskam da obijdam niakogo. Samo vijdam, che horata zadavat vyprosi i ili ne im se otgovaria ili se poluchava neshto kato zaiajdane. Chovek ne smee da se oplache za neshto tuk. Imam predvid, ako niakoi ima niakakyv problem, ne moje da go obsydi tuk.
Znam, che na nikoi ne mu e lesno v Germania. I moje bi tazi distanzia, koiato vseki spazva e tochno zaradi vsichki tezi trudnosti.
Ako niakoi iska, moje da otgovori. Pojelavam si samo da mi spetite zaiajdaniata. Ot tiah chetoh dostatychno.

Тема Re: zapitvaneнови [re: TANlA]  
Авторprahi (Нерегистриран)
Публикувано18.01.04 16:12

Dnes za prav pat razglejdah mneniata na tozi klub,i sam saglasna s momi4eto.nai mnogo me izdrazni obsajdaneto na tema tip-bulgarin v 4ujbina,daje ima6e edno momi4e, koeto sajaliavalo,4e q marzi da prevede na neinite priqteli nemzite ta da se posmeqt...........Emi ne mi haresva tova

Тема Re: zapitvaneнови [re: prahi]  
Автор OutlawPride ()
Публикувано19.01.04 10:50

Ihaaa....dobre do6li v kluba:)

I wonder if they'll laught when i'm dead?!

Автор nordman (непознат )
Публикувано19.01.04 11:25

tanq napalno sam saglasen s teb ,az tuk bqh pusnal tema no bqh krivo razbran,ina4e da ti kaga tova e v po4ti vseki klub taka ,az ve4e dage ne se vklu4vam pose6tavam klubove kadeto 4ovek ne tarsi ni6to ot drugite i svobodno moge da kontaktuva.megdu drugoto v edin ot klubovete ve4e ne se priema moe mnenie tai kato imam mnogo ostro mnenie za horata tam i administratora i ne me sram da go izkaga glasno.problema e 4e vs o6te ne sam otkril drugo podobno mqsto(az mai ne si davam i zor da go tarsq),ina4e edva li bih komentiral tuk kakvoto i da e.qvno sme malko horata koito vzimat kato edna realna vazmognost naistina edin klub da bade mqsto kadeto ti namira6 sami6lenici i lesno obsagda6 6tastieto i ne6tastieto si.do skoro pisane

Авторvaljo6 (Нерегистриран)
Публикувано19.01.04 18:20

Ех, Танечка, просто това сме си българите. Ама ти упорствай, може полека - лека да се посъберем повече нормално мислещи. Иначе тук можеш да срещнеш всякакви: кой не понася германците, кой - немския, кой - реда им. Да ги питаш за какво са дошли. То че сега Германия е трьгнала надолу, е вярно. Ами и те социализъм строят! Но колкото и да падат, а ние колкото и да се катерим, надали някога ще се изравним.
поздрави

Тема Re: zapitvaneнови [re: nordman]  
Публикувано19.01.04 19:42

Znaete li? Zvuchi smeshno, no nadejdata umira posledna:) Zatova si pozvolih da si zadam vyprosa, vypreki che, kakto veche ste zabeliazali, vsichko izgleja niakaksi beznadejdno tuk.
A moje bi ne e taka. I mnogo se nadiavam. Nadiavam se da ima poveche hora, koito prosto da mogat da spodeliat neshto, bez da se strahuvat, che shte poluchat kofti otgovori ili da se sramuvat. Vseki ima nujda da spodeli. A zashto tuk da ne stane takova miasto?

Тема Za Tania [re: TANlA]  
Авторskorpio (Нерегистриран)
Публикувано19.01.04 20:49

Spored men,moze i da gresha, klubut e za obmiana na mnenia i nai ve4e informazia..
NO kogato ve4e 15-20 puti se e pitalo edno i susto nesto chovek prosto ne moze da se nasili da pishe otgovor..Nai dobre da se slozat niakoi vuprosi za postoianno nai otgore...
Niakoi Vuprosi sa tolkova nesuvmestimi s tukashnata kultura i nachin na zivot che ne moze da im se otgovori pravilno i iz4erpatelno.Tova ne moze da se obiasni na avtora v edin kratuk posting a i ne e zelta na zaniatieto.
Nie ne sme vinovni za tova.
Problemut:
Prekaleno mnogo zloba i prostotia ima v postingite, po vuzpitanite xora izbiagvat da pishat za da ne chetat posle vsevuzmozni vulgarni prostotii...da ne navlizam v podrobnosti...no mnenieto mi za bulgarite dosta padna otkto 4eta tuka...v Bg pone mozesh kato vidish opredelen tip xora da gi izbiagvash, a tuk otvariash edin posting i si potunal v otvratitelnata vselena na niakoi si...
Ami tova e...bulgarite sa takiva kakvito sa...
Pozdravi !

Тема Re: Za Taniaнови [re: skorpio]  
Автор Bиxpeния Гeнчo (Пътешественик)
Публикувано19.01.04 21:10

Napalno sym syglasen, bez poslednoto izrechenie

Inache - imam predlojenie: da prekrystim kluba na "Bedni, nedovolni bylgarski studenti" i maj vsichko shte si dojde na miastoto.

A sega seriozno - spored men klubovete, v koito horata sa se sybrali po interesi sa "smisleni". Ne se seshtam po-dobra duma, no tazi ne e nai-tochnata i za tova sym ia slojil v kavichki. Vijte primerno klub "Turizym", ili "GSM" ili "GPS" ili "Renault". Tam horata imat neshto obshto i dori i prez um ne im idva da se karat, da pishat cinizmi ili da hlenchat. E, pone na redovnite chlenove.

Tuk, v tozi klub, ne e syvsem taka, no tova e normalno. Az primerno sym v Germaniia po programata "Zelena karta". Otnasiat se s men dobre, nemskia ne me drazni i do sega samo vednyj mi otkazaha neshto (kredit v Theiner, za koeto veche pazaruvam ot Media Markt ). Demek - dovolen sym kato obshtinski dobityk, kakto kazva edin priiatel. Imam priiateli tuk (studenti), koito edvam svyrzvat dvata kraia. Te, ako biha pisali v tozi klub - neshto syvsem razlichno bi gi vylnuvalo... Ta taka.

A inache - bylgari ima vsiakakvi. Vednyj v edin hotel vyv Veneciia kato se registrirah i razbrah, che tezi predi mene sa syshto bylgari mnogo mi se iskashe recepcionistkata da ne rabere, che sme ot edna nacionalnost. Drug pyt v avtobusa ili samoleta sym zavryzval poznanstva, koito posle sa se prevryshtali v edni ot naj-zdravite priiatelstva. Koeto vaji i za Bulgariia, ne samo kogato sym bil v chujbina.

Лошото на хубавото и хубавото на лошото е, че свършват!

Тема Brei:)нови [re: TANlA]  
Публикувано19.01.04 21:44

Okazva se, che vse pak ima hora tuk, s koito moje da se razgovaria.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.