Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:09 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема oriqteli nemci??нови  
АвторOutlawPride (Нерегистриран)
Публикувано09.01.04 16:09

Hail!Awe tuk nqkude pro4etoh 4e nqkoi ima priqteli nemci?Q pak go kajete 4e ne mojah da go razbera ... priqteli ili poznati???Koi glupak ste padne tolkova nisko 4e da e priqtel s edni ot nai-tupite , nai-zadrustenite, nai-dosadnite hora na sveta?!Tova ste da e nqkoi maloumnik....pfu!Povdia mi se ot takiva!Hora koito vi izpolzvat sa vi priqteli...haha 4estito na pe4eliv6ite!

Тема Re: oriqteli nemci??нови [re: OutlawPride]  
Авторnemeca (Нерегистриран)
Публикувано09.01.04 17:32

I na nas ni se povdiga 4e takiva kato teb se domuknaha v stranata ni ahahhaa

Тема Re: oriqteli nemci??нови [re: nemeca]  
Авторnqma (Нерегистриран)
Публикувано09.01.04 20:16

nakude otiva bulgariq...

Тема ДАнови [re: OutlawPride]  
Автор asseto (новак)
Публикувано11.01.04 00:27

Човече, ужасно ограничено разсъждаваш! Тук от българи съм видяла не по-малко зло, отколкото от германци, даже бих казала - повече!
И да, имам приятели германци - малко са, но истински приятели и от българите ми останаха малко. Те са студени, ние пък сме подли и завистливи! Само това ще ти кажа и ще спра дотук...

Тема oriqteli nemci-da astestestvenoнови [re: OutlawPride]  
АвторDrak (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 11:45

Mladi golobradi momko ,ako ne uspee6 da pogledne6 v kulturata ,minaloto i estestvenite vzaimootno6enia na horata okolo teb ,bse edno nemci,ispanci ili Bg to prosto si se zagubil.
Nemcite sa nai -normalni hora ,malko po vazpitani ot mnogo balgari.
I ako mi otgovori6 samo na edin vapros 6te polu4i6 bonus ot men -bezplaten samoleten bilet za Bg.Ta na vaprosa:
Kato bsi4ki sme tolkova umni,inteligentni i ..........................vse taka natatak,to za6to v Bg se zivee tolkova zle ,a tuk v De se zivee dobre????
Izrovi glava ot pjasaka i se ogledai.Uspeh!

Тема Re: oriqteli nemci??нови [re: OutlawPride]  
АвторMimi (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 15:40

То sa go kazali ve4e horata predi men, ama az pak da si kaja moito- mnooogo ogranicheno mislene!
Ili moje bi prosto si ot mnogo malko vreme tuk, zatova taka razsyjdavash, poneje ne si opoznal nemskata kultura i zatova ne razbirash horata.
Estestveno, che ne sa tsvete za mirisane, imat si pljusove i minusi kato natzia... obache v BG ima syshto dostatychno hora, ot koito mi se draifa meko kazano i bih padnala mnooogo mnogo nisko ako sa mi priateli. Syshto takiva bylgari ima i tuk. I nemtzi, estestveno, ne misli che gi vyzhvaljavam.
No opredeleno imam mnogo priateli nemtzi tuk i sa neverojatno gotini hora. I sa mi pomognali mnogo poveche, ot koito i da e bylgarin!
Taka che ti preporychvam, da si razshirish malko krygozora i da gledash po-nadalech ot natzionalnostta, zashtoto taka mnogo izpuskash. Njama da ti izbrojavam dyrjavite, ot koito imam strahotni priateli. Sys sigurnost vyv vsjaka ot tjah ima prostatzi, no az s tjah ne se zanimavam, kakto i s mnogobroinite bylgarski takiva.
Pozdravi i da porasnesh malko

Тема Re: oriqteli nemci-da astestestvenoнови [re: Drak]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано12.01.04 16:13

Nqma spor, che priqtelite se izbirat ne po natzionalnost, a po- cherti na haraktera. I e typo izkazvaneto, che nemzite ne mogat da mi bydat priqteli, az imam priqteli i nemzi i bylgari,..., i drugi,...
Ama ne mi stana yasno, zashto v De se jivee po- dobre, i kakvo znachi "dobre", shtoto za edni dobre, za drugi zle. Ti zle li jiveesh v Bg?

Тема sto e po-dobreнови [re: Drak]  
Авторgoiko (Нерегистриран)
Публикувано12.01.04 19:09

njama da komentiram prostotiata na OutlawPride. to e jasno che e postnal za da predizvika pluene i psuvane vyv foruma...

iskam da komentiram tvoeto izkazvane - sto se ziveelo po-dobre v DE otkolkoto v BG
pyrvo stoto osnovite na germania sa sazdadeni v perioda 1800-1850, dokato v balgaria togava e imalo turci i te ne sa pravili nisto - nito pytista e imalo nito nisto drugo.
vtoro stoto germania e imala po-malko voini ot bulgaria
i treto (no ne posledno) stoto NE E imalo komunizam za 50 godini i posle anarhia za 10 godini.

imai predvid kolko miliarda euro e naliala W.germania vyv E.germania poslednite 10 godini i E.germania vse oste ima rekordna bezrabotica i razlicen standard ot W.germania !!!

osven tova ti ako si student moze da si zivees po-dobre ot BG student, no ako rabotis tova ne e zadylzitelno da e taka.
poznavam mnogo hora koito doidoha v DE i polucavat po-malko pari neto otkolkoto v BG. plus tova socialnite im kontakti za zle stoto sa chuzdenci - ne me pitai sto sediat oste tuka. i az neznam.

Тема Re: priqteli nemci??нови [re: OutlawPride]  
АвторOutlawPride (Нерегистриран)
Публикувано12.01.04 19:47

Mnogo me draznite maina!Vuobste ne razbirate tova koeto govorq!Tuk vseki obqsnqva kak nqkoi germanec mu e pomognal....i kvo!Tva li vi e priqtelstvoto 4e vi e pomognal golqmo vajno!Samo go izpolzvate tova iskam da kaja!Mojesh li da sednesh s nqkoi germanec da si pie6 birata i da si govorite na razli4ni temi!TZ!Ne!Absoliutno nevuzmojno!Te tuk osven za semeistvoto i za kolata si za drugo ne mogat da govorqt!

Тема Re: priqteli nemci??нови [re: OutlawPride]  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано13.01.04 09:41

Ama i ti draznish, maina. E kato si piesh birata s nemetz, da ne ti e priqtel. Ti kvo razbirash pod priqtelstvo? Az moga da julq rakia s vsichki piandeta v Sofia, ama te ne sa mi priqteli. Qvno ne sme utochnili kakvo e priqtelstvo.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.