|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: PFAND!
[re: Jupiter]
|
|
Автор | Tatra (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.03 21:15 |
|
Da zivee TetraPak - oshte dyrzat .... no do koga
| |
Тема
|
|
|
Автор | *-* (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.03 23:38 |
|
хм, това с доzите го има от наЧалото на годината бе, ти Чак сега ли раЗбра?
ама и тоя КРЕДОР е една Чудесия.....
| |
Тема
|
|
|
Автор | Rem (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 00:33 |
|
С риск да не съм в обстия тон на изказванията Ви за pfand-а и т.н. , при това не само Вашите, но и на много хора от преди 5-6 месеца. Откакто го въведоха в началото на годината в парковите и градинките, или поне тези около нас почти не се срещат смачкани бирени кутийки и бутилки от бира. Знам че някой намират неудобството за много голямо, но въпрос на вкус - аз лично, без да съм почитател на Зелените, предпочитам като седна на някоя пейка да не се налага да подритвам смачкани алуминиеви кутийки и и пластмасови бутилки, пред неудобството да връщам такива от време на време.
Разбира се това е само лично мнение и не е задължително да сте съгласни.
| |
Тема
|
ama birata...
[re: Tatra]
|
|
Автор | dark (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 17:56 |
|
ne mozesh da ia puhnesh w tetrapak :((((
| |
|
egati i uporitijat navlek si ti...
trjabva li da se razigrava takav cirk za da razberat hora kato tebe, che ne trjabva vseki pat da izlizat ot supermarketa prez avariinija izhod (kasata)
| |
Тема
|
Re: ama birata...
[re: dark]
|
|
Автор |
bosec (непознат) |
Публикувано | 08.07.03 18:15 |
|
abe birata v tetrapak se njakak she ja prezhalim.... ami kondomite? ochakvam da se pojavjat v Mehrweg-variant, shtoto togava Pfandat e znachitelno po-malak.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mapиo® (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 20:07 |
|
Мале наш'та откри америка.
Мноо си Оргинална, ама малко лъжеш, че вече 1/2г живееш в невидение.
А и да те светна "Не стига, че ме отказаха да купувам неща в бутилки, ами сега и алуминиеви кутии няма да купувам. "
Бутилките са по евтини само 8ц.
Така май са те накарали пак да купуваш в Бутилки
| |
Тема
|
за сметка на това има строшени шишета
[re: Rem]
|
|
Автор | Mario® (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.03 20:12 |
|
с риск за природата щото не я замърсяват: все пак е некрислализирал пясък, но стъклото не е по безопасно.
а и е само 8ц дори и >1.5л
| |
Тема
|
Напълно съм съгласен с Rem
[re: Mario®]
|
|
Автор |
Okи Caн (непознат) |
Публикувано | 08.07.03 20:35 |
|
Всеки път като се върна в България цяла седмица разделям буклуците и после изпадам в шок (образно казано), когато отида до контейнера и го заваря прелял от боклуци.
Може би се дължи на това, че разликата между кв. Изгрев в Пловдив и Фиртела във Кьолн е огромна.
И аз съм твърд привърженик на опазването на околната среда. Иначе е отвратително и ако единствения начин да ви накарат да си връштате бутилките и кутийките е този, то значи, трябва.
Това е! Ако искаш да живееш в чиста държава трябва да си готов на такива малки "жертви". Надявам се някой ден да стане така и в България.
| |
Тема
|
[re: Rem]
|
|
Автор |
Blonder (минаващ) |
Публикувано | 08.07.03 20:54 |
|
Що бе.Па то си е баш кеф да подфанеш една кутййка и после си я риткаш по пътеката или ливадата......Секи пич го е правил , като малък......нейсее.....тия зелените ни ебаха маматааааа. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|