|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
poglednete tova
|
|
Автор | martinka (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.07.03 19:49 |
|
Ako iskam da u4q v germaniq ,koga moga da se podam dokumenti i mojeli napravo da gi pratq po fax na universiteta v koito iskam da u4q i za kolko vreme moga da polu4q otgovor i znam 4e ima izpit i v kakvo se sastoi toi ?ako ne go izdarja kakvo stava ?Kakvi sa cenite na kvartirite v Germaniq ?govorq za zapadnata 4ast na De ?
Ako nqkoi e uspql da zamine da u4i v De ,neka napi6i podrobnosti tuk :)
6te se radvam mn ako nqkoi otgovori na vaprostite mi
mersi
| |
Тема
|
Re: poglednete tova
[re: martinka]
|
|
Автор | Пaтицa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.07.03 20:44 |
|
Начи слушай сега
По факс може, но по-надеждно според мен е да ги пратиш по пощенски гълъб. Ще ти излезе по-евтино и е удобно, щото гълъба можеш да го сготвиш след това. Отговора пристига също с гълъб, но съвета ми е да не го ядеш веднага, ами да поизчакаш да се угои малко, щото от полета от Германия сигурно е отслабнал и няма да има какво да му ядеш толкова. Изпита не е сложен, състои се от малко по всичко, но предимно география. Ако не го издържиш, ще имаш поправка по геология, което вече е по-сложно. Цените на кватририте варират много-от 30 евро за гараж до 31 за двустаен апартамент - говорим на ден! Аз успях да замина но не разбирам какви подробности искаш!
Mоля!
| |
|
скри топката на публиката тука!
документи можеш да подадеш до 15-ти юли за зимен семестър или до 15-ти януари за летен семестър.
po fax na universiteta - не може
za kolko vreme moga da polu4q otgovor - зависи от кефа на служителите за "скорост на обработка на документи" и от наплива на Канаки-та
ima izpit i v kakvo se sastoi toi - ако говориш за изпит по немски - тест по граматика+съчинение по картинка или писмо по зададена тема Textproduktion/+ отговаряш на питанки от текст, който са ти прочели или ти си прочела /Hoerverstehen/Leseverstehen му се вика на това
ako ne go izdarja kakvo stava - обратно при мама & тате, или плащаш за курс извън университета
cenite na kvartirite - общежитията от 100 еврони нагоре
uspql da zamine - много
da u4i v De - бройката е различна от тази на заминалите
podrobnosti - за кое?
радвай се
de rien
e kissing u
| |
Тема
|
[re: Пaтицa]
|
|
Автор | Zigy (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 03:11 |
|
Vjrno si patka ,da znae6!Egati zlobata,egati 4udoto!
| |
Тема
|
Re: Мартинке, ти
[re: Pepelyashka]
|
|
Автор | martinka (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 08:12 |
|
Nali uj izpitite bili bezplatni i taka znam ,4e moje6 da ostane6 tam da gi kara6 neznam za kolko vreme stava duma ,no znam 4e ne se pla6tat .
| |
|
а аз знам, че ако кажеш кои изпити те притесняват, ще получиш конкретен отговор
moje6 da ostane6 tam da gi kara6 - за курсовете ли става въпрос?
e kissing u
| |
Тема
|
oshte edin negramotnik
|
|
Автор | :)))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 15:47 |
|
nauchi bg, posle uchi nemski...
| |
Тема
|
Re: Мартинке, ти
[re: Pepelyashka]
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.03 15:47 |
|
bax ti Martinke.....,mnogo si tapa....ne mohe 4ovek ,koito ima pone malko seriozni namreniq po-vaprosa da ne se e porazrovil pone v neta.....,a toi e zalqt s info po-vaprosa.....ne moja6 da 4ka6 nagotovo da ti izrasqt info-to.....,are'begai...ne si za tuk
| |
Тема
|
Re: pomisli
|
|
Автор | balgarin (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.03 09:31 |
|
Akomislish da uchish kakto triabva i da rabotish - zabravi !
| |
Тема
|
[re: Zigy]
|
|
Автор | Mapиo® (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.07.03 16:27 |
|
дама а ти кво коментираш може би в момента цъвтиш от ДОБРОТА!
Все си от същия дол дренки: ЗЛОБНА!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|