Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 03.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Тема Студентска виза?нови  
Автор Phill (Регистриран)
Публикувано12.06.03 09:58

Здравейте,

Сега подготвям документи за студентска виза. Обаче спонсора ми е юридическо лице. Някой от вас знае ли какви по специални документи ми трябват, защото на сайта на посолството не ми се струва напълно изяснен този въпрос. Ако някой има мнение, моля да помогне. Може да почерпя!

Тема Re: Студентска виза?нови [re: Phill]  
Авторvisuvii (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 10:04

s kakwo 6te po4erpi6?

Автор3O (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 11:14

Moiat suvet e da se obadish na tozi telefon 02/9634101 v posolstvoto na Deutschland v Sofiia. Tam shte ti dadut pulna informaciia po vsichki vuprosi koito te interesyvat.

Тема Re: Студентска виза?нови [re: 3O]  
Публикувано12.06.03 20:58

Towa go naprawih wednaga sled post-a, taka bqh planuval. No chak sega mi se namira vreme i za kluba. Mersi vse pak. Shte cherpq drug put!

Автор fleet_ (един от вас)
Публикувано13.06.03 17:13

Kogato si podgotvih dok. za viza i sponsora mi be sasto kato pri teb uridichesko liche me varnaha. Triabva da e fizichesko lice inache ne stava. Varpeki che prez 1999god. tochno s garancia ot uridichesto lice zaminaha vsichki. Uspeh

Тема Re: Студентска виза?нови [re: fleet_]  
Авторnepoznata (Нерегистриран)
Публикувано15.06.03 12:51

Kakvo se ima predvid pod juridichesko lice? Firma li?

Тема Re: Студентска виза? [re: nepoznata]  
Публикувано15.06.03 18:59

Да. Образно казано, физическо лице е това, което можеш да "пипнеш", а юридическо лице е (тук не съм сигурен за определението) е стуктурирано обединение от физически лица. Май.

Автор Гъбka Oтpoвнa (Българин)
Публикувано16.06.03 01:24

Юридическо лице означава Фирма или Сдружение с Идеална Цел. В това число и фондация (тя спада към вторите).
Личи си кой не е учил право

Айде успехи!
Гъбката

Изплюй дъвката да не я изплюя аз!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.