Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:20 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Българчета радвайте се! Добрата ви новина:нови  
Автор Super Mario ® ((Каратист))
Публикувано06.06.03 15:23

Няма да съм модератор, благодарение за злобата ви!
Най-вече искам да благодаря на група фенки, за стихотворението.
на Jupiter, за мазнетено му пред администраторите, така както той е способен да се вре дето не трябва, както и на Скитница, която също ме подкрепи със лоши мнения, породени от състраданието си към българските студентки.

Също така искам да благодаря и на всички онези които изпитваха какво ли не към мене и първи започваха да ме обиждат.Както и на Bosec, който много добре се представи на няколко мнение относно някакви лостове които се оправляват с крак, въпреки че не знае български.

Тъй като не знам как ще процедира Biba която ще е модератор тука.
реших да сменя тактиката този път аз ще започвам да псувам и обиждам наляво и на дясно ПЪРВИ!

Бих искал само да помоля Biba, да не ми краде идеите от Изборната ми платформа, и да направи своя собсвена която да няма нищо общо със мойта.

Това е.

Редактирано от Super Mario ® на 06.06.03 15:28.

Тема Re: Българчета радвайте се! Добрата ви новина:нови [re: Super Mario ®]  
АвторDrak (Нерегистриран)
Публикувано06.06.03 15:31

Dali ste si saglasen i az ponjakoga da poparzam ,stoto to tova e nai-lesno i malko mi stava po-leko?

Тема Аз вече почвам!нови [re: Drak]  
Автор KozaMostra (почитател)
Публикувано06.06.03 16:05

Първо,ще тегля една попържня на всичките шушумиги,които се появиха изведнъж в последните дни! Много бяха активни!Сигурно поне половината са тези,заради които се наложи да има модератор.
Модераторите трябваше да са двама и мисля,оптималният вариант беше Марио и Биба.
Не ща!Нечем!Нехочем!
И преди да той да влезе във функциите си,без никакви скрупули ще ревна:"
Qjte mi makarona!"

Тема toj wleze wyw funkciite siнови [re: KozaMostra]  
Автор Schmetter ()
Публикувано06.06.03 16:42

sa ochakwame shtastliwite wopli na njakoja boreshta se za venskitr prawa na bulgarskite studentki, kolko im bilo trudno, da uchat, ebat i rabotjat ednowremenno, kakto i hlenchenijata na nek'wi si tazgodishni abuturenki, deto akul za edna diploma kyde da prewedat najmat.

само за Биба:Biba, помисли колко е по лесно без този Кредор

Тема Re: Българчета радвайте се! Добрата ви новина: [re: Super Mario ®]  
Автор bosec (непознат)
Публикувано06.06.03 17:19

basi i obnoskite... vidja, che nishto ne mu razbiram ot glupostite i sega govori za men zad garba mi! pak sam namesen, ama idi razberi zashto i kak....

АвторMeg (Нерегистриран)
Публикувано06.06.03 17:43

ISKAM DA SE IZPLUA V LICATA NA VSICHKI KOITO SE PRAVEHA NA UMNI A VSASHNOST SA PROSTI PROVINCIONALIASTO KOITO ZAVIJDAHA NA MARIO CHE E STRAHOTEN I CHE E KOMPETENTEN PO VSICHKI AMA PO ABSOLUTNO VSICHI VAPROSI, NE MOSLIA CHE NIAKOI V TOZI KLUB E PO-DOBAR!!!!

Тема ne e zadgyrba beнови [re: bosec]  
Автор Schmetter ()
Публикувано06.06.03 17:44

i tam ti go kazaha:
ot 3 sedmici e w Germania a weche kazwa "towa kak beshe na bylgarski"
kwo ni interesuwa kak sa se otnesli s tebe, qwno si zaslucjil njakoja druga blagodarnost.
Az otiwam da piq bira w parka do unito di sedi i se cheshi tuka kwo i shto.
I edna bylgarska studentka nema da poluchich za nagrada.

Редактирано от Schmetter на 06.06.03 17:45.

Тема nema nujda da ZASHTITAWASH MARIOнови [re: Meg]  
Автор Schmetter ()
Публикувано06.06.03 17:49

Sa idwa red wsjaka 3ta bulgarska prostachka ili wski 2ri bulgarski prostak da komentira kakwo bi stanalo ako edi koj si bil moderator.
A i anonymnosta ti naj weche ne dawa NISHTO oswen powod na onja lajnasan prostak deto napisa s nik GRUBA FENKA stihotworenieto da si pomisli che pak Mario si e pisal ot negowo ime...
Taka che wsichki sa neshtastni pasjashti owce

Автор BibaМодератор (hamster)
Публикувано06.06.03 18:25

Здравей, Марио!
Виждам, че неизбирането ти доста те е засегнало и те е направило в известна степен малко агресивен. Уважавам те и за това считам за нужно да ти обясня (не за да се оправдавам или нещо от сорта) как се стигна до там. Днес единият от админите- fukla- ми писа по ICQ-то, че иска аз да стана модератор, защото ме смятала за най- неконфликтна от предложените. Нито съм се натискала, нито смятам, че модератора (който и да е той) в този клуб е за завиждане. Даже доста се двоумих преди да приема защото ми беше ясно какво плюене ще падне без да имам вина за цялата работа. Пусни бележка на fukla ако имаш въпроси как е стигнала до това решение.
Нямам намерения да трия нищо стига да няма обиди в него, псувни или други неприятни неща. Надявам се, ти сега в яда си да не опитваш да изпробваш границите на толерантноста ми, защото няма да ми е приятно да изтрия твое мнение.
Нямам намерение да ти крада идеите от платформата, спокойно, даже не съм я чела цялата, видях само, че си смятал да сортираш теми- аз няма да го правя. Имаше обаче вече предложения в клуба да пишат само регистрирани и смятам да го направя скоро, извинявам се предварително ако е било включено в платформата ти.
Надявам си да си ме разбрал правилно.

Schoene Pfingsten

Тема Извинявам се че се намесвамнови [re: Biba]  
Автор d.batch (незаинтересован)
Публикувано06.06.03 18:49

Само искам да ти кажа, че за да пише регистриран ник, разрешението
за писане на cookies от браузъра на компютъра трябва да е включено.
На много от публините места (библиотеки, университети) не е (поне в САЩ)
не знам в Германия как е. Много от компютрите по тези места нямат и хард диск а са дисклес и всичко се зарежда в памета всеки път при включване на компютъра. Ако направите да се влиза само с регистриран ник може би ще
орежите възможноста на много хора да пишат.
10х

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.