Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:30 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Изборната ми платформанови  
Автор Super Mario ® ((Каратист))
Публикувано04.06.03 18:14

Това което написаха за мене:
"Супер Марио е прост педал,
ебе се кат' самосвал.
Първо искаше жени,
само че не му върви, "

както и многото последвали постинги нецензурни думи
например ме накараха да се замисля какво му липсва на този клуб, за това си обявявам Изборната Платформа:
1. Ще се съберат всички мнения, по кандидатстудентски въпроси на едно място и ще се поставят на видно място. Така няма всеки да се лута и да пита кой град какъв е.
2. Ще се съберат всички мнения за студентския живот като например намиране на квартира, до къде важи семестъртикета, и къде е най-престижно образованието - също на видно място.
3. Ще се съберат всички мнения, по въпроси свързани с България пътуването до БГ - евтини самолетни билети, рейсове, визови проблеми,
евтино телефониране и др.
4. Що се съберат мнения за различните градове на Германия в кой град какво и що се намира.
5. Цензура няма да има но неприличните мнения, ще бъдат порицавани публично, за да се разбере, че клуба не е Простаци в Германия а Българи в Германия. Въпреки това ако някой започне да спами (т.е. да поства нови и нови съобщения, за да изтика актуалните постинги назад) ще си позволя да му натикам мненията на едно място, както и да заключа дискусиите от сорта "Левски vs. ЦСКА"
6. Специално за Юпитер и Со. ще бъде отделено специално място за хомосексуалния живот в Германия
7. За Българките в Германия, също ще бъде отделено място за техните женски проблеми, това къде може да се ражда и къде може да се омъжи една жена
8 - алтернативата на 6 и 7. Замислям я като специална глава на нашият идол "българска студентка" там ще може да плюете и да си късате сутиените на воля. Именно чрез комуникация обществото се учи от грешките си и се движи напред.
9. от 1-8 показват разнородния характер на клуба с който съм напълно съгласен, не може просто всички да се съберат под един покрив, за това естествено всеки ще е свободен да си пише стига да не противоречи на 5.
10. Това е. Гласувайте! Има още един ден!
Направете го тука:

Всъщност каква алтернатива ви предлагат другите?

Редактирано от Super Mario ® на 04.06.03 18:15.

Тема Re: Изборната ми платформанови [re: Super Mario ®]  
АвторMapиo B. (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 18:38

ето, от малък си знаех че трябва да гласувам за теб

за какво обаче ме кара да спирам предизборната пропаганда, за да си пишеш после предизборна програма не ми стана ясно ... но да не задълбаваме.
важното е да прехвръква искрата на взаимно уважение и прочие и прочие ...

твой,
Макси

Тема Re: Изборната ми платформанови [re: Super Mario ®]  
Автор _magi_ (me)
Публикувано05.06.03 05:59

bravo Mario, mnogo mi haresva tasi podredba na temite. As si misleh da ti predloja neshto podobno. Taka chovek niama da rovi nasad kogato tyrsi neshto sa pytuvane, telefonni tarifi i ne.
ei sega shte glasuvam

Тема Re: Изборната ми платформанови [re: _magi_]  
Автор KozaMostra (почитател)
Публикувано05.06.03 09:40

Браво.Платформата е добра.Има и база за развитие.

Тема Re: Изборната ми платформанови [re: haha]  
Публикувано05.06.03 09:41

Абе Гъз,ти нещо ще предложиш ли,или ще продължаваш само да си бъркаш в носа?

Тема hm...нови [re: Super Mario ®]  
Автор Shiseido (познатa)
Публикувано05.06.03 10:57

1,2,3 i 4 sa mnogo dobra ideja

Тема Oпснови [re: KozaMostra]  
Публикувано05.06.03 11:07

По горният ми постинг се отнася до хаха

Тема защото е нормално по врме на ИЗБОРИ ДА няманови [re: Mapиo B.]  
Публикувано05.06.03 11:38

Пред изборна Пропаганда!
за това я Кръстих Изборна Програма а не ПредИЗБОРНА

Тема Босец босец,,,,нови [re: bosec]  
Публикувано05.06.03 11:55

Ти виждал ли си ме?
А ебали ли сме се, че само по някакви приказки ме обявяваш за Техник на Педалската мафия?
БТВ: Мислих мислих и взех че си свалих педалите на колелото...
После се опитах да направя някоя далавера с тях...
После се опитах да си сваля педалите от колата... И пак нищо не можах да направя...
За каква Техника на Педалската Мафия говориш?
Знаеш ли изобщо как се развъртва един ляв педал на колело?

Тема Re: Босец босец,,,, [re: Super Mario ®]  
Автор bosec (непознат)
Публикувано05.06.03 15:40

zabeljazah obrashtenieto kam men, no izobshto ne ti razbiram postinga. na kakav ezik se opitvash pishesh?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.