Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:18 02.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Германия
*Кратък преглед

Тема избори занови  
АвторMoдepaтop (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 01:02

Текът избори за модератор тука:

Условията са тука:

Или :
I. Изборите ще продължат до 5.6.2003 и това е 1 седмица - период който включва както работни така и почивни дни. Другата седмица е Fingsterferien.
II. Модореторите ще са 2 ма, всеки регистриран потребител има право да предложи 2ма различни регистрирани потребители което се брои и за глас. Логично е регистрирани след 29.05 да нямат право na участие в гласуването, поради наличие на възможност за спекулации
III. всяко едно удължаване на периода или желание за проманя на съществуващите в момента условия потикава към възможност за постване на нецензурни постинги в допълнителен период от време
IV. Всеки един регистриран потребител, няма право да се САМОпредлага, но има право да си даде своя глас за себе си.
лична молба:
Ще ми бъде по лесно да броя, ако не правите излишни коментари за това кой не е подходящ за модератор. Безмислено е, защото не знаете как ще протичат бъдещите модерирания. Не очаквате на всеки ваш постинг да бъде отговорено с някой цветущ израз нали?

Моля неригистрирани потребители, също да не пишат. Отворете нова тема, нека тук се броят гласовете.

Благодаря!

Тема Re: избори занови [re: Moдepaтop]  
Автор bosec (непознат)
Публикувано04.06.03 10:25

всичко тече...

Тема Re: избори занови [re: Moдepaтop]  
Автор Jupiter (ентусиаст)
Публикувано04.06.03 11:12

Не смятам, че нерегистрирани имат право да определят каквото и да било. От къде да съм сигурен, че не си същия, дето пише поемите тука?

Open your heart to me, baby
I hold the lock and you hold the key

Тема *Модератор*, [re: Moдepaтop]  
Автор Ckитницa (!geisteskrank..)
Публикувано04.06.03 11:21

При условие, че НЕ си регистриран т.е. дори нямаш право да гласуваш, защото вече се прие че могат да гласуват само регистрираните преди 29. 05. 2003, защо изобщо се месиш в нещо, което не те засяга и се опитваш да ръководиш гласуването?
Ако си регистриран, както мисля че намекна в един свой постинг, то докажи го и почни да пишеш от редовния си ник. До тогава, не мисля че имаш да кажеш каквото и да било на когото и да било, по отношение на провеждането на избори тук.

Всяка прилика или разлика с други мои постинги е напълно нарочна

& asozial!
the ocean wide salted red
reminds me what to do before i'm...

Тема ! ПОМИСЛЕТЕ СИ !нови [re: Moдepaтop]  
АвторИзбopи (Нерегистриран)
Публикувано04.06.03 16:42

Не трябва да съскате срещу тези постинги, защото те приканват хората да гласуват, като за това им показват и къде могат да го направят!
Не мислите ли че с това си поведение на недоволство за щяло и нещяло намалявате шансовете някой да гласува за вас, а и пречите на самия процес, защото е ясно от постингите че модератор в този клуб трябва да има.

Тема нека и аз да кажа нещо:нови [re: Избopи]  
Автор Super Mario ® ((Каратист))
Публикувано04.06.03 18:24

Направих си Изборна ПЛАТФОРМА!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.