|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Pomognete sys syvet:(
|
|
Автор |
edinstudent (obiknoven) |
Публикувано | 15.09.02 23:10 |
|
Ot edin mesec sym v edno malko gradche v Turingia.Ne izdyrjah testa sa Studienkollega i si platih taksata za vorkurs po nemski.S tova pochti prikliuchih s parite:(((Molia za syvet:
1.Imam li pravo da bachkam kato ne sym student, no ucha v podgotvitelen kurs?
2.Kak da si nameria bachkane na cherno i vyobste imam li shans da izkaram niakoe euro?
Molia ne mi se podigravajte, ako mojete da pomognete-napravete go.Blagodaria.
Napred, naukata e slynce:)
| |
Тема
|
Re: Pomognete sys syvet:(
[re: edinstudent]
|
|
Автор |
navy (специалист) |
Публикувано | 15.09.02 23:51 |
|
Какво ти пише на визата, ако ти е студентска- трябва да пише , че имаш право на 90 дни работа. Тогва единствено ти е необходима Лонщоеркарте, и можеш да си търсиш работа. Но! Като не си издържал изпита, значи си зле с немския... В малък град- много трудно да си намериш работа. На черно, още повече. Дано имаш късмет....
And justice for ALL
| |
Тема
|
|
|
Автор | kjorkosjan (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.02 15:26 |
|
Nordausen li e malkoto gradche? kakvo te e povelo puk tam tochno v studienkollega???
gledah mu saita: 19% bezrabotica, no tva nishto ne znachi de...spored men po-lesno shte si namerish legalna rabota..... razbira se, zavisi ot vizata ti
uspeh
| |
Тема
|
[re: navy]
|
|
Автор |
Публикувано | 17.09.02 12:09 |
|
vizata mi e studentska za 90 dni.Nisto ne pishe za rabota:(((((Mislia, che dokato ne vliaza v studienkollega, niamam pravo na legalna rabota.
Blagodaria ti za informaciata, vsiaka duma mi e ot polza, che nesto hich me vyrviat dobre nestata:(
| |
|
Da:)Nordhausen
Ami prosto pyrvo dojde potvyrjdenie ot Ilmenau, che me priemat i az si vzeh viza za Nordhausen, za Studienkollega. Moje bi ne beshe naj-dobroto reshenie, no ste triabva da se spravia:((
| |
Тема
|
|
|
Автор | razbiram te (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.02 00:54 |
|
Razbiram te no za sajalenie nemoga da ti pomogna.Ne se otchaivai ne si samo ti v podobno polojenie i ne se otkazvai. Ako sega izdarjish vsichko shte se opravi. Triabav da mislish pozitivno ako iskash da uspeesh.
Jelaia ti vsichko nai dobro i dano skoro si namerish rabota
| |
Тема
|
|
|
Автор |
navy (специалист) |
Публикувано | 18.09.02 01:21 |
|
Не може да ти е студентска за 90 дни, та за 3 месеца ти можеш и без виза да дойдеш. Но ако ти е удължена за 3 месеца, особено с този курс, значи те водят нещо като бевербщудент,питай за тази лонщоеркарте, дали можеш да си я вземеш.
And justice for ALL
| |
Тема
|
[re: navy]
|
|
Автор |
Публикувано | 18.09.02 13:15 |
|
V pasporta imam viza za 90 dni i pishe-Student.Kazaha mi, che sled vreme moje na miasto da ia udylga kato pokaja dokument, che karam tozi kurs.No vizata mi e do 22.11.2002 i az si mislia v nachaloto na noemvri da otida v Rathausa za udyljavane.Tova e.Vyobste ne sym naiasno s nisto, ama se pravia che vsichko e nared. Inache ste prevyrtia.
Blagodaria ti oste vednyj.Ste popitam.
| |
|
Zasega ne mislia da se otkazvam, no kato svytshat parite No blagodaria ti za dobrite dumi.Vse niakak ste se opravia.
| |
|
?Или какво е?
Ако нищо не пише за работа, значи може да работиш!
Обикновенно пише забрани...:-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|