|
Тема
|
Charter - Flug za BG
|
|
Автор | VESEL (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.02 14:54 |
|
znae li niakoi ot vas koga zapochvat charterite za BG? dali predi ili sled velikden.
...poneje iskam da si hodia za velikden...
Merci!
| |
Тема
|
Re: Charter - Flug za BG
[re: VESEL]
|
|
Автор | The Fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.02 15:10 |
|
Zdravei,mislia che shte te razocharovam ama purvite se prez mai,na 3.05. mislia che beshe purviat,no za Velik Den sus sigurnost niama,a tazi godina i bez tova sa po skupi,taka che nasluka,ciao! 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 28.02.02 16:44 |
|
Po Nova Godina zapochn da pytuva edin chartyr (e ne chak na syvsem niski ceni) maj che za postojanno, ama ne sym siguren. Naj dobre proveri v bjuroto na Balkan ili v njakoe svjastno turistichesko bjuro. Pri dobyr kysmet ti pozelavam prijaten polet!
| |
Тема
|
|
|
Автор | stopan (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.02.02 18:29 |
|
az taka hubavo si mu sviknah na avtobusa veche..... predi mi se vizdashe goljamo muchenie(egati neshtoto, dva dena put s kamili ;) i turseh razni evtini charteri i ala-bala, ama sega, kato otrabotih shemata s avtobusa moge bi 20tina puti.... stavam sutrinta i sled 3 chasa veche sum si prigotvil bagaza i sum stignal do Frankfurt... kato zapechem njakude izobshto ne mi pravi nikvo vpechatlenie, shtoto znam , che taka i taka shte pristignem s njakolko chasa zakusnenie..... i marshruta kato go nauchish naizust i pochva da ti stava njakaksi ljubopitno , primerno dali i tozi put ne sa zavurshili novata srubsko-madzarska granica..... ta takiva raboti..... ne vizdam zashto vsjaka sedmica da hodja po reiseburata da si tursja charter, koito nakraja moge i da ne namerja
abe kakto i da putuvate, vaznoto e da si prekarate gotino v bulgarijata 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mausi{} (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.03.02 23:27 |
|
Zdravei,
dokolkoto znam ima Chartari do Plovdiv i sa nqkade kam 299 euro. Nai-dobre vij na www.travelshop.de
bye Uspeh!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | VESEL (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.02 11:27 |
|
Merci, za informaciata
Mnogo milo ot vasha strana!
do skoro, Ciao
| |
Тема
|
|
|
Автор | Sofie66 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.03.02 14:10 |
|
Adresa na koito shte namerish nai dobra informaziq e www.travelshop2000.de
Sega poglednah ima oshte svobodni mesta i zenite sa mejdi 229 i 299 Euro, v zavisimost ot tova koga shte letish
Uspeh i veselo prekarvane v BG!
| |
|
|
|
|