|
Тема
|
Haide na KUPON!!!!
|
|
Автор | The Fan (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.02.02 14:40 |
|
Purvo chestito na vsichki emigranti tuk,nai nakraja si imame i nie edno mestenze kudeto mojesh da spodelish niakoi problem sus drugi sunarodni dushizi,tova e SUPER,dano vse taka ni vurvi i skoro da se suberem za edin jak KUPON che tuk neshto nemzite ne mogat da se veseliat kakto triabva a ako shte i 100 KARNAVALA da ima,by na vsichki i pishete!  
| |
Тема
|
Re: Haide na KUPON!!!!
[re: The Fan]
|
|
Автор | p (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.02 20:43 |
|
za koi karnaval stava vapros?v momenta ima takav v mainz
| |
Тема
|
[re: The Fan]
|
|
Автор | Medel (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.02 20:23 |
|
Naprotiv nemzite mogat dori mnogo dobre da se veseljat, dokato njakoi balgari imat mnogo zadrajki!
Ne znam kakvi prejivjavania imash, no pri nas geht die Post ab! osobeno po vreme na Karnavala.
Zavisi ot prijatelite.
| |
|
Abe za kakvo gi pravjat tija karnavali, nesto praznuvat li ili kakvo? Hich ne sym zapoznat
| |
Тема
|
[re: Medel]
|
|
Публикувано | 11.02.02 10:25 |
|
To e jasno che ima izkluchenia navsiakadse no spezialno na mene ne mi se vijdat tolkova cool germanzite za kolkoto se predstaviat,ne e vsichko vuv pieneto,a povecheto obichat da se nalivat i tova za tiah goliam kupon,ne znaja ti kade si vuv koi grad ili raion no az niamam tolkova dobri vpechatlenia,a i poznavam dosta drugi bulgari koito se namirat vuv razlichni raioni i ot tiah ne sum chuval dobri otzivi,no vajnoto e nie da si napravim hubavoto a ne da chakame germanzite da ni go napraviat,taka che ako ima niakoi idei da derzai,haide pishete!  
| |
Тема
|
[re: avatarx]
|
|
Публикувано | 11.02.02 10:29 |
|
Ami spored mene si tursiat povod da se napiat,za tiah sus sigurnost e interesno no spezialno na men,muzikata mi deistva mnogo losho,vij ako e niakoi Love-Parade ili Techno-Parade niamam nischto naprotiv,mache ich mit,no za karnaval neznaja!
| |
Тема
|
[re: p]
|
|
Публикувано | 11.02.02 10:32 |
|
A ti vuv MAinz li si?Az ne sum mnogo daleche,triabva da se suberem niakoi den na kafenze,az sum hodil dva-tri puti vuv Mainz ne e losho gradche!
| |
|
abe, kazete koga, kade i problemi niama. sas ili bez karnaval e bez znachenie.
| |
|
Zdravei,ami tochno tova se muchim sega da organizirame i shte stane KUPON,na nas ne ni triabvat karnavali kakto kazvash,a ti ot kude si???Daleche li si ot FMM,tei kato gledam tam shte e sreshtata ni ta za tova i pitam,haide pishi ni!  
| |
|
|
|
|