| 
                   Тема
                    | 
                     Бог  вече  не  пази  България 
 | 

|  
| Автор | 
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |  
| Публикувано | 08.03.12 22:49 |  
             | 
           | 

Яйца  от  Полша????ha-ha-ha..баси  майтапа    Един  сърбин  преди  години  в  Хамбург   ми  казваше (брато  що  радите  вие  бре  на   балкано  бехте  N1  В  земедемието)  в  Швеция  се  редеха  на  опашка  за  Бг  домати  Руманците  продават   агнета  от  Бг  с  техен  щамп..Гърчулята  продават  сирене  и  киселомляко   с  техен  щамп   Били  сме  и  Ще  бъдем  Стани  Стани  юнак  балкански  и  Европа  нахрани

| 
 | 

| 

| 
           | 

За да бъда честен трябва да кажа, че си абсолютно прав. Малко само с оптимистичния край не съм много обнадежден, но в основата си си прав. 

| 
 | 

| 
                   Тема
                    | 
                     Почакайте... 
[re: Koфтият]
 | 

|  
| Автор | 
King. (инвеститор) |  
| Публикувано | 09.03.12 07:49 |  
             | 
           | 

Още някоя година да се прибера към БГ и да взема земеделието в ръце...

| 
 | 

| 

| 
           | 

Кинг  брато  на  всички  мои  приятели  викам  Света  реве  за  храна (качествена)  а  Те  ми  викат  епа ела  да  яа  произведеш  бе  терикат  Мразят  ме  и  никой  не  ме  пита  как  копах  маслини  на  Крит 1991-в  Фабрика  до  Милано  по  12 часа  през  1994  или  Шеф  на  бригада  в  Хамбург  през  1998  и  сега  мизерник  в  Лондон  с  няколко  м-на  ЗАЩТО  бре  братя  нещете   нашата  Балгария   да е отново  N1  Кофтия  ти  що  се  месиш  нали  ще  мреш  в  Канада  с  твоята  приятелка  черешето  що  ви  брига  кви  ги  мислим  с  Кинга.. Кофтия  ти  си  празноглавец  в  Нова  Зеландия  има  1800  вида  растения  а  на  Витоша  2300  е  кой  мед  е  по  качествен  бре    тук  в  Лондон  400гр  Френски  орех е  4.49паунда  е  па  нашия  е  с  по  добри  качества  

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от iwc.petrov на 10.03.12 00:49.</EM></FONT></P>Чери  где  си  бре  моме  хубаваРедактирано от iwc.petrov на 10.03.12 00:51. 

| 
 | 

| 

| 
           | 

си ти Петров
 Че ми храни Европа с качество...ти си токова прост че не е дори смешно. Дееба и идиота задръстен. отдай се по добре на онанизам и анално смазване...така че си по полезен на булгаристан

| 
 | 

| 

| 
           | 

един мангалски хуй и ще го лапнеш коки...тва само може да направиш у булгаристан

| 
 | 

| 

| 
           | 

Върни  си  гражданството  българско  и  ЯЖ  GMO from USA  Ние  сме  били  и  ще  бъдем в  земеделието  най  добри   Стига  таквиз  ебалници  като  теб  да  забравят   че  са  от  България 

| 
 | 

| 
                   Тема
                    | 
                     Това да не е майка ти? 
[re: Bozdugan]
 | 

|  
| Автор | 
King. (инвеститор) |  
| Публикувано | 12.03.12 23:51 |  
             | 
           | 

Само тя е способна на такива дела !!! :)))

| 
 | 

| 

| 
           | 

България  внася  и  месо  от  ЕС   докаде  я  докарахме  срам  В  това  че  няма  конкуренция  е  нашия  шанс

п п Кажете  на  майското  плодно  дравче,че  мога  да  и  купя  100 овце   да  ги   гледа  на  селоРедактирано от iwc.petrov на 15.03.12 23:23. 

| 
 | 

| 

| 
           | 

е  ас  и  Кинга  се  прибираме  скоро.....    на вас   100% Успех  ,но  мие  жал  за   вас  празни    души    sorry....

| 
 |