| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     plakax   mnogo  plakax  dnes.......
 | 

|  
| Автор | 
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |  
| Публикувано | 28.10.13 23:09 |  
             |  
           | 

Sorry but  you  haven  (kredor)  Taka  shte  pisha  na  latintsa  veche  imam  10 000000...  I  kakvo  ot  tova.  chyx  pesenta  na  kichka  bodurova  Obicham te  maiko    Balgario  I  plakax  mnogo  plakax,  Da  sa  mi  jivi  I  zdravi  starata  moma  cheri  I  onia  dart  mexanik  koftia  makar  I  bedni  te  mai  sa  po  Happy of  me...sajaliavam  che  biax  grup  s  vas  Prostete  mi  Please

and  Thanks  a  lot.Редактирано от iwc.petrov на 28.10.13 23:11. 

|   |  

| 

|  
           | 

Простено ти е, бе пич. Разбран си. Без теб се затри форума. 

И...да ти кажа ..... простено му е на човек с $10 М, да няма поне един Аpple product под ръка, от който да напише два реда на кирилица, от която и да е точка на Света. 

|   |  

| 

|  
           | 

Spestiavam  bafKade  sa  dr,,,,  mi  priteli    a  zagriax  rabotiat  bankite  chakat  a  te  vrashtat  zaemi  basi    Ti    kakvo  rabotish  v  Canada

|   |  

| 

|  
           | 

Не знам кой къде е, аз не съм на работа днес и минавам 'през село' да видя кой е тук и кой го няма. 

Бачкам това, което съм бачкал и в България. Ти успокои ли се или още плачеш ? 

|   |  

| 

|  
           | 

Niama  spokoistvie  dalech  ot  rodinata  obache  kolkoto  po  chesto  se  pribiram  tolkova  priatelite    mi  namaliavat. Kolko  e  tajno  tova  koeto  kazvash  bro(bachkam)  ostavi  parite  I  drygite  da bachkat  za  teb  pak  mi  stana  tajno  zashto  me    rsplaka  otnovo  mate

|   |  

| 

|  
           | 

Слушай...... вземи се в ръце малко, че и аз ще заплача покрай тебе ......

Да ти кажа, на мен не ми тежи че бачкам. На мен ми е форма на съществувание. Освен това си имам и здравословни неща, при които ако ме сложиш на стол (комп, бюро), на шофорска седалка цял ден .....съм умрял за една седмица. 

И накрая, за протокола..... моят работодател е мултимилионер, като теб. Притежава пет дилършипа, обаче познай какво прави с днешна дата, на 72 годишна възраст ? Започнал е като механик навремето. 

- Играе карти, пие бира и си брои парите
 - Обикаля от курорт на курорт
 - Седи в лъскав офис, наглежда отвисоко бизнесите си и дава команди
 - Работи наред с мен, омазнянкан до ушите със смазка

|   |  

| 

|  
           | 

eeee  sa  da  ti  obiashnia  neshto  vlez  v  imoti  v  London  I  vish  tsenite  na  prilichno  xybavite kashti  v  tsentara    pochvat  ot  tam  kadeto  as  sam  beden  naskoro  imax  sluchai  da  tarsia  apartament  za  edin  moi  drgar  ot  rusia  I  se  okaza  che  za  da  mi  gostyva  triabva  da  kix  ne  s  25000  na  sedmitsa  v moia  lubim  kvartal  kadeto  edin  vazrasten  italianes  mi  kaza  che  e  dal  podkupi  za  tri  kashti  tam  dorde  go  pusnat  da  obiadva  s  tiax.  as  sam  beden  I  znam  che  beden  shte  ymra,  niama  kak  da  nadskocha  100m  e  jelaia  ti  kasmet  koi  ti  e  bossa  da  ne  e  onia  starchok  koftia  ili  toi  se  e  spominal  nishto  losho  kam  choveka  beshe  v  menopayza

|   |  

| 

|  
           | 

Кофтито се спомина......лека му пръст. 

|   |  

| 

|  
           | 

a  stiga  be  s  tova  shega  ne  biva,  toi  beshe  oklo  55godini  maitapish  se  nali

p.p  ako  e  istina  I   znaesh  kaji  na  kolko  beshe  I  ot  kakvo  pochina..Редактирано от iwc.petrov на 02.11.13 00:34. 

|   |  

| 

|  
           | 

basi  staretsa  e  xvarlil  topa  beden,  iznerven  I  ochaian  e  bog  da  go  prosti  koftia.

a  chereshka  kade  e  ?  v  niakoi  starcheski  domРедактирано от iwc.petrov на 03.11.13 22:18. 

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |