|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Тема за нас които се клехме в Родината
|
|
| Автор |
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |
| Публикувано | 20.01.12 23:12 |
|
|
1 ас се заклех да браня България... От гавра на (турчуля-циганя-и всяка паплач решила да ни цака) Да възродя духа и гордоста на българина. света плаче за (храна-натурална) Тук на 25-26 ще гостува Тома Томов човека който с Димйтрий Иванов и Иван Гарелов биаха създали Наблюдател. Те казваха истината (но бияха спрени) имам право на 3 въпроса ас имам един мой а другите 2 са свободни . Питаите вие ?
| |
|
|
|
Е баси мамата Хитлер в БГ ще е смешник не би могал да сабуди народа български.?eeeeeee пишман българи що не си върнете паспортите Кнадци сте ща ви брга за Родината
| |
|
|
|
дето си на кон в аспуха - си щял да браниш България?
Я не ме разсмивай, плъх такъв
| |
|
|
|
Ти пък си най-хубавия на Света ? Той Нарцис е имал поне два грама акъл повече и повече самосъзнание и мярка за себелюбие. Цървул селски.
| |
|
|
|
аз съм дялан камък, а не буца кал като тебе
| |
|
|
|
Дялан Ловешки калцун ......... Ти си се намъкнал у Софето и си си помислил, че си фанал Господ за шушляка. На теб София ако ти е гордостта .... вятър си те вее на бяло магаре. Умрял си си (без камбана).
Аз, за 34 години в България, София я виждах само когато ме закарат насила, като чавдарче и пионерче, на екскурзия, да посетим Гочо Тарабата в Мавзолея. През останалия ми съзнателен живот София я минавах през околовръстното. И, като се има предвид, че тогава е била цвете спрямо сега. А ти, калцуне, на какво й се радваш сега - понятие си нямам.
Земи се у ръце, събирай се с Химберката, вземай кравата с телето и заминавай към Европа, поне докато не е паднала (Европа) нацяло. Щото Мошетата са й скроили костюма отдава, приятелю. Много отдавна. Още когато моят приятел не успя да си свърши работата за краткото си пребиваване на власт миналия век.
| |
|
|
|
На запотени превозвачи от ориента без ръце и то !! Това си ти, новото чудо от балканите, дейба майка ти във дъртата вкисната путка да еба и гомняр сбръчкан фекален !!!
| |
|
|
|
като си гледал маслата в канала бре, смешко хахахаха
Работник с червен потник, занесъл си родното си село накрай света - в кухата си глава
| |
|
|
|
си у гетото и плачи че жените не те поглеждат, пицар фалирал ямболски такъв
Пак ще бачкаш по празниците - докато белите хора почиват
| |
|
|
|
Ех свинче, свинче таквиз като теб ни направиха нихалисти. Освинили сте циала та ни родина как да я исчистим сега?
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от iwc.petrov на 26.01.12 01:06.</EM></FONT></P>Редактирано от iwc.petrov на 26.01.12 01:07.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|