|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Интересно ми е да знам...просто питам
|
|
Автор |
redjeep (TJ-Sport) |
Публикувано | 13.03.11 23:11 |
|
имате ли близки, приятели или роднини,които да са българи,живеещи тук в Канада които да са гей или лезбийки, които да са женени ?
| |
|
iwc.petrov ми е далечен роднина и наскоро се омъжи за неговият приятел от Конго.
Що ти е интересно?
| |
|
Oh, my goodness.......ще ме спукаш от смях....... Аз си мислех, че него руски змей го либи, то се оказа, че африкански смок с едно око го гони..... ??
| |
|
Смяташ ли,че ще да е първия българин омъжен?
| |
|
Дай снимки
| |
|
malymnitsi ne sam xomo a chelovek s CH....A KROKODILA gena 4............a da xodi na fitnes che e zaprilichala na svinche s zvanche
| |
|
Не виждам нищо лошо в това, че си хомо.....и те са хора.
Можеш спокойно да публикуваш снимки от сватбата с негъра. Само не разбрах кой е булката.
| |
|
Разбира се че не си,
те се шегуват.
Аз съм тоя който се интересува.
Явно,че нагазих в дълбоки води.
И че вероятно,надцених скромните ви мнения!Очаквах друг разговор.
| |
Тема
|
Re:стана тя каквато стана....
[re: redjeep]
|
|
Автор |
Koфтият (форумист) |
Публикувано | 01.04.11 01:37 |
|
Очаквал си ..... обаче, грешна черкова. На теб ти е трябвало синагога, ти си попаднал в будистки темпъл. В смисъл - как да ти направя разговор, като не познавам такива ? Чак лесбо двойки и падрастенини двойки? И не само двойки, но и законно бракосъчетани. Познавам един двама 'меки китки', дет като се здрависат с мен и имам чувството, че ми пъхат умряла риба в ръката.....но те са малко и bi, женени са за жени. Ся.....вечер, като си легнат в кревата, какво става, кой на къде отива, кой отгоре, кой отдоле.......аз не знам. And don't wanna know.
Редактирано от Koфтият на 01.04.11 01:38.
| |
Тема
|
Re:стана тя каквато стана....
[re: Koфтият]
|
|
Автор |
redjeep (TJ-Sport) |
Публикувано | 01.04.11 15:39 |
|
То е много просто.
След като не си запознат и нямаш поглед,темата се отминава.Никой никого не кара да пише за неща с които не се е зблъсквал.
Там за кревата дето споменаваш,типично български .
Но да си жив и здрав,няма значение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|