Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:57 15.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Тема МЕЛЕЗИТЕ КОЙ СА ТЕнови  
Автор iwc.petrov ( БЪЛГАРИН)
Публикувано10.04.11 22:02

баси днес се втрещих индиец се жени за англичанка

Той щаслив изтупан кат мангал на панаир Тя очарователно хубава и видимо щаслива защо ли вероятно че бъдещето е осигурено завинаги питах този с камерата той ми вика добър миксаз му викам на кое стомана с цинк той от каде сам а аз от страната на хората с едино мислене и господстващо превъзходствоа а а от немска ШВЕЙЦАРИЯ вика той а аз браво за малко от БЪЛГАРИЯ но те разбирам не си учил в КЕМБРИДЖ

бог да пази БЪЛГАРИЯ.....

Редактирано от iwc.petrov на 10.04.11 22:04.

Тема Re: МЕЛЕЗИТЕ КОЙ СА ТЕнови [re: iwc.petrov]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано11.04.11 08:53

Брато, никой не знае защо така настървено се месят расите напоследък, но мога да ти кажа, че евреите ще изкярят от цялата работа, както винаги.
Накрая ще има Евреи, Китайци, Араби и една обща неопределена маса. А да, със сигурност много индуси, защото СА МНОГОООООО ДА ЕБА ТЯХНАТА МАМА МИРИЗЛИВИ БОКЛУЦИ ДА ЕБА !!!!

Автор beaudry (непознат )
Публикувано11.04.11 23:10

Петров много си в грешка за индусите. За тях семейството е свещенно и наистина посвещават живота си на своите деца и жена. За много от младите индийци е чест да се учат в университет и го правят с много труд. Естествено има голяма маса от боклуци но те са навсякъде.

Тема Re: МЕЛЕЗИТЕ КОЙ СА ТЕ [re: King.]  
Автор Bиливар (тъпо парче)
Публикувано11.04.11 23:22

За едно си прав - (относно расистите) - слабите са неуверени и скептични към всичко непознато.

Но за евреите - мога само да си помисля че някой те е подпрял по еврейски и още не можеш да се освестиш

Тема Верно е,нови [re: Bиливар]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано12.04.11 03:34

Подпряха ме с 3 апартамента, за което съм им благодарен до гроб !!!
Аз също подпрях някой обаче и това беше майка ти - подрях я анално с надървен чеп, па после той взе че уелзе вътре, и така няколко пъти, накрая я накарах да му измие пачата, че имаше доматени люспи и семки по нея. Кажи сега, не е ли това една супер благородна постъпка от моя страна? :))))
Винаги съм бил джентълмен, ша знайш !!! :)))))))

Тема Re: МЕЛЕЗИТЕ КОЙ СА ТЕнови [re: beaudry]  
Публикувано16.04.11 21:45

Знаеш ли не съм бъркал и грешал от години взе да ми омръзва

Това си бе брак по ИНТЕРЕСИ тя вече забравя беднотията и търсенето на работа (цигането е богато) Той забравя (неговите деца) от каде идват утре може и в парламента да влязат така че ура за мангала от индия...седя и си мисла за мойта приятелка старата мома чЕрИ а кажете са за кой да я сфатосаме Арабела ли ? Негро ли? аз мисла че индийче ще е най добре ще я вози с Ролс и ще са happy

п.п А ония с сервиза ще им сменя маслото

Редактирано от iwc.petrov на 16.04.11 21:49.

Автор Koфтият (форумист)
Публикувано17.04.11 00:23

Казах им в другата тема, че си умен и не съм ги излъгал. Ей го на.....гледам редактирал си си постинга. Което значи, че ще стане човек от теб. It means You care.........

Значи..... редактираният ти постинг не става дори и задника да си избърше човек с него, какво остава за нередактираният ?

Тема Re: МЕЛЕЗИТЕ КОЙ СА ТЕнови [re: Koфтият]  
Публикувано18.04.11 01:05

научи се да виждаш

и овцата гледа. и прасето също но това не ги води към съваршенство улав ще си останеш казах

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.