|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ресторант Черно море-Торонто...
|
|
| Автор |
redjeep (TJ-Sport) |
| Публикувано | 19.12.10 23:04 |
|
|
намерих малка реклама тук в Торонто относно този ресторант.Във весник пламък.Без много колебание реших,че точно това е ресторанта,където мога да си отпразнувам рожденният ден.Да покажа на моите канадски приятели гостоприемството и българските вкусотии.Уви това не се получи и се изложих много,и срама който преживях,не го препоръчвам на никого.
Направих си резервация един месец напред.
Какво се оказа.Едно голямо разочарование,безобразно обслужване,тъмно,не може да се види менюто,
сервитьорката която ни обслужваше,въобще нямаше представа от сервиране,а и не знаеше български,а английският и бе недостатъчен,за да има контакт с моите канадски приятели.Кухнята работи убийствено бавно,на всеки полвин час се сервираше порция ястие.
А този така да го нарека собственик на ресторанта,стои пред лабтопа,говори си по телефона,а това,че персонала и кухнята бяха в отвратително състояние, господина не си и мръдна пръста да им помогне.
Апелирам,не посещавайте този ресторант,ще останите много разочаровани.
| |
|
Тема
|
Re: ресторант Черно море-Торонто...
[re: redjeep]
|
|
| Автор |
Koфтият (форумист) |
| Публикувано | 20.12.10 03:35 |
|
|
За мен няма страшно. Блгагодаря за предупреждението обаче. Нито знам къде е ресторанта, нито пък и успях да го намеря, с бегло търсене. Във Вестник Пламък не го намерих, в Canada 411 не го намерих на латиница (Cherno More or Black Sea), в Google не го намерих на латиница и на български, така че .......нямам зор. И особено за слънчево обслужване :( :(
| |
|
Тема
|
[re: Koфтият]
|
|
| Автор |
beaudry (непознат
) |
| Публикувано | 24.12.10 01:42 |
|
|
Уважаеми Джипе,
Това което мога да то кажа, че не разбирам твоите чуства да се натресеш в този ресторант. Аз по случайност живея в Монреал от 8 години и само първите ми месеци бяха необходими да ме излекуват от желанието да повторя моментите в родината си, когато сядахме с приятели на трапеза и чашка просто за да си направим веселото или просто да сме добре.
Значи когато дойдох преди 8 години тук(почти без пари) и аз горях от нетъпрение да се срещна със сънародници. Работих във фабрика за заплата близка до минималната и не ме допускаха до масата защото печеля на час с около $1 или $3 по-малко от тях. За всичко бях най-простия, за това, че ходех вечерите да уча френски в езиковите центрове, за това, че започнах да уча в университет тук, затова че след завършване стоях 8 месеца без работа(аз разбрах, че таклова прост човек като мен не трябва да кандидатства за работа в Ериксон, Нокиа или IBM, но след това разбрах, че мениджърът наел ме е най-простия в Монреал). След това разбрах, че съм много прост след като реших да се оженя не за българка(тя е също много проста защото работи като инженер). Те това е. Опитвам се в ироничен стил да пиша, защото си нямаш представа какви комплексари и злобари живеят тук. И един съвет от мен - ако наистина искаш да се почустваш добре събери се с колеги и приятели и отидете в ресторант(вярвам те са много в Торонто), където няма никакви българи.
Със здраве и весела Коледа!
| |
|
Тема
|
[re: beaudry]
|
|
| Автор |
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |
| Публикувано | 25.12.10 21:18 |
|
|
И аз това бих те посьаветвалНЕЩО много сбьркано има в насни се водим ни се караме... А ЯКО СЕ мразим..ЩО така се побьрахме не знамВесник има будилник и крьчма ДИВ ПЕТЕл И ВСЕ ПО СВОИЯТА СТрАНА ПлЮЕ А ТАм СЕ Е УчИлО ГОВЕДОТО..ВЕрОИЯТНО СЕ НАДЯВА ВСИчКИ ДА НАПУСНАТ бГ И ДА мУ СТАНАТ КлИЕНТИ В рсторанта е весели празнитси за готини те бьлгари
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Значи.....питах приятели, казаха ми за какво става дума с този ресторант. И.....казаха да бягам през девет села в десето, но в този ресторант да не влизам. И накрая - очаква се да излезне от бизнес веднага след новогодишните празници. Колко жалко. Всички националности са си създали име в това отношение, само ние не успяхме. Ще видиш Jimmy The Greek където готвят иранци, Thai Cuisine където готвят китайци, Chinese fast food където готвят виетнамци, Vietnamese Sandwiches където готвят китайци, Пица, където готвят от кол и въже, Tim Horton's където е пълно с шриланки......... но нищо Българско.
Един единствен е Красимир и .......... срещу него се намират хора да не са доволни. Единствен той пази последните останки от българското.
| |
|
Тема
|
[re: redjeep]
|
|
| Автор |
Malvina*** (ентусиаст) |
| Публикувано | 05.01.11 01:56 |
|
|
Ами да, не сили разбрал, че всико трябва да се провери лино ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Съжалвам, че така се е почило, но ето е у напрви хубава анти реклма тук, все пак е нщо !
| |
|
|
|
Така е ние сме единствената НАцИЯ в ЕU която се самоунищожава Имало е и по тежки времена но такава злоба. завис. и омраза не е било. но най жалко е че я има и между роднини...Има все още готини и вместо да ги пазим като изчезваш вид все се намират антиличности който да ги оплюят а нештата са прости връщаш BG паспорта и забравяш че си
българин Са очаквам една дебелана женена за скучен или тъп чужденец вероятно ГрЪК веднага да ме оспори с ник неим на плодно дръвче зреещо през май Най опасни са ония ..Добри хора .. напуснали BG стоеики вън от BG не се интегрират а се дзверат в нашата родина и са ни напред ни назад еи тези ги отминавам с чиста съвес
| |
|
|
|
По първата част от отговора ти се съгласявам напълно. Като и доста от препоръките ти в голяма степен спазвам.
По втората част обаче трябва да ти кажа, че си доста далеч от 'десятката'. Not even close......
| |
|
|
|
Виж аз ценя това че спазваш етика на общуване И ще ти задам един въпрос и ще разбера ти дали си уцелил 10. чуствашли се интегриран в КАНАДА...ама почваш с хора.природа.култура.манталитет.образование.здравеопазване. развлечения. патуване извън КАНАДА Ти ще ги класифицираш 1.2.3.4....мислех че си чиновник а ти си работник като мен а сетих се с каква марка иструменти си пичама ми кажи чесно штото си трупаш лоша карма и си вредиш на себе си ако лъжеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|