| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     КАДЕ  ЩЕ  СЕ  МРЕ? 
 | 

|  
| Автор | 
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |  
| Публикувано | 05.12.10 18:19 |  
             |  
           | 

ИНТЕРЕСНО   ми  е  каде  ще  мрем..Аз  лично  съм си  избрал  в БЪЛГАРИЯ   при  своите  даже  и  нотарялно  съм  посочил  независимо  къде  ме  свари  смърта  тлено  или  на  прах...А  вие ????

|   |  

| 

|  
           | 

БАСИ  МАЙ  АЗ  СЪМ  ПОСЛЕДНИЯ  ЖИВ    БЕЖ  В  КАНАДА  ВСИЧКО  Е  ИЗМРЯЛО   Е  СБОГОМ(((

|   |  

| 

|  
           | 

Супер тема. Но аз скоро не смятам да мра, колкото и да им е мъчно на много хора. 

|   |  

| 

|  
           | 

Аз мисля , че темата е хубава. А истинския въпрос който е задал е:
 -Къде смятате да живеете, когато няма да сте в състояние да работите по вече?
 Рано или късно за всеки човек идва това време.
 За себе си бих казал, че ще посещавам често България, но не искам и да се лишавам от предимствата на канадската здравна и пенсионна системи.
 И сега ми хрумна един въпрос. Бях чул че се подготвя сключване на договор между България и Канада за признаване на стажа който имаме в България. Някой ако знае нещо може да пише.

|   |  

| 

|  
           | 

Аз не знам и за мен ще е интересно.

|   |  

| 

|  
           | 

opa   moite  yvajenia  no   mnogo  ot  nas  balgarite  koito  napusnaxme  BG  posle  ia  xylixme  i  pluxme  a  sega  tarsim  nechto  da  dokopame  stsj.....e  te   za  tova  sega  v  UK  ne  davat  NINO...za  da  ne  im  tejim  na  pensionirane..nali  jiveete  syper  chto  vi  e  pensia...ili  vsichki  si  misliat  che  ychastvat  v  tsvetni  filmi...  e  sega  sam  spokoen  che  sam  v  UK   tyk  naychix  che  namam  vragove  a  samo priateli  koito  da  izpolzvam...i  s  RUSIA  sam  v  mnogo  dobri  vrski== JELAIA  VI  KASMET  I  VESELI  PRAZNITSI  PRIATELI  DA  JIVEE  BLGARIA  NASHATA  RODINA  YRA...

|   |  

| 

|  
           | 

И за теб весели празници....Но като ти чета писанията, май рано си запразнил. На колко водки пусна темата?

|   |  

| 

|  
           | 

Бях чул че се подготвя сключване на договор между България и Канада за признаване на стажа който имаме в България. 
 --------------------------------------
 Не съм  в Канада и нямам инфо по въпроса.
 А къде искам да живея като се пенсионирам....Там където ме тегли сърцето и май това не е България.

|   |  

| 

|  
           | 

Без да стигам до края на постинга ти, още съм на първия ред, мога да ти отговоря съвсем съзнателно, че аз съм от тези дето напуснаха и хулят България, но все още не съм от тези, дето се стреми да докопа нещо. Любопитно ще ми е един ден какво ще ми се положи от моят труд в България. Не забравяй приятелю, аз на България съм й работил за без пари. 3.78 лв на ден, не на час. Ти не си работил на такава надница, нали ? Та...... ще ми е любопитно, ако доживея до пенсионна възраст.

|   |  

| 

|  
           | 

az  ne  piia  ot  5 godini  ni6to  ne  iskam  ot  BULGARIA    i  sam  dovolen  4e  me  obrazova  i  izu4i  4e  tova  ni  dade  start  s  koito  o6a6avixme  sveta  v UK  niama  ni6to  FREE  i  kakto  gledam  kolko  kalpav  narod  ima  okolo  men  napravo  se  4uvstvam  6tasliv.. i  zatova  pitax koi  kade  6te  mre  a  vie  za  pensia  mislite    star  sam  KOFTIA  I te  uvajavam  ne  sam  KOMUNIS   no  sam  SOTSIAL  a  tuk  sredna  klasa  niama  ima  svrax  BOGATI  I  NIE  KOITO  RABOTIM  ZA  TIAX    4ereshke    TI  KADE  JIVEE6  sigurno  pri  vas  ALKOXOLA  E  EVTIN

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |