|
Тема
|
има ли някой заминал като студент в канада
|
|
Автор |
malecka (минаващ) |
Публикувано | 22.02.10 15:03 |
|
въпроса ми е следният,може ли да се кандидатства от бг в университет в канада и като се водя сама майка с 3 деца ако ме приемат мога ли да замина с тях,трябва ли да питам университета или...и може ли да се живее в общежитие с тях...питам защото не ми стигат точки за емиграция и искам чрез университет
| |
Тема
|
Re: има ли някой заминал като студент в канада
[re: malecka]
|
|
Автор |
Archibald (Капитан) |
Публикувано | 23.02.10 04:36 |
|
въпроса ми е следният,може ли да се кандидатства от бг в университет в канада и като се водя сама майка с 3 деца ако ме приемат мога ли да замина с тях,трябва ли да питам университета или...и може ли да се живее в общежитие с тях...питам защото не ми стигат точки за емиграция и искам чрез университет
От Бълария можеш да кандидатстваш в университет в Канада. Можеш да заминеш с децата си. Дали ще имаш възможност да живееш в кампуса на университета-Трябва да ги питаш тях-За всеки Университет е различно.
Само като информация обучението на неканадски граждани е почти два пъти по скъпо от това на канадските граждани и е различно за различните университети ,но е много дестки хиляди КАД. Още завършване на университет не Ви дава веднага правото да живеете в Канада.
| |
|
|
|
|