|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
хубаво ли се живее при вас в КАНАДА
|
|
| Автор |
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |
| Публикувано | 25.01.10 19:25 |
|
|
ЗДРАВЕЙТЕ аз пообиколих света и сега ще ви питам съвсем чесно при вас как е от БЪЛГАРИЯ мога да доида като турис с 6 месечна виза и тъи като имам фирма в LONDON МОГА ЛИ да работя там с неия и да си плащам данаците в UK И парите които изработвам да се превеждат чрез О МАН в моита банка в HSBS на острова трудноли и как ще ми се разреши да работя при вас за коректна и чесна информация ще ви пиша как е в ЕВРОПА а и тук има хубави местенца вярваите с УВАЖЕНИЕ И ЧЕСТ БЛАГОДАРЯ.....
| |
|
|
|
http://www.cic.gc.ca/ENGLISH/immigrate/business/index.asp
А да работиш в една държава а да плащаш данъци в друга - това не става. Но като си платиш данъците в Канада можеш да си превеждаш парите където искаш.
| |
|
|
|
МНОГО ли са ако имаш собствена фирма и си ги плащащ сам ..И ако доидеш като турис които желае да си отвори фирма и да работи като другите имигреишани щото там местни няма а въпрос на контакти и пробив вероятно ще има когато ти дадът разрешение което Втрябва да е извъ н СТРАНАТА малко е малумщина това ... ЛОНДОН се наредили на опашка 300м и чакат интервюкато чели отиват на пътешествие на САТУРН интересно е че имаше и бели ЯСНО БУМАЩИНА но явно дават добри пари които се изместиха в АЗИЯ... НО USA ... боклучета надуха инфлация и сега трябва да сметаш след 7 знак УСПЕХ
| |
|
|
|
E i AR4I SAMO NIE LI PI6EM TUK DRUGITE SA ZAETI IASNO ZAEMI KRIZA SIGURNO SA NE6TASNI
| |
|
Тема
|
Re: хубаво ли се живее при вас в КАНАДА
[re: iwc.petrov]
|
|
| Автор |
redjeep (TJ-Sport) |
| Публикувано | 07.02.10 19:48 |
|
|
А бе то се живее,
мушенниците са достатъчно,ще се счупи клона.
| |
|
Тема
|
[re: redjeep]
|
|
| Автор |
iwc.petrov ( БЪЛГАРИН) |
| Публикувано | 08.02.10 11:54 |
|
|
е щом ги развъждате що не са в ЖЕНЕВА,ЛОНДОН,ОСОЛО,КОПЕНХАГЕН.. явно МАИМУНИ маимуни призвеждат дасте чули нещо за ДАРВИН УСПЕХ в зоопарка братле и не се безпокои един ден ше ти светне лампата МОЖЕ БИ....
| |
|
Тема
|
[re: iwc.petrov]
|
|
| Автор |
Bozdugan (Ritsar) |
| Публикувано | 19.02.10 05:25 |
|
|
Нема да ти дадат виза ако ще да имаш 6 фирми в Лондон. А за данъците има далаверки много но требва да си платиш за да те светнем
Европа е като кочина в сравнение с Канада, затова е трудно да се доредиш
| |
|
|
|
за светлото бъдеще в Канада си има отделна тема в клуба:
| |
|
Тема
|
[re: Bozdugan]
|
|
| Автор |
beaudry (непознат
) |
| Публикувано | 20.02.10 07:03 |
|
|
Боздугана се изказва неподготвен. Кочина може да бъдат мислите на един шизофреник, който не осъзнава, че можеш да изучиш децата си безплатно в държава като Франция например или да живееш и работиш в Швеция, Норвегия, Дания, все "кочини", където обикновения работник получва повече пари от инженер в Канада. Канада се превръща в държава от третия свят като повечето имигранти идват от Индия, Пакистан, Украйна, Молдова и Латинска Америка. След приемането ни в ЕС например Квебек почти отвори вратите си за всеки и е необходимо само да знеш елементарен френски за да получиш резиденс тук. Но всеки, който иска да емигрира да провери от оригиналните източници, а не да се занимава с комплексари.
| |
|
|
|
в европата има много повече щебеци(само във Франция са над 5 милиона) а заплатите са същите с тази разлика че тук остава повече. а па за стандарт на живот нема как да стане. аз драги ми смехурко имам бизнеси и имоти в онтарио,флорида, холандия и българия и плащам заплати на доста хора, така че споко отворен съм и живея навсякъде почти по равно
са ви напускам за 10 дни отивам във Ванкувър да гледам хокея и да покарам ски..няма да има кой да ви отваря очите
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|