Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:28 10.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Тема Шофьорнови  
Автор shkata2 (непознат )
Публикувано27.01.09 08:06

Колко мога да изкарвам като шофьр в Канада?
Съпругата ми е с висше туризъм.Каква работа има за нея и съответното заплащане?

Благодаря предварително

Тема Re: Шофьорнови [re: shkata2]  
Автор iskam_yahta (минаващ)
Публикувано27.01.09 17:42

Аз не знам колко време ще ви отнеме да им обясните какво е това висше "туризъм". Ще ги шашнете.

Автор Koфтият (пристрастен)
Публикувано28.01.09 04:02

За да бъда честен, трябва да ти кажа, че следва да отделиш още доста време на проучване, четене, умуване, подготовка и тн. Няма директен отговор на въпросите ти. И двата профила са с много широк диапазон, казано на обикновен език - нямат кантар. Казано на английски - the sky is the limit. Като шофьор може да си на много ниска заплата - колкото за хляб и цигари, може и да си 'на пачка'. Като служител в туризъм, агенции за пътуване - пак същото. Не забравяй, че и двата профила подлежат да бъдат на основа собствен бизнес. Което те поставя в други граници.

Шегата на страна - това са нещата.
Успех

Автор shkata2 (непознат )
Публикувано30.01.09 07:33

Смятам да си подавам документите и да заминавам.
Не че ще стана по-богат но по-спокоен със сигурност.
В България живота става все по тежък.Богатите по-богати бедните по-бедни.
Надявам се там (ако ме одобрят разбира се) да не съм притеснен от морална и финансова гледна точка и че ще получа подкрепа от държавата ако имам нужда от такава.

Автор COUGAR (predator)
Публикувано31.01.09 19:54

В България живота става все по тежък.Богатите по-богати бедните по-бедни.

И тук е така. Държавата може да ти помогне да затънеш тотално. Дават кредити докато фалираш.

Тема Re: Шофьорнови [re: COUGAR]  
Автор Koфтият (пристрастен)
Публикувано01.02.09 01:16

Tова е така, когато изядеш и изпиеш парите 'на зелено'. Вторият вариант е да си им фалираш едно хубаво, паричките да са си скатани на добро место, да си раздвижиш малко нещата с втори човек и да си започнеш някаква читава дейност, носеща приходи. След седем години пак ги поглеждаш тъжно, те си викат 'на тоя загубихме веднаж пари, ако нищо не му дадем, нищо няма и да възстановим. Нека му дадем нещо та поне да възстановим малко'. Познавам хора, дето така си я карат. Това се прави и горе във висините, не само при българските имигранти. И Тед Търнър го е правил и Доналд Трамп го е правил, ако не се лъжа......

Тема Re: Шофьор [re: shkata2]  
Автор teomat.com (непознат )
Публикувано02.02.09 15:37

Има много възможности за работа като шофьор. Първо зависи в коя провинция ще се установиш. Трябва да се изкара съответното разрешително. По принцип шофьорските книжки от България важат само 3 месеца така че ще ти се наложи да се явяваш на теория и на практика отначало за всички категории които желаеш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.