Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:46 17.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Bg ili Canadski pasport?нови  
Авторasen (Нерегистриран)
Публикувано14.01.05 06:02

Veche e jasno che prez 2007 ste trjbva da izbirame koi ot pasportite da zapazim (grajdanstvoto)Moi prijtel vav vanshno ministerstvo mi kaza che e edno ot uslovijata i parlamenta ste go glasuva skoro da njma dvoino grajdanstvo taka iskali ot EU Jalko sega ste e trudno za mnozina

Тема Много леснонови [re: asen]  
Автор King (пристрастен)
Публикувано14.01.05 06:59

Вземаш си Бг паспорта и си оставаш резидент, а тези дето са с канадски паспорти ще духат супата...

Hold fast !

Тема Поредната глупост, с извинениенови [re: asen]  
Авторspy (Нерегистриран)
Публикувано14.01.05 18:06

Това няма да стане със сигурност.

Тема Re: Поредната глупост, с извинениенови [re: spy]  
Автор King (пристрастен)
Публикувано15.01.05 05:02

бе и аз чух нещо такова, ама като дойде време. ще видим, сега само гадаем пак...

Hold fast !

Тема Re: Bg ili Canadski pasport?нови [re: asen]  
Автор MoniT ()
Публикувано16.01.05 17:57

Защо би трябвало да има такова условие? Английските поданици например нямат никакви ограничения - могат да станат граждание на повече от 2 държави, а те са едни от основоположниците на Европейския съюз. Наскоро бях чула и за възможността за добиване на второ гражданство освен немското (което доскоро бе невъзможно), та как така "доайените" на европейския съюз ще ни налагат условия, които те не изпълняват?

Тема Re: Bg ili Canadski pasport?нови [re: MoniT]  
АвторПpocтo тaka (Нерегистриран)
Публикувано16.01.05 21:57

Ами ето ви инфо от първа ръка, относно това че има EU държави позволяващи двойно гражданство. Та инфото е, 4е аз притежавам българско и финландско гражданства, като Финландия разреши двойното гражданство едва през Юли миналата година...! За Швеция също косвено знам, 4е позволява двойно гражданство!

Така 4е каквото и да излезе начин има стига да има воля и желание в едната или другата насока от страна на държавата!

Поздрави,

Просто така

Тема Re: Поредната глупост, с извинениенови [re: King]  
Авторspy (Нерегистриран)
Публикувано16.01.05 22:29

Няма такова нещо, слушай "spy". Аз съм вътре в нещата.

Тема Re: Bg ili Canadski pasport?нови [re: Пpocтo тaka]  
Автор MoniT ()
Публикувано17.01.05 01:47

И моето инфо е от първа ръка - дъщеря ми е с 3 гражданства - българско, канадско и английско.
Ти във Финландия ли живееш, "просто така"? И ако ДА, къде точно?
Koska mina puhun vahan suomea ja olin Suomessa viisi vuotia - Kuopiossa.

Тема Re: Bg ili Canadski pasport?нови [re: MoniT]  
Публикувано17.01.05 14:00

Kyllä asun Suomessa ja jo yli 6 vuotta. Tällä hetkellä asun Helsingissä!

А сега в Канада ли си, защото би ми било интересно сравнението, след като знаеш тук (финландия) за какво става въпрос! Или казано по друг начин струва ли си човек да поеме отново риска на ново начало и пак казвам след като вече знаеш какво е отношението към чужденците тук (с или без тяхно гражданство)!?

Поздрави,

Просто така

Тема Re: Bg ili Canadski pasport?нови [re: Пpocтo тaka]  
Публикувано17.01.05 14:02

Изкарало е а-тата с две точки на маймуни във финландския текст!

Просто така

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.