Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:46 11.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Sponsoriraneнови  
АвторAni (Нерегистриран)
Публикувано31.08.04 19:50

Moje li niakoi da mi dade to4na informatsia za na4ina na sponsorirane na vxzrasten samoten roditel i kolko triabva da e dohoda na semeistvoto za tazi tsel.Imashe niakakvi tablitsi ,no ne moga da gi nameria.
Blagodaria predvaritelno.

Тема Re: Sponsoriraneнови [re: Ani]  
Авторspy (Нерегистриран)
Публикувано31.08.04 22:33

Predi 10 ina godini kogato az go napravih dohoda tribvashe da e nad 25 000 na godina.
Sega sigurno e malko poveche. Drugoto e che triabva da poemesh finansova otgovrnost za tozi chovek 10 godini. 10 godini ne moje da vsima sotsialna pomosht osven ako ne se otkajesh ofitsialno ot sponsoriraneto.

Nai dobre e da otidesh napravo v Emigratsiata

Uspeh

Автор kanadets ()
Публикувано31.08.04 23:17

Всичко е описано много добре в

за спонсориране на роднини.

Таблицата за доходите (за федерална Канада) се казва "Table 4 - Low Income Cut-off" и е на стр.36 от . В броя на членовете на семейството се включва и този/тези които спонсорирате. Примерно, ако сте двучленно семейство, и искате да спонсорирате един родител, ставате трима => минималния доход на семейството ви трябва да е 29 944.

От можете да свалите всички форми и инструкции.

Тема Re: Sponsorirane [re: Ani]  
АвторCougar (Нерегистриран)
Публикувано01.09.04 06:09

Sponsoriraj men !

Majtap samo, az veche sum se sponsoriral sam che i oshte 2-ma sum sponsoriral.....

Po princip Access trjabva da e prav, NO:

imam chuvstvo che za RODITEL minimalen dohod njama da ti iskat. Mislja (ili bjah chul) che kum roditelite njama uslovija pri sponsoriraneto i tova za 10-te godini edva li e postaveno (makar che e bez znachenie na praktika)

Aksi, neshto da si hvashtal naposleduk? Stjagaj vudicite che sezona zapochva !!!

[image]http://tinypic.com/3fzx5[/IMG[/image]

Тема Re: Sponsoriraneнови [re: Cougar]  
Автор access24 (obektiven)
Публикувано01.09.04 15:31

Zdrasti Kolega

Za roditeli iskat minimalen dohod viz za dete i suprug ne iskat. Pri tiah sushto ne e 10 ami 3 godini veche garanziata.

Inache ribata hmmmmmmm.........da ti kaza skusah ya....samo che na Ahtopol predi dve sedmizi Shto popcheta i biala riba leleeeeeeee napulnihme lodkata s edin drug kolega tam za polovin den. Ta opredeleno ne sum sprial ribolova praktikuvam go kudeto imam vuzmoznost.

Za tuk sushto se podgotviam che ice fishing is arround the corner
Ama emzdu vremenno sum reshil da si kupuvam lodka za da niama pauzi ot edin do drug ice season.
Mnogo dobra lodka s 90 konia motor....taka che ne samo riba ami vodni ski i vodni razhodki shte organiziram skoro ha ha.......svirkai ako iskai da se vkluchish

Uspeh

Canadian news & chat

АвторAni (Нерегистриран)
Публикувано01.09.04 20:42

Blagodaria na vsi4ki koito proiaviha interes da mi otgovoriat.Nai-ve4e blagodaria na KANADES ,koito mi dade nai-tsenna informatsia.
USPEH mom4eta !

Тема Re: Sponsoriraneнови [re: access24]  
Автор COUGAR (predator)
Публикувано03.09.04 06:17

Znachi kum Bulgarsko si naminal. Hubavo !!! Az tazi godina sum se zakotvil iz tezi tresavishta s bobri i komari, no pone ljatoto ne beshe takuv mor kato minalata godina...

Ti s tozi Ahtopol budalkash li me ili si zabravil bulgarskite naimenovanija na ribite. Kakvi beli ribi si lovil iz moreto ili okolo Ahtopol. Tova e haljucinacija.... izvinjavaj pak sum na bira tazi vecher....

Tova s lodkata e dobra ideja, i az bih si vzel no s nalichnoto vreme i s zimnija ribolov kojto praktikuvam maj ne e udachno. Vizh ako imashe macki iz lodkata...

Тема Re: Sponsoriraneнови [re: COUGAR]  
Публикувано03.09.04 15:58

Verno e che v Toronto se zivee tova "liato" . Ako moze da se nareche liato de
A za Ahtopol i ribolova niama maitap ...imeto na ediniat vid riba ebshe neshto zapochvashto s "M" no az go zabravih a inache mestnite tam i kazvaha oshte populiarno "biala riba" ta zatova i az taka ti akzah. Inache e mnogo hubava na vkus i tursen ulov sravnena s popchetata.
Nie napulnihme edna kofa smes popcheta i ot tazi "Biala riba" za okolo 4-5 chasa
Ta si nachesah krastata i na moreto. Chak do Rezovo stignah. Do samata rekichka deto ni deli s Turzia, do tabelata s BG zname. Veche nikoi ne te spira kakto edno vreme iz tia rayoni. Eh imashe niakoko proveki na zandarmeristi no tova beshe.
Izobshto dobre mina vacation-a
I po reka Veleka napravihme edno lodkovo puteshestvie nagore. Abe izobshto ne mi lipsvaha lodki v BG

A ti vzemi lodka te posle mazkite sami shte doidat. Tazi deto i se kania idva s ski towing package i vsichki extry taka che kato vzema da te durpam s neia na skite shte gledash masa mazki shte ti se prislamchat ha ha ha

Aide cheers na birata

Uspeh

Canadian news & chat

Тема Re: Sponsoriraneнови [re: COUGAR]  
Публикувано08.09.04 08:51

Ehhh Kolega what are friends for
Ama razbira se che beshe tochno tazi - "medzid" tochno taka i kazvashe i lodkaria s koito izliazahme navutre v moreto i ya skusahme i neia i popchetata ...toi samiat po predpochitashe medzid-a i kazvashe che e po hubav na vkus ot popcheto a ima i poveche za yadene. S koeto mai sum suglasen.
Ta yavno si morsko chado shtom na secundata vkluchi. Bravo

Inache vidiah poredniat ti prinos kum problemite na refugee bratiata ni
Sushto vidiah che ne si se podvel po opitite na poredniat sharancho deto se opitva da pishe neskoposano ot moe ime. Sled 4 godini pisane v tezi clubove mai i bebetata v BG veche znaiat stila mi i go razlichavat. No vse pak pisha s registriraniat si nick ta da niama greshki.
Aide nazdrave na birata

Uspeh

Canadian news & chat

Тема Брееенови [re: access24]  
Автор King (nul)
Публикувано01.10.04 08:00

Акси, 90 коня, то това като лада ща дърпа бе!!!

-----------------------------------------
"Il s'amuse avec de l'argent..."

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.