Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:12 16.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За пушачите в Монреалнови  
АвторJOY (Нерегистриран)
Публикувано03.08.04 00:19

Едно съобщение:

В Канаваке се появи любимото "Bronco".Урааа!

Но... са вдигнали цената му на 28 дол./стек !

Тема Re: За пушачите в Монреалнови [re: JOY]  
Автор King (Antiemancipator)
Публикувано03.08.04 01:59

Nqkoi 6te umre nai nakraq ot tova laino, ama 4ak togava 6te vi doide akala da kupuvate Number 7 kato men , koito e samo s 2 $ po skap, ili pak Du Maurier za 55$ steka, struva si!!!

A za tova kolumbiisko laino, deto go pu6at vsi4ki BG s ideqta 4e spestqwat pari ne moga da go komentiram!!!

-----------------------------------------
"Il s'amuse avec de l'argent..."

Тема Re: За пушачите в Монреалнови [re: King]  
АвторJOY (Нерегистриран)
Публикувано03.08.04 02:33

Че е колумбийско,колумбийско е,ама чак пък лайно....

Цигарите са си супер и не отстъпват на българските! Новопристигнали от България и "разглезени" на хубави цигари също ги намират за много добри.

Публикувано03.08.04 02:37

Oh dobre, ti i v onq forum ne moje6e da ti se dava akal, a i tuk e sa6tata rabota :))))

АвторBotzo (Нерегистриран)
Публикувано04.08.04 07:25

Някой може ли да обясни за цигарите от резервата, каква е далаверата?

Тема Re: За пушачите в Монреалнови [re: Botzo]  
АвторJOY (Нерегистриран)
Публикувано04.08.04 20:04

Кинг,аз на никого не давам акъл.Всеки сам си прави избора...С този постинг само дадох информация,която може да е полезна за някой.
Също така,никак не ми е приятно някой да ми казва какво лайно е това,което пуша и че трябва задължително да пуша точно това,което той смята за добро. В този смисъл,нямам нужда от акъл-достатъчно добре съм преценила,пробвала и т.н. Освен това,за акъл не съм молила.

Боцо,пакет цигари в магазините на Монреал върви по над 7 дол. Каква е далаверата-сам ще се сетиш!

Тема Re: За пушачите в Монреал [re: JOY]  
Автор MoniT ()
Публикувано04.08.04 20:34

Joy,
Не го приемай като заядлива забележка, а като най-добронамерен съвет - ако наистина искаш да прогресираш професионално (останала съм с впечатлението, че досега се справяш доста успешно) опитай се да откажеш цигарите. Не е толкова трудно както изглежда на пръв поглед и ефектите са страхотни както във финансов, така и в здравен план.
МониТ

Тема Re: За пушачите в Монреалнови [re: MoniT]  
АвторJOY (Нерегистриран)
Публикувано05.08.04 01:50

Благодаря за добронамерената забележка-предполагам се сещаш,че не си първата с подобна...
Ако кариерата ми зависеше от това,щях да сменя кариерата!
Ако съм искала,до сега милион пъти да съм ги отказала!

Публикувано05.08.04 01:52

OK, no po tozi na4in ti podtikva6 horata da kupuvat tova - pravi6 lo6a reklama, tova e produkt, koito e lo6, v kraina smetka zdraveto e po vajno ot nqkolkoto spesteni dolara...

p.s. ti 6tom haresva6 tezi cigari, zna4i prosto nema smisal da govorim pove4e za cigari s tebe...

АвторJOY (Нерегистриран)
Публикувано05.08.04 04:01

Абе ти не си ли разбрал , че аз нямам нужда от акъл, а от място дето да си избивам комплексите.Хем съм грозна, хем съм тъпа, хем ми се ебе та две не виждам. За какво мислиш , че дремя 2 години по тия форуми.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.