Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:43 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Тема auto insuranceнови  
Автор wenn (wenn)
Публикувано27.05.04 02:34

Имате ли информация какво става с това автомобилно застраховане.
Цените са непоносимо високи особено за нас с две години стаж в Канада.
Дайте някоя свястна компания или агент.
Следващия месец трябва да си подновявам застарховката и от старата компания ми искат 500 долара на месец за Тойота 2000 без да имам никакви нарушения и глоби.
Някой пробвал ли е да се застрахова извън Торонто?

Тема Re: auto insuranceнови [re: wenn]  
Авторf.r.e.e (Нерегистриран)
Публикувано27.05.04 03:38

Privet,

Naistina dosta visoka zastrahovka. Moje bi naistina grada ima znachenie. Nie (dvama choveka) sme v grad blizo do Toronto i sushto imah podoben problem v nachaloto. Ne znam obache kak ING mi dadoha 150$ mesechno za dvama choveka(Toyota 95)...moje bi kusmet njakakuv. Probvai tam, na men mi svurshiha rabota.

Автор sylvi (мълчалива)
Публикувано27.05.04 16:57

И ние тръгнахме от 475$ за Понтиак 2000 това бяха ING,стояхме с тях два месеца докато намерим нещо по-поносимо със State Farm-сега сме малко под 300$-голяма разлика еи е двустранна. Опитай с тях, и по-точно с John Laurinovicz Ins.(дано съм го написала правилно),това е на Old Weston Rd и една от магистралите,май 401 или която минава там отсреща има Future Shop, Brick и т.н.сигурно го знаеш, ако искаш ще ти дам направо телефона им ?

Тема Kato izvod [re: wenn]  
Автор wenn (wenn)
Публикувано31.05.04 17:50

За съжаление тази мафия от застрахователи си правят каквото си иска, защото никой от правителството не може да им направи нищо или може би не иска.
Така са докарали нещата, че и да ти откраднат колата и да ти я удари някой идиот те пак ще ти вдигнат застраховката.
Това е една машина за събиране на пари без за съжаление никакво полза от нея.
На мой приятел му откраднаха колата и само заради това сега му го водят като негова грешка и му вдигнаха застраховката и най интересното че полицията намери колата.
Аз направих за 6 месеца на 300 долара за third party и след това ще видя.

Тема Re: Kato izvodнови [re: wenn]  
АвторNelly (Нерегистриран)
Публикувано31.05.04 21:28

wenn mnogo si prav kato gi nari4ash "mafia" zashtoto javno i politicite smu4at ot taja dalavera. Molia te da mi obiasnish kakvo ozna4ava "third party" защото вече няколко пъти го срещам.

Между впрочем вижте какво получих от моя застраховател преди малко :

" This company hereby cancels the insurance provided by the above numbered policy ... ...Тhe premium payeble by you for the period of insurance being subject to adjustment or determination as to amount under the premium payment plan system, this company will advise you of the balance owing or refund due, and shall make one final withdrawal or forward a cheque as soon as practicable . "

Май че постигнах желания резултат

Тема Re: Kato izvodнови [re: Nelly]  
Автор wenn (wenn)
Публикувано01.06.04 03:42

"Third party " ozna4ava zadqljitelnata gragdanska otgovornost kojato e po zakon.
Mislja 4e za Ontario e 200 000 $ no obiknovenno ja pravjat za 1 000 000

АвторML (Нерегистриран)
Публикувано06.06.04 06:02

пробвай TD General Insurance Company

Тема Имам две новини...нови [re: wenn]  
Автор Бekc (Verfuehrer)
Публикувано09.06.04 03:33

...за теб. Едната е лоша, а другата е много лоша. Лошата е, че евреите са измислили системата много преди нас; а много лошата е, че не са я измислили в наша полза.

Сега сериозно. Публична тайна е, че застрахователите в Онтарио са най-големите мафиоти. На всички обаче ни е интересно да научим каква игра играят политиците на тази провинция и защо автопроизводителите и автотърговците не се оплакват от настоящата ситуация. То е братче като един омагьосан кръг - плащаш луди пари на месец и накрая като недай си Боже стане нещо и гледаш въобще да не се занимаваш със застрахователите, за да не ти вдигнат таксата още повече. С други думи - рекет откъдето и да го погледнеш.
Аз съм на 23 години и навсякъде където се обадих (на поне 20 места) ми даваха ненормални цени от порядъка на 350 кинта; за автомобил на 10 години, среден клас, 4 врати. Най-накрая намерих едни разбойници, които предлагат 10% отстъпка за студенти и още 10 за хора със свидетелство за завършен курс по кормуване. Предлагат ми 220 долара за средно голям автомобил 1995 година, като Понтиак Сънфайър или Форд Контур, което си е много по-добре от 350. Адресът им е:

Можеш да си направиш онлайн справка. Не гарантирам, че ще ти предложат нещо изгодно, но все пак е хубаво човек навсякъде да опита.
Поздрави и успех с МОШЕ-ниците!

Тема Re: Имам две новини... и една добранови [re: Бekc]  
АвторД3И (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 05:06

Хора, не всички са гадове . Не налитайте на малките - те са жадни. На един приятел за Форд Темпо 1988 голяма компания му е дала 144 !!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.