Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:44 22.08.26 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАнови  
АвторCarelia (Нерегистриран)
Публикувано23.01.04 22:55

Ще оценя времето и вниманието на всеки, който ми отдели време. Аз се чудя от къде да започна, защото не знам на коя информация може да се вярва.

Тема Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАнови [re: Carelia]  
Автор NickName9 (newcomer)
Публикувано24.01.04 05:37

Zapochni ot ofizialnia web-site na kanadskoto pravitelstvo:

tam ste namerish informazia za programata na federalnoto praviteslvo, kakto i za provinzialnite programi, vkluchitelno prepratka ku site za imigrazia na provinzia Quebec.

Тема Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА [re: NickName9]  
Авторaaa (Нерегистриран)
Публикувано26.01.04 04:03

mi zapochni s tova parvo da prochetesh kakwoto mojesh i posle ako imash konkreten vapros da go zadadesh

Тема Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАнови [re: aaa]  
Автор Teodosi ()
Публикувано29.01.04 01:39

Zapo4ni ot Angliq - sega dawat lesno vizi, a mangizite sa dobri, tuka ima da bere6 qdowe...

----------------------
je me souviens...

АвторJessy (Нерегистриран)
Публикувано08.02.04 23:09

parvo si napravi samoocenka kakvo iskash, kakvo moje da predlojish i togava moje da reshish po koi pat da minesh, ako naistina iskash da jiveesh v canada, nai-dobre e da doidesh za 3-4 meseca da vidish kak e i posle da se reshish okonchatelno

Авторfrom Canada (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 02:47

Ot nikyde!
Stoi si v BG!
Ako imash profeciq, stecialnost i t.n., po-dobre si tyrsi jivota v Rodinata, tuka shte si NIKOI
Ako pyk nqmash, syvsem ne ti trqbva da idvash chak do tuk, za da rabotish cherna rabota. Ne e li po-dobre da beresh grozde v Ispaniq?

Тема Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАнови [re: from Canada]  
АвторДaй (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 07:56

Дай си мейла да ти изпратя инфо на български. Не слущай мненията на пишещите тук (с малки изключения), защото са несретници които се опитват да избягат от собствената си простотия.
Вярвай на интелекта и интуицията си и не спирай да мечтаеш, защото всичките ти мечти ще се сбъднат!

Успехи!

Тема Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАнови [re: Jessy]  
АвторKrassy (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 08:31

Ne slu6ai horata kakvo govoriat, te iavno sa zabravili ot kade sa tragnali i za6to. Slu6ai sarceto si i niama da zbarka6, kogato iska6 ne6to mnogo silno to stava vapreki vsi4kite trudnosti. dai si emaila i az sa6to moga da ti kaja niakoi ne6ta.

Тема Me4tatelu....нови [re: Дaй]  
Автор@@ (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 20:06

Alooo, ti v koja Canada si ? Stiga laga horata, posle tragvat s golemite ko6nici i im se razkazva igrata..Me4tite ne pla6tat smetki...Govori6 kato pop... Ili MLM agent....Da ne si v business-a po posre6tane na newcomers..?

Тема КЪМ ДЖЕСИнови [re: Jessy]  
Автор Maniaci na royaci (непознат)
Публикувано18.02.04 06:20

Какво имаш предвид, как мога да дойда за няколко месеца. Пиши ми нещо повече. Ходил съм в САЩ и ми хареса като цяло, но там е много сложна процедурата.

Аз работя в БГ в банка като кредитен инспектор вече няколко години, но... сещаш се кой получава добрите пари, бачкам по 14 часа за кефа на шефа. Мога да бачкам всякаква работа, още съм на 35 години и не съм работил цял живот зад бюро. Сега обаче се чудя откъде да захвана нещата, защото и адвокат ще ми трябва. Имаш ли идея по въпроса

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.