|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
|
|
| Автор | Carelia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.01.04 22:55 |
|
|
Ще оценя времето и вниманието на всеки, който ми отдели време. Аз се чудя от къде да започна, защото не знам на коя информация може да се вярва.
| |
|
Тема
|
Re: ЕМИГРАЦИЯ В КАНАДА- ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНА
[re: Carelia]
|
|
| Автор |
NickName9 (newcomer) |
| Публикувано | 24.01.04 05:37 |
|
|
Zapochni ot ofizialnia web-site na kanadskoto pravitelstvo:
tam ste namerish informazia za programata na federalnoto praviteslvo, kakto i za provinzialnite programi, vkluchitelno prepratka ku site za imigrazia na provinzia Quebec.
| |
|
Тема
|
[re: NickName9]
|
|
| Автор | aaa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.01.04 04:03 |
|
|
mi zapochni s tova parvo da prochetesh kakwoto mojesh i posle ako imash konkreten vapros da go zadadesh
| |
|
Тема
|
[re: aaa]
|
|
| Автор |
Teodosi () |
| Публикувано | 29.01.04 01:39 |
|
|
Zapo4ni ot Angliq - sega dawat lesno vizi, a mangizite sa dobri, tuka ima da bere6 qdowe...
----------------------
je me souviens...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Jessy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.02.04 23:09 |
|
|
parvo si napravi samoocenka kakvo iskash, kakvo moje da predlojish i togava moje da reshish po koi pat da minesh, ako naistina iskash da jiveesh v canada, nai-dobre e da doidesh za 3-4 meseca da vidish kak e i posle da se reshish okonchatelno
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | from Canada (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.04 02:47 |
|
|
Ot nikyde!
Stoi si v BG!
Ako imash profeciq, stecialnost i t.n., po-dobre si tyrsi jivota v Rodinata, tuka shte si NIKOI
Ako pyk nqmash, syvsem ne ti trqbva da idvash chak do tuk, za da rabotish cherna rabota. Ne e li po-dobre da beresh grozde v Ispaniq?
| |
|
Тема
|
[re: from Canada]
|
|
| Автор | Дaй (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.04 07:56 |
|
|
Дай си мейла да ти изпратя инфо на български. Не слущай мненията на пишещите тук (с малки изключения), защото са несретници които се опитват да избягат от собствената си простотия.
Вярвай на интелекта и интуицията си и не спирай да мечтаеш, защото всичките ти мечти ще се сбъднат!
Успехи!
| |
|
Тема
|
[re: Jessy]
|
|
| Автор | Krassy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.04 08:31 |
|
|
Ne slu6ai horata kakvo govoriat, te iavno sa zabravili ot kade sa tragnali i za6to. Slu6ai sarceto si i niama da zbarka6, kogato iska6 ne6to mnogo silno to stava vapreki vsi4kite trudnosti. dai si emaila i az sa6to moga da ti kaja niakoi ne6ta.
| |
|
Тема
|
Me4tatelu....
[re: Дaй]
|
|
| Автор | @@ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.02.04 20:06 |
|
|
Alooo, ti v koja Canada si ? Stiga laga horata, posle tragvat s golemite ko6nici i im se razkazva igrata..Me4tite ne pla6tat smetki...Govori6 kato pop... Ili MLM agent....Da ne si v business-a po posre6tane na newcomers..?
| |
|
|
|
Какво имаш предвид, как мога да дойда за няколко месеца. Пиши ми нещо повече. Ходил съм в САЩ и ми хареса като цяло, но там е много сложна процедурата.
Аз работя в БГ в банка като кредитен инспектор вече няколко години, но... сещаш се кой получава добрите пари, бачкам по 14 часа за кефа на шефа. Мога да бачкам всякаква работа, още съм на 35 години и не съм работил цял живот зад бюро. Сега обаче се чудя откъде да захвана нещата, защото и адвокат ще ми трябва. Имаш ли идея по въпроса
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|