Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:52 02.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как процедирате с този проблемнови  
АвторTaня (Нерегистриран)
Публикувано11.10.03 05:36

Имате ли парво ми кажете проблеми с децата си. От както сме пристигнали тук-преди 3-4 години, детето ми се промени затвори се в себе си и е като в депресия. Иска да се враща в Бг. и тук бе варши нищо с хъс. Ядосва ми се като говорим и ме обвинявя. Какво да правя. Моля кажете ми имате ли такива проблеми и какво да направя как да постапя???

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: Taня]  
Автор P_A_G_A_N (hahahamilton)
Публикувано11.10.03 07:24

Здравей,
започнах да ти отговарям,но се получи нещо като научен доклад на тема"Етапи на емиграцията и влиянието им върху психиката на тинейджърите"

Причините са много ,но това което бих те посъветвала е ,
ако можеш и имаш време,да се опиташ да му създадеш повече емоции ,посещавайте интресни места,направете си екскурзия до някой град,Отава или Монтреал,изобщо ,поддържай му темпото на живот с което е свикнал в България.Тук ги няма приятелите му от детинство с които е беснял и щурял преди във всяка една свободна минута.Знам ,че е трудно,но иначе рискуваш в един прекрасен ден да се обърне и да ти каже:Ти ми съсипа детството(както ми каза моичкият уж на шега).

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: P_A_G_A_N]  
Публикувано12.10.03 04:29

Мерси за съвета. Ще опитам каквото мога. Неиска с мен да излиза дащеря ми ама ще видя какво мога да направя. Точно това чувам и аз...сасипали сме и най хубавите години от живота и такива. Малко се чувствам виновна вече дали не е права незнам. Мерси все пак.

АвторOE (Нерегистриран)
Публикувано13.10.03 02:32

Eh i decata zapochnaha da vdyavat,che tova obstestvo ne e za nas.A nay mi e stranno nyakoi kato zapochnat da opravdavat sebe si i da opravdavat prisastvieto si tuk,vapreki da ne go vazpriemat s badeshteto na decata si.Ami kvo da i haresva na dashterya ti ,da stane zombi li.az nyamam deca ,no ako imah na minutata se omitah ot tuk zaradi tyahnoto badeshte.

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: OE]  
Авторss (Нерегистриран)
Публикувано13.10.03 11:53

i kade shte idesh - v BG-to, kadeto ne mojesh da im osigurish fizi4eskoto ozeliavane li? vie mai ne ste naiasno kakvo e polojenieto v BG v momenta. haide idi da popasesh po kitnite kanadski livadi i ne pishi gluposti. pak ako tolkova ti se vrashta, idvai si - nikoi ne te e varzal tam.

Автор kanadetsМодератор ()
Публикувано20.10.03 19:58

Искаш да кажеш, че е на повече от двайсет години?!? Може би тогава проблемът е, че още я третирате като дете? Оставете я да прави каквото си иска. Щом иска да си ходи в България, купете и един билет и я пускайте да си ходи, какъв ви е проблема?

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: kanadets]  
АвторДжинa (Нерегистриран)
Публикувано21.10.03 05:06

Kanadec e absolutno prav!! Vsichko tova mi namirisva na depresia, koiato e v rezultat na nostalgiata...Izpratete ia v BG da si poeme vuzduh i sama da napravi izbiora si...Предполагам че препочитате здрава дащеря пред....
Казвам ви го от опит...Не губете време

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: Джинa]  
Авторspy (Нерегистриран)
Публикувано21.10.03 08:07

Явно не видяла още хубавото. И тук има какво да се види и изпита. Важно е в каква среда се движи. Предложете и да отиде с приятели до Монреал за уикенд да купонясат яко по Сент Катрин.

Автор P_A_G_A_N (hahahamilton)
Публикувано21.10.03 16:19

Дъщеря ти е достатъчно голяма ,за да прецени сама ,къде би искала да живее.
Щом не й харесва тук,не разбирам защо я задържаш?Остави я да се прибере в България и ако успее да се реализира там,и ако се чувства щастлива-чудесно,ако ли не-сама ще се прибере.Нека изборът да е неин.
Между другото, явно имаш много послушна дъщеря.На 22 години ,повечето хора попаднали в такава ситуация,биха си събрали багажа и биха си заминали ,без да се съобразяват с мнението на родителите .Според мен ,депресията е по-скоро от това,че хем иска да си замине,хем не би искала това да доведе до проблеми във взаимоотношенията ви.
Хайде успех и дано всичко е ок.

Тема Re: Как процедирате с този проблемнови [re: P_A_G_A_N]  
Публикувано22.10.03 00:07

Разбирам какво казвате, просто не ми се иска да си губи времето там, а да се реализира тук. Ще трябва да помисля и да говоря с нея. Благодаря за саветите.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.