Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:14 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Тема bihte li investirali tuk:нови  
АвторOE (Нерегистриран)
Публикувано27.07.03 18:42

www.nvcapitalground.com-kato ideya mi izglegda super,no dali shemata ste proraboti

Тема Re: bihte li investirali tuk: [re: OE]  
Автор wenn (wenn)
Публикувано27.07.03 21:14

Ти луд ли!Ти видя ли цените на тези кутийки които се продават .
Аз тези пари ще си купя аартамент в Тороното или що годе хубава къща и като я давам под наем ще печеля много по вече пари отколкото тези измислени голф апартаменти.
Друг е въпроса как ще накарат българите да играят тази тъпа игра!
Иле американците ще се затичат да ги купуват.
Ти помниш ли преди време за един Анжел е града на Бъдещето.
Знаеш ли сега къде е този Анжел!?

Тема Re: bihte li investirali tuk:нови [re: wenn]  
АвторOE (Нерегистриран)
Публикувано28.07.03 01:36

Ideyata e tezi apartamenti i kashti da se davat pod naem,drug e vaprosa ,che mogat da se okagat posledovateli na Angel.A v Toronto me samnyava za tiya pari dali ste mogesh da si kupish imot/spomenati sa ceni ot 40-70kEUR/i da izkarash pechalba ot nego.Vig za 180kEUR moge,no kolko sporedteb ste e pechalbata.Razglegdal sam oferti po ispanskata riviera ,kadeto kashta ot poryadaka na 180kEUR nosi chista pechalba ot poryadaka na 1500-2000EUR. i zaetosta i pochti celogodishna.A kashta ot tipa semeen hotel za sashtata suma na Kiten ili Primorsko nosi ot 3-5pati po golyama pechalba ,no pak sezona kas.Razglegdam varianta za badeshta investiciya ,no opredeleno v Canada se okazva nay neizgoden.

Тема Re: bihte li investirali tuk:нови [re: OE]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано28.07.03 15:27

vij
bulgarianproperties.com
i
imoti.net
shte namerish dosta po izgodni predlojenia
dori i v garcia mojesh da vzemesh za okolo 50K euro a garcia e po established kato kurort
az sashto razglejdam BG properties za investicia i za sega nai izgodno mi se vijda zemiata - mnogo e undervalued a moje da ia rentirash za okolo 8-10% ROI

Тема Re: bihte li investirali tuk:нови [re: TO]  
АвторOE (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 01:46

Garciya i Ispaniya,cenite po nashite kurort sa ubiystvenni za kratkiya sezon,a i faktora security ne e za podcenyavane.Dali obache kato Canadian citizen i kredit histori ot tuk ste moga da razchitam na kredit v saotvetnite strani,zashtoto i tam cenite ne sa za podcenyavane.A moeto mnenie za rentvaneto na zemite e ,che e mnogo hlazgava materiyata,mnogo trudno ste si saberesh rentata,a i za sega sa sviknali da ne plashtat ,t.e. simvolichno,no za zemyata si prav,v momenta moge da se kupi na 50eur,a do predi 2,3g .kato gi zavartish prez kompensatorni zapii i bonove izlizashe i po eftino,stiga da imash tarpenie sled nyakolko godini moge i desetorna pechalba da realizirash,no ne stava barzo.I az se oglegdam za dobri vazmognosti za investirane za postkanadskiya si period.

Тема Добре бе момчета...нови [re: OE]  
Автор PRN (fellow)
Публикувано29.07.03 13:09

Ще ги накупите тези къщи из Европа, с моргиджи предполагам (то ако са пари в кеш, човек просто ще си ги натика в пенсионния си фонд). Ами как после ще убеждавате данъчните, че лихвата (в някаква си банка на другия край на света) ви е разход... не знам дали може ама ми се вижда сложна работа и безкрайно главоболие.

А това за голфовите вили си е направо майтап. Нали се досещате колко би струвало подръжката на игрище за голф в България (суша и половина и с тази евтината вода, полива се всеки ден ако искаш да прилича на нещо). Само това ще е достатъчно да завлече комплекса на дъното. Да не говорим колко е тъп гофа и как трудно ще се продаде поне на българина, който свързва морето с лежане на сянка и пиене на бира.
PRN

Тема Re: Добре бе момчета...нови [re: PRN]  
АвторTO (Нерегистриран)
Публикувано29.07.03 15:37

az ne znam za kashti no zemite v BG v momenta struvat kam 100 leva na dekar

drugite deset reda koito ispisah sled tva gi iztrih - koito gi iska - dolar na red :-)
men mi struvaha dosta poveche

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.