Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:57 02.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Тема Багаж БГ-Канаданови  
Автор Fresh (бодър)
Публикувано23.05.03 06:18

Здравейте.
Мисля, че тази тема е била дискутирана и дръг път, но точно сега като ми трябва не мога да я открия в архива.
Значи, интересува ме пренасяне на багаж от България до Канада или САЩ с контейнер. Някой знае ли имена и координати на фирми, които извършват такава дейност?

Тема Re: Багаж БГ-Канаданови [re: Fresh]  
Автор access (obektiven)
Публикувано23.05.03 06:21

Naskoro edin novopristignal kolega si donese 400kg bagaz sega shte opitam da mu kaza da ti otgovori na vyprosa kato vleze v tozi club.

Uspeh

Canadian news & chat

Тема Re: Багаж БГ-Канаданови [re: access]  
Автор Fresh (бодър)
Публикувано23.05.03 06:24

Добре, мерси Access.

Автор access (obektiven)
Публикувано24.05.03 00:50

OK kolega,

choveka opital da postva niakolko pyti no ne e uspial ta ti kopiram tuk ot negovo ime otgovora mu:

Nie otna4alo sqshto mislehme da polzuvame konteiner, dori biahme namerili oshte edni meraklii da si podelim edin, no v posledstvie se otkazahme. Edin malqk konteiner e okolo 1600-1800 USD. Otdelno cial mesec pqtuvane po voda, otdelno glavoboliata s transportiraneto na bagaja do Varna ili Burgas i posle ot pristanishteto v Canada do doma ti. Zatova izpolzuvahme Cargo. Izliza okolo 2USD/kg za obemi nad 100 kila. Pqtuva den ili dva.
Imam telefon na edna firma za grupajni prevozi - AGS 455-072

Uspeh

Canadian news & chat

Автор kanadetsМодератор ()
Публикувано24.05.03 01:06

Fresh,
Повечето големи авиокомпании предлагат и карго услуги. Ако пътуваш за Канада с някоя от тях и едновременно с това пратиш карго (което се води като съпътстващ те багаж), цените са много изгодни. Обади се в офисите на British Airways, Lufhansa и т.н. и ги питай.

Тема Re: Багаж БГ-Канаданови [re: kanadets]  
Автор Fresh (бодър)
Публикувано24.05.03 19:41

Access и Kanadets благодаря за отговорите ви. Явно, че с контейнер излиза доста скъпо пренасянето на багаж, май каргото е по-изгодно.
Информацията е за една моя приятелка, която ще идва насам в Канада и има много неща за пренасяне. Иначе, аз съм си тук в Канада.
Access, този телефон 455-072 къде е, софийски ли е?

Автор access (obektiven)
Публикувано24.05.03 20:08

Ne sym siguren shtoto samo kopirah chuzdo mnenie, no shte pitam i shte ti kaza po kysno.

Uspeh

Canadian news & chat

Автор Fresh (бодър)
Публикувано24.05.03 20:31

O.K. Merci in advance.

Тема Re: Багаж БГ-Канада [re: Fresh]  
Автор access (obektiven)
Публикувано25.05.03 02:25

OK Kolega telefona e v Sofia proverih.

Uspeh

Canadian news & chat

Авторazzi (Нерегистриран)
Публикувано27.05.03 14:18

Pri Air transport se vzema oblagaemi teglo na stokata, koeto e realno ili obemno - po-golyamoto ot 2te.Priblizitelno 1m3 e kam 166 kg.
Ako bagaja e mnogo, no ne za tzyal kontejner moje da se izpolzva grupajen kontejner.
Edna ot firmite koito predlagat takiva uslugi i v koyato raboteshe gadjeto mi predi e Unitainer, tel v Sofia 91880 - poznatata ti moje da im se obadi i da proveri usloviyata im.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.