Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:35 22.03.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Victoria, BC  
Автор D (непознат )
Публикувано05.05.03 20:08

Kakvo shte kajete za Victoria, BC?

Тема Re: Victoria, BCнови [re: D]  
Автор kanadetsМодератор ()
Публикувано05.05.03 20:31

А тебе какво по-точно те интересува ?

Тема Re: Victoria, BCнови [re: kanadets]  
АвторD (Нерегистриран)
Публикувано05.05.03 23:52

:)
tezi saitove gi razgledah. Razbrah, che Victoria e neshto kato Miami - retired people tursiat tam spokoistvie i slunze :) Vuprosat e, nyakoi ot vas bil li e tam, jivyal li e tam. Kakvi sa vazmojnostite, nai-veche za rabota? Ako tryabva da izbirate mejdu Victoria i Greater Vancouver area, kude bihte se ustanovili. :) Suveti??

Тема Re: Victoria, BCнови [re: D]  
Публикувано06.05.03 01:07

Аз съм бил във Виктория, но само на разходка, не съм живял там. От това което съм видял, Виктория е много приятен град. Доколкото знам, възможностите за работа са по-ограничени от Greater Vancouver, което е нормално като се има впредвид, че Виктория е доста по-малък. Ако може да се избира между Виктория и Greater Vancouver, т.е. ако човек има предложение за работа и на двете места, Виктория определено не е за пренебрегване. Все пак, не мога да ти дам конкретен съвет, защото и аз самия доста ще има да се чудя какво да правя, ако в момента ми предложат работа във Виктория ...

АвторOE (Нерегистриран)
Публикувано06.05.03 05:43

Givyal sam mnogo malko vav Vancouver,no imah vazmognost da otida za edin den do Victoria,mnogo e got,no mi se struva samo za razhodka.Imah namereniya da se zaselya tam i otidoh da nabera vpechatleniya.Ako nyamash neshto specialno koeto da te svarge s Victoria,t.e. osigurena rabota i to kvalificirana i priyatelski krag to Vancouver e po dobriya variant,dava poveche vazmognosti za nov imigrant.abe edno sravnenie ako moga da napravya-vsichki sofianci ot Mladost,Lyulin... iskat da giveyat na Boyana ili Dragalevci,ama kolko ot tyah mogat da si go pozvolyat,a dage i da mogat na kolko ot tyah ste im e udobno i ste im iznasya.

АвторUtilisateur (Нерегистриран)
Публикувано06.05.03 20:28

Kanadetz, triabva mi malko info za Zastrahovaneto v Kanada? Moge6 li da mi pomogne6?

Тема Re: Victoria, BCнови [re: Utilisateur]  
Публикувано06.05.03 20:59

Не знам, зависи какво те интересува. Не съм специалист в застраховането, но питай. Ако знам отговорите, ще ти отговоря, ако не ги знам, ще видя дали мога да намеря човек който да ги знае.

АвторUtilisateur (Нерегистриран)
Публикувано07.05.03 20:30

Nai dobroto, koeto moge6 da napravi6 za men e da ni dade6 niakoi site, kadeto pi6e za vsi4ki kompanii na zastr pazar v Kanada, ili po dobre samo mi izredi imenata im i az ste si gi tarsia po internet.

Blagodaria o6te vednag.

АвторDon Tedy (Нерегистриран)
Публикувано11.05.03 11:29

Eh, kanadets, nadiavah se da mi otgovori6 a ti...

Тема Re: Victoria, BCнови [re: Utilisateur]  
Публикувано12.05.03 20:17

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.